världens bäzta plagg

Håller på att rensa/sortera/dammtorka etc alla garderober och shuffs. Det är ganska intressant. Man kommer till insikt i en del. Som t.ex det faktum att jag har 3 hårmousseflaskor, när jag samtidigt aldrig någonsin använder hårmousse. Var kommer flaskorna ifrån? Varför står dem där och samlar damm? Är det synd om dem för att deras existens inte är berättigad? Vilken av dem är bäst för mitt hår, respektive sämst?

Så många frågor, och så lite undran över svaren därtill.

Men en grej som faktiskt är positiv på riktigt är att jag fann 4 st skjortor i en annan garderob (inte min egen garderob då). Riktigt gamla, helt ok schysta skjortor. Jag älskar att ha för en själv nya kläder. Jag älskar ännu mer att hitta/få dem gratis.

Skjortor är för övrigt världens bästa plagg. Skulle jag välja endast ett för resten av livet, skulle jag välja det (fast man kan ju önska att man slipper välja ett, för det kanske är lite drygt att bara gå runt i en skjorta och inget mer, i längden).
För det är det ultimata plagget i alla lägen; inget plagg kan både användas i väldigt seriösa, uppklädda och propra sammanhang, samtidigt som en annan sorts skjorta lika gärna kan vara det mest bohemiska världen skådat. Bäst av alla skjortor är självfallet flanellen, med sin grovhet, anpassning efter norrlandskylan, snygghet och rutighet. Bastanta saker.

Jag associerar skjortor till positiva ord såsom: estetik, student, grunge, filosoferande, gay, spontanitet, obryddhet, kaffesörplande, författarskap, pop, politik.

Nu skall jag fortsätta mitt rensande/sorterande/dammtorkande, iklädd en smårutig jävel.

Kommentarer
Postat av: Emma The Queen

älska flanell (L)(L)

2010-11-02 @ 11:45:39
URL: http://emmzangurl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0