glada nyheter va!

Trots min mindre glamourösa period i höstas då jag åter började äta fisk, samt "fuskade" och åt både chickennuggets en gång (ackompanjerat av ångestfyllda och medlidande fylletårar, jävla pk-kid man e), en bit av en bullens korv och faktiskt grillad kyckling en gång - så är det härmed stopp på denna menlösa identitetskris. Nu är det stopp på det egocentriska förtryckandets fas!

Jag skall bli vegan för en period. Behöver inte debattera mer just här, just nu, men jag kommer nog ev. posta ett gammalt inlägg om vegetarianism kontra veganism senare.

Känns skönt att tankarna börjar klarna, och leva sig samspelt in med känslovärlden åter. Jag firade dessa tankar med mitt livs första inköp av: *trumvirvel* Soygurt! Detta hänsynslöst dyra men ack så välfungerade substitut till koyoghurt. Varav den senare varianten ger mig magont och även en uppdagande känsla av äckel. 27 kr/frp, men den innehåller kalcium och den är god för mig, som har börjat ogilla "kosmaken" en del.






Än har inte veganprojektet börjat helt, men skall nog införskaffa god litteratur på fredag när CSN infinner sig. Det viktigaste är att den mentala barriären krossas, sen är man i princip ready 2 go. Är ej långt kvar i alla fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0