vänd dina tankar

Nu är det mindre än en vecka kvar tills jag tatuerar mig, är så jävla nervös eftersom att jag är en tönt.

Alltså jag har verkligen låg smärttröskel och ständig fobi för body_injuriezzz, smärta och blod är framförallt min största mardröm. Jag får t.o.m rysningar 4-ever av att LÄSA om blod. T.e.x på en nätföreläsning till min kurs som jag såg igår, så blev jag så jäääävla äcklad när föreläsaren pratade om medeltida åderlåtning och om hur blodets förändringar ter sig efter att ha varit upptappat i ett kärl ett tag. Spydde typ inom mig!!!

Jag har hela livet fasat över den första gång jag skulle ta blodprov. Någonstans i min ungdomliga naivitet tänkte jag: "Men om jag aldrig blir sjuk kanske jag aldrig behöver ta blodprov någonsin?", fast sedan kom jag på att man troligen tar sådana tester under graviditeten (och att man troligen blir lite sjuk nån gång, duuh). Men jag hann komma så långt som till mitt 19:e levnadsår innan även jag blev påtvingad denna procedur. Rosita höll mig i handen och jag grät och mådde hur dåligt som helst. Både fingerblodprov samt armprov. Det kändes ju inte så det var inte därför, men jag tycker bara att det är så jävla äckligt och obehagligt.

Varför är kroppen så äcklig och varför har jag massa äckligt blod i mig som smakar järn och är kladdigt och fett och lättavfärgat och som stelnar jättesnabbt ibland och varföööööööööööööööööööör???

Och i detta fall så är inte blodet ett problem för det ser man inte så mycket av när man ~~gaddar sig~~, men däremot smärtan. Jag kommer inte att kunna sova en jävla blund natten innan jag tatuerar mig. Förhoppningsvis sväljer jag tönttankarna och blommar ut med någon påklistrad stolthet och tar det hela som en man, som idioterna brukar säga. Jag skall skratta hela proceduren igenom och sen skall jag smeka det permanenta bläcket i det nyvunna såret med stor hängivelse och passion!

Jag skall bli hel!

PS googlade bilder på "blood" till inlägget men mådde så dåligt av att se dem så vi skippar den...DS

Kommentarer
Postat av: Emma

fattar inte hur du kan tycka så om blod?!?!??!?! ändå sjukt, jag älskar blod och tycker det är så himla vackert och coolt!! vill typ bada i blod! lyssna bara på ordet, rulla det över tungan; blooooood.



ps. man blöder visst när man tatuerar sig :P :P :P fast inte så mkt ds

2011-09-30 @ 12:05:02
URL: http://emmzangurl.blogg.se/
Postat av: Filliezzz

kan typ inte förstå vad du nyss skrev, även om jag vet om din fascination över blodfenomenet och kroppens alla äckliga ting :S:S::S:S::S:S:S att BADA i blod är typ min värsta och vidrigaste mardröm bortsett från att klättra på tak cphögt uppe i luften....



ps jag skrev inte att man inte blöder, jag skrev: "Och i detta fall så är inte blodet ett problem för det ser man inte så mycket av när man ~~gaddar sig~~"; det är ju inte dirr som att man verkligen sprutar blod; plus att de torkar ju bort överflödigt bläck/blod efter hand. men så små mängder märker man typ ej och THANK HEAVENS 4 THAT ds

2011-10-01 @ 23:54:50
Postat av: Monka

Haha jag tycker också att blod är rätt fascinerande. Det är så symboliskt och det är coolt att vi har en röd vätska som åker runt i kroppen. Att det är den som håller oss varma och levande :):)



Meneeh.. kul med tattoo! Vad blir det för någon? Smärtan behöver du inte oroa dig så mycket för. För mig gjorde det mindre ont än jag trodde. Det kanns som om någon river dig med naglarna i typ två timmar. Till slut är det bara irriterande :P

2011-10-05 @ 13:53:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0