musicerandets up's and down's, yeeeze



Alltså vad fan är felet. Har som tidigare nämnt försummat mitt största intresse = musik, under denna gångna tentyweek. Således har också pianospelandet lagts åt sidan. Har spelat extremt lite senaste 2-3 veckorna, pga tidsbrist.

Men ofta allt bara försvinner för det? All muskulatur lär ju inte dö ut för det, nog för att musicerande precis som annan träning är en färskvara, men vad fan. Fick cpkramp i vänster handled och foten vid pedalen laggade. Undrar även varför jag inte kan spela med ring, klocka eller eventuella armband på mig. Händerna måste vara cleana?


Den bästa frågan av alla är varför detta på något sätt skulle vara intressant för någon. Det kan man ju faktiskt fråga sig.

Lyssnar på "Visa från Utanmyra" som alla älskar. Förståeligt. Den var vinjett till ett radioprogram när jag var liten (är uppvuxen i en p1-p2-p4-familj. Radion alltid på i köket).
Minns inte vilket.


Minns i alla fall att jag köpte 0,9 kg satsumas för 30 min sen - bara till miiiiig. Så jävla nice!!!! Ska äta tills jag blir så less att jag aldrig mer vill se en satsumas, det känns rätt värt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0