2011 is the year?!?!?!?!!!!????

Tjing tjing kära förglömda läsare.

Livet leker och steker i alla dessa olika Stockholmsdelar jag hela tiden befinna mig i. Igår Märsta, idag Rågsved, imorgon Kallhäll + Farsta. Jag och Eija kom på att jag endast förtärt en (EN!) kopp kaffe sedan jag kom hit, scandal of the year (eller ja året har ju bara börjat så gränsen för att nå det är det väl inte så hög). Avhjälptes med extra starkt kaffe á la Eijas mamma, fettttt gott. Plus gott rödvin. Dinner @ 23 hör ju inte till vardagligheten men ack så trevligt!

Fan alltså, jag älskar Rågsved. Jag har bara arbetklasshjärtat alltjämt pumpande inom mig, älskar förorter (L)

Nyåret var fint och bra, ett minus för att jag halkade in i min tredje jävla vegetariandiskussion på en jävla vecka, och jag blev fan sååå nära inpå hetsaggression. När idiotcepet började dilla om ~statistik~ insåg jag att hoppet var kört för hen. Och då orkar man inte ens.

Dock kul att flera randoms (eller ja, alla här är ju randoms för mig lol) efteråt kom fram och bara; "Håller med dig, du har ju ändå rätt".

Det vackraste av allt var den 30-åriga machobiffen som kom fram och sade: "Jag äter kött, men jag kan ärligt säga att jag inser att jag är psykopat som gör det. Jag inser att det är vi som gör fel, och jag önskar att jag någon gång kommer ändra på mitt beteende".
Det var typ det vackraste jag någonsin hört!!!! Ödmjuka gubben, lav ya (L)(L)(L)

Men quellN var fin, bortsett från borttappat piercingkula i läppen. Ytterst kul att jag inte kan äta hur jag vill, piercinghoran ramlar ju ur 24/7.

FAN vad jag njuter av varenda jävla levande sekund här. Helt stört hur det kan vara så, men det är så. Får se när jag bemödar mig att återvända till björkish.

Njuter.

Kommentarer
Postat av: mammut

hej älskade vän! skönt med en stockholmsresa. med mig är det bra :) jag taggar reunion!!! har fixat så att marcus tar hand om pytteliten, sen så tar jag med min dejt vinflaskan <333 hör av dig för vidare information!



fred ut! /mamzoor

2011-01-03 @ 23:17:13
URL: http://monko.blogg.se/
Postat av: Johanna (genus lol)

Måste bara få säga det här. Umeå ska hädanefter vara känt som "rondellernas stad" istället för "björkarnas stad".

2011-01-05 @ 00:15:08
URL: http://midnightspecial.blogg.se/
Postat av: /innehafvaren av denna bloggish

M: King mickiz, taggar som FAEEENNNNNNN!!! Klappa Alicia från mig så ses vi imorrn me vine! Kommer bli ~~legendary~~



J: Hahaha, that's so true! Hatar rondeller. Fula, dryga och totalt meningslösa kan tyckas... Och stjäl tid gör de också!

2011-01-07 @ 21:27:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0