"zooombie-ie-ie"

Blev asless på mina hästskor som jag har i läppen (en metall, en svart), och försökte få på mig läkepiercingen. Men den horan tänker jag fan aldrig mer ta i; det GÅR ej att vare sig få på kulan eller få av den!!!

Så jag rådde bot på mitt problem av önskan-till-förnyelse-i-min-läpp; och beställde en slinger-slonger som jag så länge velat ha, på coalcreek.se (oki det heter twister egentligen men hur gay låter inte det, slinger-slonger är mer talande)

Roligt är att frakten kostar mer än själva piercingen (22 > 16). Köper man piercingar på studios eller stånd på stan så kostar de fan minst 60 spänn.

Hoppas den kommer innan sturren iaf!

Har spenderat dagen med självömkan men även med en förhoppning om välmående i fortsättningen, men det var nog svårt att sova inatt (när man knappt kan andas, och när man känner bara alla bakterier i svalget och ögonen och fan överallt)

Känner mig som i en permanent dimma, och den har ingen gemensam nämnare med den positiva temporära dimman - tråkigt nog

Såg i alla fall V for Vendetta idag. Natalie Portman är så SJUKT DUKTIG i den filmen. Fängelse/regnscenen slutar aldrig hänföra mig. Så otroligt vackert.

Tänkte på detta: Tänk om det fanns en film där Portman spelade mot Depp? Varför har det aldrig skett för?!?!?!?!??!?!??!?!?!??!?!?

Nu ska jag storstäda, trots mitt tillstånd - 'cause it's needed

Kommentarer
Postat av: Jenny

All kärlek till V for Vendetta <3

2010-06-06 @ 23:39:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0