dankday fast nice

"I samma grad som bourgeoism, dvs. kapitalet, utvecklas, i samma grad utvecklas proletariatet, de moderna arbetarnas klass, som bara lever så länge som de finner arbete och som bara finner arbete så länge som deras arbete gynnar kapitalet"

Läser Marx. Wöwö, inför tenty dårå. Tydligen är alla andra förtryck bortsett från klassförtrycket helt irrelevanta, alltid! :-) Speciellt kvinnokampen. Vad är det ens...?


Dagen ägde, från lurren på TC med Hillevi (lasagne, ruccola+balsamico och jag är SÅLD), till kafé-stations-häng med Jessigotten och Emmzangurrrl, till att lyckas förstöra en ölburk av starkare slaget (som bars inför förtärandet imorgon). Äckligt scenario: bara "Oj vad är det där för äcklig pöl??" inne på Åhléns och sen ba upptäcka att det är ens väska som LÄCKER ÖL (och alla som säger "läker" - stop it - för det heter fan läcker).

Eftersom att jag är snål sturre så sprang vi därifrån så att jag kunde förtära sistvarande del av burkens inanmäte, vid hamnen och älven å allt det dära. Starköl och cigg, mitt på blanka torsdagseftermiddagen! Knasiga tider *kände mig wild 'n' crazy* *råck änd råll*


Nu ska jag plugga vidare, men innan dess ska jag tipza om min broders band, Kiwi Maddog, som har releasefekke för sitt andra album, imorgon på Scharren. Detta album är faktiskt om möjligt bättre än debuten, och de har blivit än mer tighta. Brushan är trummizzz.

Det är 70-talsinfluerad rock, med tydliga grungeinfluenser och ibland även lite hårdrockstouch. Samtidigt som de verkligen har sin egen unika stil. De är satans bra och särskilt live, så dra till Scharren om ni har möjlighet. 80 pix inträde.

Här är deras nyaste album:

http://open.spotify.com/artist/7ehK180dPLHWcSKq0qXgxT
(det går ej att länka direkt till albumet av någon jävla anledning, men det är albumet som heter "Madness")




Jag för ett år sen lol

PS Congratz Linnzor NU ÄR DU EN RIKTIG KVINNA! DS

PPS Älskar att jag börjat leva det strövande, ickesysslosatta ungdomslevernet i form av förstrött häng på stan, utan mål och mening med vår färd - men det är vägen som gör mödan värd hej då DS

Kommentarer
Postat av: molly

hahah alltså gUD JAAAA det heter läcker!!!!!!! ingen som förstår </3

2011-04-21 @ 23:21:10
URL: http://blondinmolly.blogspot.com/
Postat av: Emma The Queen

klart det heter läcker lr vem säger "LÄKER"???????????

2011-04-22 @ 00:37:04
URL: http://emmzangurl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0