eh äru stolt eller?

Estocolmo. Jag gillar det, jag gillar, jag gillar, jag gillar. Glöm det idiotiska som jag gått runt och sagt hela året: "Neee, jag ville bo i Sthlm förut, men jag har kommit på att det inte är min grej...". Nu har jag återkommit till mitt ordinary state och kan således mycket gärna tänka mig att bo här.
 
Känns alltid lika jävla bra varje gång jag återbesöker denna stad. Vad gör jag ens bland alla björkar i Norrland, liksom?

Smek på Hannas farbrors Beatlessamling, den var något extra, något vackert. ALLA LP's, EP's samt ALLA skivor. Blev lycklig ändaste in i lilla själroten. Underbart!

Snart kommer Norea, Natta och Hanniz hit. Då ska vi plus Lova och Karin såklart bege oss mot något gayställe här på söder där vi också bor denna helg. De båda två gayställena vi valde mellan hade salsa eller dansbandsmusik på tapeten, varpå jag frågar Hanna i väljningsstadiet av utgångsställe:

"Haha, ojoj - pest eller kolera liksom?"
Hanna: "AIDS!!!!"

Ok bara vi som skrattar åt det, eftersom att vi är cp och så vidare. Men det kan jag nog leva med. Även fin kommentar lämnad av Hanna, återigen;

"Men alltså jag kommer inte komma in på klubben, jag ser för ogay ut"
Jag: "Men vadå du ska ju vara butch! Ta på dig flatflanellen!!"
Hanna: "Nej, jag skulle ju vara femme! Fast iofs så har jag ganska gay naglar. Alltså lesbiska naglar!!!"

Killen mitt emot på tunnelbanisen kunde inte dra sig för att småle när han hörde vår hektiska, oförutsägbara och ytterst ologiska konversation. Precis som det skall vara.

Imorgon blir det pridetåget, är TAGGAD!

På återseende, eller något!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0