ddddd-yke

Upptäcker lite hiphop, detta är ett mycket spännande projekt må jag säga. Lyssnar ju på så himla mycket (hatar när folk frågar vad jag lyssnar på för det innebär ett jävligt tradigt utlägg för att göra min passion rättvisa). Kan väl säga ca:

rock/pop/poprock/indie/indiepop/indierock/bluesrock/psykedelisk rock/swing/electro/electroswing/electropop/drag/shoegaze/gammjazz/chanson/heavy metal/merseybeat/rock and roll/rockabilly/folk/folkrock/folkpop/bluegrass/klassiskt/country/punk/postpunk/synthpop/progg/vispop/singer-songwriter/reggae/new wave/disco/motown/soul/psykedelia/avantgarde/alternativ rock/proggressiv rock/klassisk romantik/grunge/ORKARINTEtänka mer
 
MEN. Trots min, vad jag själv anser vara: ~~breda aptit~~ har jag alltid saknat just koll på hiphop. Så nu tänker jag utforska detta, återkommer kanske om jag blir frälst.


Tänkte för övrigt på detta igår: har aldrig någonsin identifierat mig med begreppet "dyke". Logiskt kanhända med tanke på att det oftast används som skällsord men alltså, likväl, är ju annars mycket för detta med: ta ordet tillbaka åde. Hatar förvisso kategoriseringar, men alltså, om ordet "lesbisk" är något som känns jävligt hemmavid borde annan liknande terminologi rimligen göra detsamma?
 
Kanske skall börja anamma det. Vi kan ju börja med att ni kallar mig dyke när vi ses, så får jag se om jag kan vänja mig vid dykekappan. Bära upp den stolt åde
 
 
 
 
kommer upp när man googlar dyke.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0