ahmen schyst orgel dära

http://www.dn.se/kultur-noje/musik/hon-hyllar-livet-med-orgeltoner
 
Men fy fan vad trevligt, hoppas hela skivan släpps på spotten samtidigt dårå. Första singeln har släppts iaf. Har alltid älskat orglar så jag är nyfiken på detta projje! Hade för övrigt gärna sett Hausswolff igen på Music & Arts, meneeee: jobbar ju den helgen så. Den där jävla v.31. En annan gång, i ett annat liv, kanske
 
 
Har jobbat heltid endast två dagar ännu och är redan astrött. Alltså: vilket skämt
 
Vi ses på lördag. Eller jag är ledig då, så ring mig för fan!!!!!!11
 
 
Detta måste ju på riktigt kvala in som en av de bästa bilderna på mig som någonsin tagits, är så himla liten och oskyldig och naiv och töntig och allt var spännande på ett sätt det inte blir lika ofta längre. Fast egentligen är väl bildens sammanhang bättre än själva bilden, Open -08? *Molly å Lova va me* *Kvällen mitt liv förändrades* *Dagen D* skoja
 
hejdå
 
måste sova
 
SOMLIGA SLITER JU SÅ SVETTEN LACKAR I NACKARNA! PÅ DAGARNA!

Kommentarer
Postat av: Jenny Beeeerg

Fan! Jag skulle höra av mig innan du började din heltid...varit rätt fullt upp med vovven. Hoppas att du kan spare som time för lilla mig någon dag du inte arbetar hårt!

Svar: Jaaaa, men gudars det är ju så mycket i livet som flyter emellan alltjämt, så det är högst förståeligt! Jag var dessutom sjuk sista lediga veckan så då var jag utom allt hopp om socialisering.
Grattis till lillsnurtan, vad heter han eller hon? Gud så himla spännande, måste få träffa denne charmante ulltuss snart!

Jadå, någon gång ska vi allt dricka kaffe, det skall vi såklart ordna, kanske nästa vecka?
Filippa

2012-07-12 @ 17:55:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0