jag suger å spyr

Umeå Open ägde. Bäst var Zola Jesus (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) och Vånna Inget. Båda var upphov till trans/dans och sånt.

Tror det e nåt magiskt med Studion.

Jag dansade även med en massa sextonåringar till Krunegård. Blev även härligt mosad hit och dit, speciellt under "Jag är en vampyr" (vilket jag fortfarande anser märkligt då det ej är bästa låten.). Blev för övrigt också fett irri: jag kom in sent och hade inte hittat mina vänner än, så chillade ensam på konserten till en början. Lyckades tränga mig fram till någorlunda bra position (typ i mitten av mitten av folkhavet) - när plötsligt: Ett gäng på typ 7 st tvåmeterslånga och FETT bredaxlade män bara kommer och BLOCKERAR hela sikten!!!!

No offence mot långa och sånt, fattar att ni säkert har dåligt samvete i onödan när ni tex går på bio och hör folk bakom er sucka och mumla "kul att man ser nåt..." ty er längd har ni knappast valt själva. MEN: blir så jävla arg på att killar alltid skall ta sjukt mycket plats i offentligheten, speciellt om de gör det i grupp som någon jävla flock. Alltså: kan man visa respekt för att man ej är allsmäktig och världshärskare osv. Åtminstone på en jävla KonserT. Även förvånad: över att machotypen som tränger sig tydligen också kan vara Krunegårdsfans. På tal om ovan nämnt, beskåden nedan:

Denna blogg är det bästa, kika och begrunda:

http://machoikollektivtrafiken.se/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0