to telling only lies



Känner mig så uppochned fast jag knappt förstår varför. Ibland önskar man att saker och ting vore annorlunda helt enkelt. Vill bara fly bort allt. Till en lugn skog med vatten, utan el. Jaja.

Helgen har varit oförskämt lugn hittills, men ikväll ska jag dricka sprit och hålla käften. Hoppas och tror på a happy time!


Igår klappade jag på kattungar, jag dog 27 ggr om och återuppstod varje gång endast för att få snusa in deras nussiga doft och känna deras minimala skakiga ben i mina handflator återigen. Den gråa var finast, ville ta hem honom och ge honom all min kärlek för 20 år framöver. Han fick heta Benny i mina tankar. Älskade Benny, come live with me <3 Jag och R kom fram till att vi garanterat kommer att bli mad cat-Ladyz när vi blir äldre, skrivet i sten. Minst 20 st!!!

Nyheten om Spotifyhorans förändringar glädjer nog ingen. Det som jag stör mig mest på är att detta förmodligen är sjukt genomtänkt:

1. Att skapa en unik produkt som alla vill ha
2. Gör tjänsten gratis
3. Gör alla beroende
4. Tvinga alla in i ett betalsystem eftersom beroendet får en att känna att man ej har något annat val.

Superidén för en superaffär! Tyvärr kommer jag nog knäböja mig och falla in i lurendrejeriets härva och betala 49 pix/mån. Kan ej leva utan Spotten och 10h/mån som gratistjänsten snart endast kommer erbjuda är EJ enough.

Taggar ändå att slippa reklamäcklet. Fan ta det.

Ha en 3vlig lörday, tjing tjing

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0