USCH

I flera års tid har jag försökt fatta vad kvarg är på riktigt. Självklart vet jag att det är en mejeriprodukt och blabla, men alltså fortfarande: vad fan är det??? Hur skall man äta det, hur smakar det, hur ser det ut? Hur kan det finnas en produkt som man aldrig stöter på?

Namnet måste ju vara det minst tilltalande jag någonsin hört. Nog för att de flesta mejeriprodukter är sjukt vidriga (främst: mjölk. VARFÖR vilja dricka vätska som befunnit sig innanför ett juver??? *spyr*), vilket också slutligen kommer bidra till veganism i framtiden, för undertecknad. Om man nu bortser från moralism, alltså.

Tydligen är det hur som helst något träningsnarkomaner och anorektiker äter.
Tänker aldrig bli någotdera.

Kesella, vad fan är det



~~Over and Out~~

Kommentarer
Postat av: Sofia

Har också funderat över kvarg, men vettefan vad det är eller hur det ska brukas.

Men, kesella?

2012-05-10 @ 07:54:15
Postat av: /F

Tror typ att kesella ÄR kvarg. Men det känns inte som att man skulle vilja äta kesella neutralt som det är, utan någonting till? Det är det som gör mig förvirrad!

2012-05-10 @ 11:34:07
Postat av: Linn

Bakade en kaka med kvarg/kesella i en gång enligt ett av Eriks mystiska östtysksovjetiska recept. Den var fett god! (Bokstavligt också, minns jag rätt innehöll den ohemuliga mängder smör)

2012-05-10 @ 21:23:15
URL: http://labecula.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0