ibland är lesshet det enda man förnimmer

Man tappar ju faktiskt hoppet för allt på riktigt när man läser sådan här skit:

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/skolbal-hinder-for-lesbiskt-par_401141.svd


Citat från artikeln, sagt av kommungubbsidiot:

"Jag trodde att vi hade hittat en lösning som fungerade, säger han. Vi tog hänsyn åt båda håll. De två flickorna kände sig kränkta, men det kan ju också vara kränkande för en icke-lesbisk tjej att behöva dansa med någon som är lesbisk."


Ehhhh, okeeeeeej..... Det är som att säga att det är kränkande för en heterosexuell att fika på ett kafé bredvid ett bord där ett lesbiskt par håller handen. Kränkande att som ickehomosexuell jobba i samma arbetslag som en homosexuell på sitt jobb och "tvingas samarbeta med icke-likasinnade". Eller att det skulle vara kränkande för heterosexuella att råka gå förbi och beskåda en prideparad på stan. Var fan är resonemanget?! Vad fan ger det för moralbild för eleverna när man verkligen tydligt indikerar på att homosexuella ÄR annorlunda gentemot andra människor?
Jag är helt övertygad om att ingen lesbisk jag känner skulle finna det kränkande att dansa med en kille. Och det är faktiskt ingen jävla skillnad. Det kanske inte är det man helst vill göra, men det är fan inte kränkande? Ordet används i totalt fel sammanhang! Detta visar ju tydligt på att dansen SKA ha någon slags sexuell underton. Som om man inte skulle kunna dansa med en kompis? Det gör var och envar på krogen varje jävla helg, som om det vore någon skillnad. Men varför kan inte hela balen bara ses som en rolig avslutningskväll för utgångseleverna, en sista minnesvärd kväll med människor som kommer att skiljas åt och spridas ut i världen? Vadan denna seriositet kring det hela....Äckligt förlegade formaliteter, det är det allt detta handlar om.

Sjukaste är att de för övrigt hade en OMRÖSTNING bland alla skolelever som skulle på balen om huruvida en av tjejerna i paret skulle tvingas bära kostym eller om båda skulle kunna använda klänning(!). Vad är det här - stenåldern?


Överväger att gå och spy lite, herråp....

PS Hon till höger passade sjukt bra i sin earl/bridge. Inte många som gör det. DS

Kommentarer
Postat av: molly

hahahaha alltså kan inte göra annat än att skratta... fyfan vad sjukt och STÖRT!!!!!!

2010-11-10 @ 02:23:44
Postat av: molly

hahahaha alltså kan inte göra annat än att skratta... fyfan vad sjukt och STÖRT!!!!!!

2010-11-10 @ 02:23:54
Postat av: Emma

alltså vafan är problemet?! FAN vad arg jag blir. varför har denna skit ens blivit en diskussion från början? är det verkligen ett problem? då kanske man kan rösta om vad som helst; kläder, hudfärg, hår och andra TOTALT meningslösa saker!! Nu får fanimej folk vänja sig vid att det finns homosexuella människor i samhället, vilket det har gjort sen fucking människan skapades! de kan knappast ens ha bytt lärare på den där jävla skolan sedan den invigdes. usch, blir så jävla arg.

2010-11-10 @ 09:59:53
URL: http://emmzangurl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0