Har ej reflekterat över min ~bloggdesign~ på år och dagar nu va, och insåg nu att jag har världens töntigaste header??? Från min obotliga Sweeney Toddperiod som jag hade 2007-2009. Tyckte att det var världshistoriens bästa film osv, hade jag fått tatuera mig vid denna tid hade jag säkerligen tatuerat in något fånigt motiv från filmen....
 
Men alltså känn' ba: pallar ej göra något åt detta. Orkar inte vara pretentiös och uppstyrd, när hela livet bara handlar om att man skall vara just: så mycket. He få va va de e!
 
 
Lova pratar i tele, asocial_chey91 (därav detta meningslösa skrivande). Det enda hon säger till motsvarande person är: "Just nu sitter jag hos Filippa. Vi har lite tända ljus och sånt. Vi brukar ha det väldigt romantiskt när vi är med varandra!".
 
Min kommentar till detta = Mmmm, romantiskt att du pratar i TELE I FYRTIO MIN, betch. Men jag lskarey ändå gmmn <3<3<3 <345
 
Vill åka bort, vandra på andra gator. Får nöja mig med att vara cashlös och sällskapande med word över jul. Ja gudars, hur skall detta ros i hamn, kan en undra däremellan.
 
Den som lever får la se.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0