mhmmmmm!

Jahopp, blev spontanköpta biljetter till Refuseds sista spelning dårå. Som äkta Umebo är det väl skam och ve om man inte är med om denna synnerligen historiska händelse. Jag å Amanduuuuz~~~~
 
 
Har ju ej lyssnat sönder musiken, men framförallt har jag hört albumet på bilden. Men är galet peppad likväl, tror att det blir en awesome liveupplevelse, det var även fett längesedan jag var på en riktigt bra konsert! Det bästa jag vet är fan känslan av en jäääävla bra konsert. Känner att jag behöver uppnå den känslan precis NU också, mitt i uppsatsångestträsket.
 
En rolig anekdot, när Ville var i Texas för några år sedan och turnerade med sitt förra band (rip) och spelade på nån hårdrocksfestival frågade massa andra band: "happ va kommer ni ifrån då" och när de svarade: "Umeå, Sweden" så reagerade alla med: "Refuuuuused!!! Awesome band!!!!". Fan ball. Att de satte lilla Ume på kartan va~
 
Hillevi som hade den enorma förmånen att vara tonåring in the 90'ies var på massa Refusedspelningar när det begav sig; på Galaxen (alltså ååååh, minns Galaxen rip) och annat. VARFÖRVARFÖRVARFÖR vara Umeåbo och uppvuxen här när man inte fick förmånen att vara tonåring här under vegan-hc-staight-edge-eran, alltså detta är en sorg jag ALDRIG kommer komma över..
 

Får väl njuta av att åtminstone ha glädjen att minnas hur det var att växa upp som barn under denna era, som småsyskon till alla äldre som kunde anamma kulturen. För det minns jag ack så väl, med glädje va.
 
Nåväl, tagga lörday!
 
 
 
 
hatar talkshows
 

Kommentarer
Postat av: Annzieee

Då får du komma till Tjejjourens bord och säga hej, samt köpa typ en tröja eller pinssss!

2012-12-14 @ 00:27:19
Postat av: Mollsan

Såg dom på Way out west, å jag gillar ju inte sån musik riktigt egentligen men dom var fan mkt_bra live!!

2012-12-14 @ 09:32:19
URL: http://Blondinmolly.blogspot.com
Postat av: /Filliezz

Annzie: Lätt! See u there gurrl!

Mollsan: Soft! Kan tro det, har fan rätt höga förväntningar assåååå

2012-12-15 @ 14:02:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0