LördagsquellN pt2

Efter 5iveiveive drog vi till en tequilafest med gratis tequila (livsfarligt). Efter 3 shotar inom loppet av 5 minuter begav vi oss hemåt, jag klappade en igelkott (?) och väl hemma hos Rosita hade jag min värsta snefylla någonsin. Jag spydde som en gris, mådde så jävla dåligt - men det värsta var inte det, utan det värsta var mitt beteende. Jag var så jävla otrevlig, och eftersom att Rosita filmade mig litet så fick jag i efterhand se hur otroligt elak jag var. Jag sade att det var hennes fel att jag druckit (bara: Va? det var jag som föreslagit att vi skulle dricka dessutom), jag sa att hon kunde sova någon annanstans om hon skulle vara så dryg,  och när Rosita blev ledsen och sa till Mikalisa hur odräglig jag var så kom Mikalisa utanför rummet och sa att hon ville prata med mig  varpå jag svarade: "Vad FAN vill du prata med mig för?" (!!!).

 

Alltså på riktigt, hade så sjukt jävla dåligt samvete hela gårdagen, och har fortfarande. Det faktum att man kan bli så personlighetsförändrad av att dricka är otroligt obehagligt. Bortsett från den värsta baksmällan i mannaminne så var det enda jag mindes från natten innan att jag hade mått så jääääävla JÄVLA dåligt. Men jag mindes inte att jag varit så elak. Varför skulle man ens vara så elak och kallhjärtad och empatilös mot den man älskar?

 

Jag har alltid sagt att folk som blir odrägliga eller gör idiotiska saker när de dricker (slåss, vara otrevlig, överfall osv) absolut INTE ska dricka. Märker man att man inte kan hantera alkohol ska man inte heller förtära den. När förtjänsterna täcks över av de negativa konsekvenserna finns det inga alternativ.

 

Eftersom att tanken redan varit i rullning är det inte ett svårt val. Jag ska sluta dricka. Det är bara skit, man mår bara skit, och jag har aldrig lika kul när jag dricker som jag hade tidigare. Det är dyrt, skadligt för kroppen, det är otrevligt att förlora kontrollen över sig själv.

 

Det är helt sinnesjukt att alkohol är så accepterat som det är med tanke på hur hög skadenivån är, för samhället i stort. Hade jag spårat sådär om jag hade rökt på eller värre, så hade folk inte tagit mitt sneande med en nypa salt - hade folk blivit riktigt oroliga.

 

Men alkohol är en drog som alla andra, vilket man bör ha i beaktande. Det är ingen mild form av nöje. Det är ett jävla gissel som bara förstör mer än vad det gör nytta.

 

Jag tänker inte bli nykterist (älskar öl för mycket), men hädanefter tänker jag aldrig supa; sprit, massa starköl och dylikt. Max dricka 3 st 3,5or, eller vin till mat, eller en öl på en pub. Men superiets syndande är så jävla över.

 

 

Och det känns så satans skönt.


Kommentarer
Postat av: Emma The Queen

gumman, du brukar bli litt aggro och dryg (hehe), men aldrig så arg :,( lika bra att du inte super, jag ska fan inte heller gå all in så jävla ofta.. det är faktiskt JÄVLIGT dyrt och man mår skit, varför gör man det egentligen?!?!? plus att man gör bort sig ibland också.. :( puss pårey gummz

2011-06-21 @ 13:27:01
URL: http://emmzangurl.blogg.se/
Postat av: /innehafvaren av denna bloggish

dryg brukar jag bli, men aldrig på det där sättet, du skulle ha varit med. hade det varit du istället för rosita hade du nog blivit jätteledsen och väldigt irriterad på mig i efterhand, för det var verkligen på den nivån. verkligen sjuuukt otrevlig :,(



ja, men skit är skit och sådant skola man ej lägga ned tid på känner jag. fett onödigt. tack gumzan <3<3<3 puzz

2011-06-21 @ 16:46:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0