the hair

Nyklippt och niceeee. Så skönt att bli av med den dryga luggen, har stört mig på den lite för länge för att dens existens skulle kunna fortgå. Måste dock färga håret snabbt som attan för nu ser det väl inte helt ok ut, för att vara mild (utväxt 4-ever på sidorna osv). Funderar på att kirra det innan antirasismdemon. som är senare i afton.

Men nu ska jag PLUGGISH (och den här gången ska jag verkligen försöka, lovar).




Måste bara inflika hur otroligt glad man blir när man får ett trevligt kundbemötande på alla ställen man kan besöka under en dag:

Det började imorse med att tandläkarassistenten var sjukt trevlig, första kommentaren: "Gud vad tuff du är!" (jag ba, "åh gumman!!" tänkte jag alltså, sade det ej högt puckon). Sedan bara: "Du ser allt ut som en liten Filippa." och jag kunde inte hållit med mer, det finns ingen som är lika Filippig som jag. Hon var genuint trevlig.

Sedan, på Maxi, där jag var tvungen att döda tid då Strömpilen ej öppnat (klipper mig på Headline där nämligisch) så var tjejen i kassan sjukt snäll och packade mina varor i påsen åt mig!!! Hej Amerika eller vad!!!

Tjejen på Vero Moda var också mycket vänlig, och småpratade lite.

För att slutligen mötas av världens fortfarande bästa frisör C. Skall klippa mig hos henne för evigt, hon är guld! Diskuterade film, fekke, piercingar och människors olikheter. Plus att håret blev riktigt fint!

Summa summarum: Jobbar man med folk så är det en fantastisk bra och väldigt viktig egenskap att man är just trevlig och har ett ödmjukt bemötande. Vilken folk allt för ofta saknar, tyvärr *hostbusschaufförerhost*.


Med andra ord är jag glad idag, för att alla andra var glada! En så fin sak.


Kommentarer
Postat av: Emma The Queen

jaaaaaaa jag älskade min sköterska hos tandläkaren från igår! gumman, kommer alltid minnas henne, hon var så mysig <3 (till skillnad från asset till tandläkare man har..)

2010-11-09 @ 22:39:23
URL: http://emmzangurl.blogg.se/
Postat av: molly

låter riktigt nice!!! önskar alla var så (L)

2010-11-09 @ 23:07:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0