kattkraaaft

Emmzangurl sällskapade mig denna kyliga vinterkväll. Jag lyckades få henne att inse vackerheten i V For Vendetta, vi mobbade varandra lite, fettade oss masssa, och på slutet så var jag överdrivet asocial och halvsov när hon for. Ändå schtémningsfull_kveeellllll????

Det finns en låt som är med i V for Vendetta, som verkligen lockar fram igenkänningarnas känslor inom en; både jag och Emma var helt säkra på att det var en svensk singer-songwriter. Eftersom jag lyssnat på flertalet sådana, så störde jag mig på att jag ej kom underfund med vem det var


Checkade upp det senare; och det visade sig att vi hade fel. Det var Cat Power (never heard of, I know), och hon är sjukt bra. Har lyssnat på henne hela kvällen, väldigt fin musik. Och singer-songwritern vi förknippade henne med, var Anna Ternheim. Läskigt lika röster ibland!



Nu ska jag stupa i sängen. Imorgon tvingar Hillevi upp mig för att träna på Träna (ge mig ett fantasilösare namn på ett gym), sen kommer väl första lassen hit. Måste även städa JIPPIIIIIIEEEE JAAAAA


ok är trött hej då på dej då

PS Det är alltså införstått att Cat Power är detta inläggs musiktips, så upp med Spotten baraaaa DS

Kommentarer
Postat av: H

Åh, du är så duktig på att hitta ny musik och nya artister, känner mig lite sådär småäcklig som ba lyssnar på skitmusik:) nu ska jag äta en helgspecial på bibliotekscafet, grillad panini, kaffe och mockaruta för den förmånliga summan 80 kreoner! Mmmmmm! Ses ikväll/imorgon:)

2010-01-30 @ 11:16:06
URL: http://pokerhanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0