behind the bushes

Känner mig sjukt segish på att läsa bloggar nuförtin. Läser liksom om Valborg å påsky och det var väl inte igår. Såg Hannah Med H häromdagen, med Rozitah och Hanniz. Ägde eftersom att jag velat se den i typ 3 år (The Knife står för soundtracket, godtagbar anledning), dock inte för att den var bra. För den var skum.

Vill bara kritisera hela slutet men det kan jag väl inte göra för då spoilar man väl hela skiten. Men jag kan i alla fall säga att en ung Joel Kinnaman är med, spelar värsta politik-doc's-skin-head-ungdomen. Roligt att Rosita känner mig så väl; han gör i en scen en politisk aktion där han åker nedför en rulltrappa i en galleria och börjar käfta mot en kvinna i slöja "Vad hemskt" tänker man då, men sedan efter att han förudmjukat och kränkt henne (t.o.m tagit av henne slöjan) så visar det sig att hon var med på det och att allt var en uppgjord aktion. Rosita då: "Blev du kär i honom nu Filippa?"

Men vad kan jag säga. Jag dras till människor som är intresserade av politik och som ifrågasätter allt som är värt att ifrågasättas. Och det är mycket. Medvetenhet är en sjukt viktig partneregenskap anser jag. Det är bara för att jag är dryg!!!

Ska föra över bilder på mig där jag ser karibiansk ut. Kan bli spännande.

För första gången på 1½ år kan jag dricka svartvinbärsjuice och njuta av den, utan att behöva dra äckliga paralleller till ÄCKELAurora (=fjortisvin).

Wöwöwö mer produktivt innehållsrikt inlägg kanske kommer inom någon framtid. vem vet vem vet

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0