121212

Mmmm, bästa:
 
http://open.spotify.com/track/2ys3EFRSuIZ09pFMTwkgB4
 
 
Fick gråta till slut igår, sen kändes det bättre. Där ser ni, man måste låta känslorna leva ut. Som min kloka Lova sa igår: "Du är inte dina känslor. Kom ihåg det!". Typ det bästa jag någonsin hört. Alltså skall väl genomleva denna jävla termin och detta jävla liv på något vänster. Kommer alltid referera till hösten 2012 som depphösten, men kanske är det så att hela mitt liv förändras enormt av denna tid; inget ont som inte får något gott med sig, liksom~~
 
Lova (hon får vara inläggets inspo, helt enkelt) brukar även säga att man varje kväll skall lista upp några bra saker som skett under dagen. Därför:
 
12-12-12
 
1. Fick veta att Idéhistoria B kommer att gå och att jag kommit in! Prisa skatteåterbäringen osv, är superlycklig över att slippa läsa viderfilosofi. Och över att jag mest troligen kommer få skriva en B-uppsats om någon jättespännande kvinnorörelse eller kvinnokampskvinna eller dylikt. (det är därför man skall kombinera genusvetenskap och idéhistoria, för att kvinnor marginaliseras i all vetenskap om historia, as you know)
 
2. Hade ett jättefint årsavslutningsmöte med mina bästa Fi:are. Peppar våren som sattan, då jävlar börjar arbetet på rille

3. Fick träffa Amanda JF för första gången på alltför länge, så himla viktigt och fint och värdefullt!
 
4. Fick mailsvar på ett mail jag skrev till Susanna Alakoski för ett tag sedan. Världens vackraste mail, blev helt rörd. Vilken fantastisk människa som ens tar sig tid att svara på pöbelns åsikter.
 
5. Hahahaha Nanna Johansson accepterade min friendrequest på fb (som jag inte ens minns att jag skickat? var nog längesen) (varför är jag så starstruck) (ok skall sluta med detta lovar) (obs detta betyder ej att jag är unik då hon har 1000+ vänner på sin fb *populargurrl_86*)
 
6. Med mera med mera, det har fan varit en bra dag.


God natt Winston
Grattis på Lucia!

Kommentarer
Postat av: Ida

Asså, inte för att va sån, men du kan ju fråga Lova vem som sa att en inte är sina känslor till henne?!? ;)

2012-12-13 @ 21:53:35
URL: http://idamidnattssol.blogspot.com
Postat av: Filliezzz

Hahahaha men åh, håhå!;) Men att du är himlarns klok du med Ida - det vet jag ju! Så inte blir jag förvånad. Då tackar jag och bockar över att dina ordspråk och budskap har möjlighet att spridas, för det där var tamejfan det bästa jag hört på länge. Mycket bra!

2012-12-13 @ 23:55:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0