2011-03-04

Ska köra ciderfylla för första gången i livet, har inga höga föväntningar alls men jag var inte sugen på något annat typ, vilket är väldigt skumt eftersom jag oftast ogillar läsk och cider = fjortisläsk. Jag började ändå dricka för tre år sedan så det är väl dags att köra på ciderN nån gång också va!??!!????

Take Queer ikväll och det är Beach-tema vilket jag grämer mig för. Vill inte se halvnakna inoljade bikinikroppar och helrakade solbrända bögöverkroppar. Men jag och Rosen ~~går emot strömmen~~ och kommer klä upp oss. Det är mycket roligare för då kommer vi vara znyggast på f3kk3n!!!!

På tal om Take Queer så lyssnade jag på Frida Selander för första gången på riktigt igår. Eller jag såg henne live när jag gick i högstadiet men det enda första minnet jag minns av det är att jag tyckte att hon var grym på munspel och det faktum att hon är gay. Men hon kör ju fan blues! Så antar att hennes album säkerligen är lyssnandsvärda.

Helgens lyssning skall följaktligen hänges åt:

1. Frida Selander dårå
2. Lykke Li's nya (som tveksam kommer vara lika bra som hennes gamla är jag rädd)
3. Norlins Facit
4. Salem
5. The Cure

Och sen får vi se vilka andra spontaniteter det bjuds på.





Gubben må ha varit söty en gång i tiden men det var förr. Nu är han en ung man, en fullt fullfjädrad Demon-Cat. Idag har han lekt med RRRR (=Riva Riktiga Rivsår på Rosita), att dra ner en bild av Kurtan (Cobain alltså) och bita sönder den (!!!!), springa på väggarna och dampa lite lagom så där.

Han måste få börja gå ut snart, känner att han blir ~~wild'n'crazy~~ annars. GbbN

Kommentarer
Postat av: Norea

hej filliz!

Jag for ej på take queer, hade en date med anna på station då!

Men vi måste ses :)

nu har jag en saknar-fylla, som du säkert märker. Miss yah all

2011-03-05 @ 21:01:56
Postat av: norea

min pappa spelar förresten i ett bluesband, de omutbara kallar dem sig. hahaha

2011-03-05 @ 21:03:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0