"När jag blir stor ska jag bli...clown!"

Idag har jag fått lära mig att Rigmor Robert är en heeeelt jävla lost och pinsamt inskränkt person. Om ni vill få blodet att koka av ilska rekommenderar jag att se hennes dokumentärfilmer om mannen/kvinnan från -95. Helt jävla absurt.

En positiv skillnad från gymnasiet var att alla verkligen deltog på riktigt i diskussionerna, så sjukt roligt! Hade aldrig i mina vildaste fantasier kunnat tro att skola och utbildning kan vara så intressant på den nivån.

No offence mot världens bästa BL3 - hade 3 fantastiska år med denna världens underbaraste klass, men själva skolupplägget är så mycket bättre på universitetet. Vidbehåller min åsikt om att gymnasiet är en jävla lekskola. Det känns fortfarande ovant att gå runt bland alla studenterna för att köpa kaffe eller värma lunchlådan i microrummet, med vetskapen om att "Jag är en av dem" liggandes i bakhuvudet. Så knasigt och konstigt. Men så JÄVLA RÄTT!




Kom på nu att jag fyller 19 om ett tag. Närmare bestämt 69 dagar. 19 är ju en värdelös ålder, är det ens värt att fira?! "Ah de e tvekmacka på den!".
Bilden är från min 18-årsfekke (världens bästa!!!!) och paradoxalt nog var jag utklädd till Lisbeth Salander DÅ när jag fan är likare henne nuförtiden - with allt that short, black hair 'n' stuff.

Eller vänta det var en blandning mellan Lisbeth och Nemi? Jaja, avsaknaden av svart hår förstör ju oavsett.

Men Hannas dressing var ju klockers iaf!

Nu ska jag läsa om "Den aktive mannen och den passive kvinnan: Föreställningar kring kön och makt i historien" och äta avokado.




Tjing tjing!


PS. Jättekul att jag trodde att min dator höll på att säcka ihop, när det var fel på datamusen istället, hahaha *hej teknisk chey* . Problemet korrigerat nu iaf! DS


Kommentarer
Postat av: Monica

Haha, ja den fekken var kul! Jag var ju Ronny från Ronny & Ragge hahahah :D

2010-09-01 @ 21:44:33
URL: http://monicaborlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0