om oooopen

Kollade igenom diverse band som ska spela på Open, gjorde en lista med låtar på måfå från allas senaste album, så ni kan ju kika igenom om ni vill ha koll på vilka som egentligen spelar (obs tog såklart inte med de artister man redan hört 70 000 ggr). Har inte ens hört om det är av värde eller ej, så det blir väl kanske schpénnandeee

Klicka på bilden om ni vill kika på spotttttttylistN:

 

Har som sagt inte lyssnat igenom banden men de flesta verkade väl vara ok, dock måste jag varna att Popterror lät som nå hellström-wannabies, typ låtsasdjupa indiehipsters. ~~Tonårsångesten~~. Oj så nyskapande. Hatar icke-nyskapande-musik, så jävla värdelöst.


Kommentarer
Postat av: Anna

Hahhaha, popterror! När jag och Amanda var på Villan mötte vi en dude utanför när vi skulle hem som var skum och snackade om sitt band och vi ba jajaja... och det var popterror han snackade om! Lolerz. Vi kallade honom popterror när vi refererade till honom sen.

2011-03-15 @ 22:19:18
URL: http://typinte.blogspot.com
Postat av: /innehafvaren av denna bloggish

Hahhaha kingzor! Amandish nämnde nåt om det där, haha skröt han om sitt "coola band" nåt då? Han kanske var lite utav terror i sig självt kan tänkas!

2011-03-16 @ 23:09:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0