insåg just den instrumentala låten apache's syftning

För någon timme sedan, när jag ihärdigt väntade på att nagellackets koaguleringsprocess skulle avklaras, så passade jag även på att läsa lite Edgar Allan Poe. Förrut förstod jag mig inte riktigt på poesi egentligen, men hittar man rätt guldklimpar så är det riktigt underskattat. Det är kompensation till böcker, men inte alls tidskrävande på samma sätt.

Blir för övrigt taggad på kommande dagars engelskspråkighet som jag kommer måsta anamma, när jag läser Edgar Allans ålderdomliga engelska (nog för att han var amerikan, vilket också var lite av en besvikelse). Old-fashioned brittish english är så underbart vackert!

Så ett tips för språk- och kulturintresserade: läs Karin Boye och Edgar Allan Poe

Ska snart bege mig mot en förmodligen sömnlös natt. Tidigare ikväll hade jag någon slags panikliknande känsla. Denna resfeber är synnerligen överdriven. Onödigt, tycker jag egentligen.

Taggar i alla fall att vi skall chilla med Eija några timmar i Stockholmsnatten, om lite mindre ett dygn. Värt!


Snart beträds denna mark


Kommentarer
Postat av: Monka

Edgar Allan Poe! <3



(Jag är inte avis på dig som ska gå på Abbey Road, inte alls!)

2010-01-06 @ 14:23:38
URL: http://monicaborlin.blogg.se/
Postat av: Anonym

svar: filippa du får aldrig sluta spamma mig!!! älskar kommentarer :D jaaa eller hur du ska ju på engelska pubar 4reaaaal nu!!!! tagga haså kul puss law yaaa :D:D:D:D:



ja jag hörd etat det sket sig med dina planer, så himla drygt! men du fpr ragga någon och se avatar, för den var awsomeeeeeeeeeeee

2010-01-06 @ 15:24:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0