Lucky Strike 13

När min ilskna mobil väckte mig 10.00, så hade jag fortfarande John Lennons vackra profil på min näthinna. Det kändes som om jag hade SETT honom på riktigt. Jag drömde att Han satt där, i halvlångt, ostyrigt hår, sina karaktäristiska glasögon och i en fin, arbetarskjorta. I bröstfickan så fanns ett cigarettpaket, som hette "Lucky Strike 13". Dealen med ciggen, som han också rökte, var att ha alltid rökte dessa Lucky Strike nr 13, det var liksom Lennons signum. Och jag tänkte att jag fr.o.m nu bara skulle röka det märket.

Olyckligtvis så existerar det inte något Lucke Strike 13, hur tydligt jag än kan se paketet med tillhörande logga (med siffran 13 i en ring) framför mig. Olyckligtvis så existerar inte tillfället då jag får träffa John Lennon, bortsett från hans fantastiska musik och när jag läser hans geniala uttalanden samt läser hans utomjordliga texter.

peace




For our last number, I'd like to ask your help. The people in the cheaper seats clap your hands. And the rest of you, just rattle your jewelry.

 


Kommentarer
Postat av: Emma The Queen

hahha sjukt skön diss i det lilla citatet du hedde längs ner ;)

2010-07-28 @ 17:38:49
URL: http://emmzangurl.blogg.se/
Postat av: Emma The Queen

längst*

2010-07-28 @ 17:39:04
URL: http://emmzangurl.blogg.se/
Postat av: /innehavaren av denna blogg

hahaha visst är det? en av lennons kändare citat, han sa det under en konsert. har faktiskt just den spelningen på skiva, sjukt kung!

2010-07-28 @ 20:15:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0