lögardagen

Dagens bästa: När Jessigotten, på hemvändarbesök denna helg, kurerade mig mot min förfärliga bakishet med fika, musiksnack, politikdiskussioner, klädskänkande och quality time.  Aristocats och en Bertfilm på Emmaus för 2 kr sammanlagt. Gängets ~~cp-lap-dance~~ mot mig på Krillboyz golv.

Dagens rare:
Att tre personer oberoende av varandra kommenterade att jag klippt håret kort, när det var 2 månader sedan jag gjorde det. Undrar fortfarande hur länge jag kommer dras med att behöva berätta min ~~hårhistoria~~

Dagens insikt:
Det är sjukt värt att vara nästan nykter på fekke! Jag kände inte för att dricka då jag mådde skit tidigare idag, och känslan att komma hem nykter vid sina sinnens fulla bruk var jävligt awesome. Kommer skapa en distans till alkohol nu som tidigare ej fanns.

Dagens argumentation: Övertygade fyra hard-core-köttätare om den riktiga vegetariska ideologins egentliga, positiva, värdegrund. De höll med om mig (vill poängtera att folk snarare oftare reagerar motsatt, därav värt att påpeka).


Fan vad chill! Jag är nykter, och jag behöver således inte försöka nyktra till innan jag ska sova. Nu äre ba lägga sig och vänta på en dag imorgon som inte innebär dåligt mående och ångest.


5/5 toasters helt enkelt!

Kommentarer
Postat av: molly

satan så nice med lapdance!!! kommer lätt göra om det nästa fekkke

2010-09-26 @ 15:26:27
Postat av: Monka

Hahaha nice med lap dance! Det hade jag velat se haha (alternativt utövat själv)..

2010-09-27 @ 16:12:27
URL: http://monicaborlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0