stupidnessssssss

drömmer som bekant massa strunt hela tiden. på senaste har jag drömt att min ena hörntand var stor som ett rovdjurs huggtand. men det blev något lagg med tanden så den gick av. sen gick fler tänder av. och det enda jag tänkte var "ajaj, tänder kan man aldrig få tillbaka" men orkade inte panika mer än just det. har hört att tanddrömmar subtilt handlar om döden? men jag är inte rädd för döden. SO WHAT DOES IT MEAN!!! drömde alltid tanddrömmar för några år sedan.

drömmer även hela tiden om att jag spiller vatten på min datta. antar att det kommer från att det faktiskt skedde en gång då katze välte blomvasvatten på matbordet en natt när dattan huserade precis där (maskineriet överlevde). fortfarande: mardrömmen att dattan skulle gå sönder när man är sturre och:

1. behöver den dagligen för sina studier
2. pga att man just studerar inte har råd med en ny pga sturrekonomi

senast inatt drömde jag också tokigheter. jag hade axellångt hår. det blonderade jag superblont, nästintill vitt. och jag färgade topparna klarlila. världens jävla emofrisyr!!!!!!!!!! alltså kan konstatera att jag:

1. vill ha långt hår (sparar ut det igen, evighetsprojekt. men har inte rört det sedan december, good ey?)
2. vill prova blondera det till typ silvervitt/dylikt någon gång. eller vill och vill, många säger att jag skulle se förjävlig ut i det men jag kommer ej kunna gå vidare i livet om jag inte provat det åtminstone en gång. har tänkt på det för mycket. så blir det viderfult får jag väl börja använda hatt istället


men jag tror jag skippar de lila topparna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0