lite trevligt och så där

Ok, fick den bästa avslutningen på denna kväll som kunnat bliva; Winstonboy hade valt att uträtta sina behov (ja, precis, plural...) längst in bakom sängen, närmast väggen. Kruxet är att det är småsvårt att komma åt där, eftersom jag inte kunde dra ut sängen så mycket just där. Men med lite list och ihärdighet så är det nu nyskurat och spritat och fan och hans moster där.

Kommer förmodligen vakna upp hög pga spritångorna. Totally worth it?

Frågade Lova vad man skulle kalla min frisyr (som Molly förbättrade denna afton tack så mycket gumman Lav ya <3), eftersom att den till synes inte har någon benämning. Hennes svar blev kort och gott Morrisseyfrill'. Och det är väl den närmaste beskrivning man kan nå.  Det är ju ändå ok likt, på denna porriga bild (som för övrigt var den enda profilbilden på honom!??!?!??!?! wtf)




Love Morrissey 4-ever. Hade det inte varit för att jag redan har min absolut största förebild i John Lennon redan, så hade fan Morrissey varit på god väg att toppa den listan, that's for sure.


Nu ska jag äta nattmat, mitt största nöje!!!! Herråp

Kommentarer
Postat av: mickispickissss

ååh jaaa morrissey!

Ja vännen, vi måste ses snart :) det är en av fördelarna med att jag gått ner i tid på my workwork, jag jobbar ungefär varannan dag så därav mer tid!



nu hänger jag inte med i nymodigheterna, wtf är LastFm!?

2010-08-14 @ 12:33:28
URL: http://monko,blogg.se
Postat av: molly

law ya and morris lite

2010-08-14 @ 19:07:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0