En dag i augusti

För första gången sedan vi flyttade in är kylskåpet välfyllt, det tackar min hungriga mage och mitt kulinariska sinne enormt för. Tack <3 Jag (L) Mat 4-ever.

För första gången sedan vi flyttar in har jag bevittnat ca 15 fullbordade kattparningar under en och samma dag. Synen blir mer och mer oangenäm med tiden kan meddelas. Det förlorar liksom sin charm när man istället för en vacker VK med trycksvärtedoft som morgonnöje har ett jävla knullinferno framför planeten. Som Jessica sade: "Ert kollektiv borde heta Kattbordellen!". Jag skrattade gott. Men innerst inne tycker jag synd om de små krakarna.

(MEN LÄNGTAR TILL KATTUNGISAR I OKTOBER!!)

För första gången sedan vi flyttade in är jag ensam på en kvällskvist. Inget Zelda-spelande med andra ord, bara ensamdank och tråk. Blir en omotiverad dusch nu (älskar egentligen att duscha - är dock ingen miljödissande långduschare oki!!!!) och ett omotiverat kvällsfikande och en förhoppningsvis mardrömsfri sömn. Inatt drömde jag om terrorpsykopater på Mariehem. Roligare drömmar kan man ju ha än jävla Oslo-inspirerad skit menar jag.

Men träffar min ros efter 21.00 imorgon iaf <3 Ett sista ryck med jobbpass som går omlopp sedan får vi umgås igen <3 I VÅRT hem. Oslagbart

Nighty



~~mystisk kafé-chey~~

Kommentarer
Postat av: Anna

HAAAH! Som att den synen nånsin varit charmig! Jag blev så generad av den där videon att jag inte kunde kolla på den...

2011-08-10 @ 19:35:22
URL: http://typinte.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0