mexico!

Höll på att glömma, men efter förfrågan från en av mina ~~trogna läzare~~ så skall jag självfallet recensera nyöppnade Nacho Bar på Järnvägstorget åt er kära Umeåbor eller blivande Umeåbor.

Jag hade förväntat mig ett riktigt snabbhaksstuk, med halvskabbig, onyttig mat. Men mina förutfattade meningar stämde ej! Men vi tar det från början då:

Lokalen, placerad mellan Mias Grill och f.d Friis var liten men gemytlig. Smakfullt inredd med relativt neutrala färger, tavlor med mexikanska motiv, en fin mörkbetsad bar med tonvis av tequilaflaskor uppradade estetiskt bakom. Vill man dricka tequila ska man lätt bege sig hit, för detta är väl det närmaste tequila-heaven man kan komma i Umeå.

Mexikanska rytmer dansar i öronen hela kvällen, men det känns inte klyschigt eller töntigt, utan det förhöjer tvärtom känslan; kul med ett ställe som har en renodlad stil liksom.

Alla rätter går att få vegetariska, vilket passade mig och en annan i sällskap som också är veg. bra. Vi beställde maten, som för övrigt inte var over-priced alls (rätter från 50-90 kr), och maten kom på typ 2 min! Trevlig service, trevlig inredning med fina och bekväma möbler.

Maten var fräsch och god. Dock så hade jag, med tanke på att det skall vara ett mexikanskt ställe, gärna önskat starkare mat. Men jag vet inte, kanhända att man kan beställa till starkare såser etc. Men sedan är jag ju en sucker för överdrivet stark mat, så ni vanliga dödliga klarar er nog på maten som den är.

Efter maten bestämde vi oss för att pröva en av alla dessa spritsorter. Vi beställde en drink som innehöll redbull och en tequilasort gjord på kokablad (?!?!?!? vi var tvungna att prova bara för att det lät så jävla suspekt!). Kung shot, som gjorde sitt, trots att det bara var en. Den var god. Och grön.

Summa summarum; ett nice ställe för after-work då de har både god, lättsam mat men även flertalet ölsorter (både lätt och stöl). Ett perfekt ställe att förfekka med goda spritsorter om man nu känner sig extra rik någon gång i början av månaden.

Och du - t.o.m toaletten var superfräsch! Jag och Sofia kunde inte sluta glädjas åt jenkatvålen. Ville typ bo på den toaletten, så himla snygg.

Detta ställe får 4/5 av mig, ett litet minus för att det är litet (kan vara problem om man är stort sällskap), att maten inte var tillräckligt stark, och att det blåste in kalla nordanvindar varje gång dörren öppnades.

Tycker dock att det är ett ställe värt att prova på!



MVH/ ~~MatrecensenteN~~

Kommentarer
Postat av: molly

tack gumman!!!!! :D ska lätt gå dit nån gång

2010-11-13 @ 12:51:34
Postat av: sofia

Ja, att det var dragit var ju det sämsta. Men jenkatvålen vägde upp!

2010-11-13 @ 16:18:18
Postat av: /innehavaren av denna blogg

du tycker jag att du ska göra mollzan !



jaaa, love jenkatvålen 4-ever <3<3<3

2010-11-13 @ 17:39:28
Postat av: Emma The Queen

kan inte fatta att jag pallade läsa hela :D::D:D:D:D: men det låter nice, ska lätt gå nån gång!!

2010-11-13 @ 19:28:35
URL: http://emmzangurl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0