kamratskaper


Igår var jag och R på två fester, den ena av hårdrockskaraktär (som sig bör när brushan är hemma i Umeåt igen) och den andra av Coco Bahia-karaktär. Däremellan stötte vi på två underbara överförfriskade tyskar, de var nog världens bästa par. "Come sit with us!" säger hon, sittandes på en asfalterad cykelväg samtidigt som hon sträcker fram en rödvinsfärgad hand. Varför är svenskar så tråkiga när alla andra är så inbjudande?

Därefter blev de våra nyblivna kamrater. Kvinnan som var 35+ var forskare inom mikrobiologi. Hon gillade genustjaffset jag berättade om, och sade: "That's why I show my boobs you know, that's what they wan't to see." Och mycket riktigt gjorde hon det, till flertalet förbipasserande bilar, cyklister, ja allt.

Vet ej om den förfärade tanten på cykel, eller den otroligt generade unga kvinnan på väg mot fysikgränd visade roligast reaktion. Svårt att säga.

Men hon var ej bara en frisinnad blottare, utan faktiskt väldigt intressant och klok också. Därför älskar jag Ålidhem - utbytesstudenterna gör livet mer värt att leva! Oh grymma värld, varföööör skall jag inte flytta dit, utan istället till medelsvennarnas jävla Mekka....kommer dock bo nära Godishuset och Kupan, ganska win.

Ska FAN till BerlinBerlin i höst. Blev ännu mer taggad när jag träffade tyskar som berättade om det underbara utelivet där. Får höra det gång på gång. Och konstgallerier i vartenda hörn, livetlivet. Fuck you Ehec, jag kommer ändå

Kommentarer
Postat av: Emma The Queen

litt taskigt att du for på fest ist för att va med oss..

2011-06-12 @ 21:29:41
URL: http://emmzangurl.blogg.se/
Postat av: /innehafvaren av denna bloggish

Ursäkta att jag vill umgås med familjemedlemmar jag inte träffat på 2 månader, men jag glömde att du aldrig någonsin gjort detsamma...



Ville åt middag hos oss, sen följde vi med han och amandus till deras kompisar och var där till TOLV innan vi gick till rositas kompisar, jag hade dessutom ingen cykel och kunde därmed inte gärna GÅ till teg. Skulle uppskatta om du inte var så ohövlig och antydde att jag dissade med flit när så inte var fallet..

2011-06-12 @ 22:36:31
Postat av: Emma The Queen

nä, men blir bara less. Visst att du åt middag med dem, men jag antar väl att han stannar några dagar, så du var väl inte TVUNGEN att fara på eriks fest? Sedan känns det faktiskt som att du och rosen sitter ihop 4real, men det kanske bara är jag.....

2011-06-13 @ 21:38:31
URL: http://emmzangurl.blogg.se/
Postat av: /innehafvaren av denna bloggish

Inte tvungen men jag kan förklara mer sen, orkar inte ilskna bloggdebatter, känns fett moodkillinthrillin'



Puz :-P

2011-06-13 @ 22:17:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0