lite om materialism


Idag konsumerade jag massa. Jag skriver det som att det vore något - därför att det är något. Jag känner ingen som köper så lite konkreta saker som jag (det skulle väl vara Amandus då, fast han har fan köpt massa nice clothes på second hand på sistone). Jag lägger uteslutande ALLA mina små slantar på nöjen, fika, resor, trevliga upplevelser helt enkelt. Livsglädjande ting, som jag tänker.

Anledningen till att jag gör det, är för att jag någon gång strax efter högstadiet tappade lusten till materialism. När jag var liten så älskade jag att köpa småsaker som jag absolut inte behövde, och kläder och allt möjligt. Men sedan av diverse skäl, bl.a politiska, så ändrade jag uppfattning.

Jag älskar kläder, men det är sällan jag lägger pengar på det. Jag har tur och brukar få kläder av folk, det äger. Sedan köper jag på second hand när jag har pengar över och andan faller på.

Idag var en sådan dag när de båda tu stämde in. Jag hittade:

  1. Ett par asnice skinnskor (har velat ha skinnskor jätteeeelänge)
  2. En flatflanell (den satt grejttt)
  3. En jeansskjorta (har velat ha lääääänge)
  4. En fin rödvinsfärgad halssduk
  5. Filmerna Pulp Fiction & American Beuaty
  6. En BRA ögonbrynspenna, har tvingats att använda H&M's vidriga ett tag, den är fan en jävla kladdkrita KÖP EJ!!!!
  7. Blabla tråkiga nödvändigheter som; ansiktscreme, deo, mascara osv



Jag är glad för mina fynd, speciellt skorna (love them), men jag känner aldrig någon glädje/eufori/tillfredsställelse av att köpa saker. Däremot mår man ju bra av att vara snygg och snyggt klädd, så de positiva känslorna kommer väl i efterhand I guess.

Det enda jag verkligen verkligen verkligen vill köpa, och kommer känna enorm lycka utav, är en bra systemkamera. Longing for that day, I do.

Kommentarer
Postat av: Emma The Queen

fan har avskytt att köpa grejer speciellt under det senaste året, köper aldrig kläder blääää tråkigt och ovärt!! fast nice med second hand (L)

2010-09-06 @ 21:18:00
URL: http://emmzangurl.blogg.se/
Postat av: /innehavaren av denna blogg

gumman, vad fint att du delar min åskådning (L) ja, 2nd handddd e ju allti kinggg

2010-09-06 @ 22:50:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0