uti kylan

Har spenderat en heldag+kväll med Emmzangurl och Mr Lovah Lovah. De två i kombination kan faktiskt tänkas vara  mina tokigaste kompisar of all. Man måste ju älska det umgänget, trots att vi är hetska bitches gentemot varandra 37% av tiden. Men det är bara såååå jargongeeen ser ut va (och när vi är sådär dryga tänker jag att inget förändrats sedan högstadiet)

Fick även min  bästa t-shirt idag, helt otippat och fint av ödmjukaste Lova; kika eller vad säg' ni:



Så här ser den lille rackaren ut. Nu kan jag alltjämt briljera med min feministiska stolthet, in public. Hallelujah!


Vill även påpeka att jag på hemvägen upplevde den hemskaste promenaden i mannaminne. Blott ynka 6 minusgrader; men med snöstorm och NORDANVINN' spelar minusantalet ej någon roll. Den kylan, den var outhärdlig. När alltet förvandlas till överlevnadsinstinkt: "Måste.Komma.Hem.måstekommahemmåstekommahemmåstekommahem"

Och de sista metrarna, från Ica Mariehem till mitt hem, överlevdes endast med mantrat: "Ajajaj....ajajaj...ajajaj...."

Vill observera att jag självfallet talade orden också, trots min ensamhet. Det äger att prata högt i sin ensamhet. You should try it. Det ska jag skriva om i ett annat inlägg.

Men HUR SOM: Min fantastiska 70-åriga rock hindrade mig från kyla egentligen. Det som var jobbigast var hela ansiktet, andningen, och händerna (trots tjocka tumvantar). När det är OUTHÄRDLIGT att lyfta upp sin mp3 i 15 s utan vante för att byta album, då äre kallt.

Man kan säga att min lärdom denna natt var att jag nu på riktigt insett hur man verkligen kan dö av kyla. Tanken kändes inte alltför främmande. En natt i en snödriva, och...ptjaaa man finns alltjämt i ljuset eller vad man säg.


Nu ska jag sova i en förhoppningsvis varmare säng.

See ya 2morrow, tjing tjing

Kalla norrlandshälsningar/ Fillieeez

Alternativt:
Arga norrlandshäslningar NU FLYTTAR VI FÖRFAN/hate_norrland_gurl91

Kommentarer
Postat av: Emma

ja fick också världens panik under min hemgång strax efter att vi skilts åt, dock inte av kylan. JAG BLEV SÅ JÄÄÄÄÄÄÄVLA BAJSNÖDIG!!!!! ville döda mig själv för att jag hade typ 25 min kvar och gå och var så helvetes bajsig.. SÖG!

2010-12-18 @ 16:49:17
URL: http://emmzangurl.blogg.se/
Postat av: johannish

hahahaha XD hate_norrland_gurl91... jag dör typ.

2010-12-19 @ 02:06:51
Postat av: filliz

;;;;;;;;;;)

2010-12-19 @ 14:26:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0