QL!!!

Alltså!!! Vill på riktigt gråta av glädje!!! Alla som känner mig nära vet att jag har haft FETT mycket ofrivilliga utgifter på senaste; med tapetskulder, ett försent uppsagt bredbansabonnemang och dylikt.

Så där jävligt trist att mer än hälften av CSN försvinner samma dag man får det, ni vet. Och på det läggs utgifter för telia, linser, kurslitt etc. Livet är bara en enda grå massa med massa betalningskrav, känns det som (ännu ett skäl till varför man vill leva i skogen - och försöka sig på ett liv där pengar har minimalt lite betydelse). The Story med att bli vuxen och växa upp.
 
Jag har varit så bitter på att mitt sommararbete inte generade i något typ, för i och med flytten försvann mycket intjänade pengar (fast jag for till Stockholm och Göteborg, köpte en gitarr och nya kläder också, ej att förglömma - det enda positiva med en försvunnen jobbsommar).
 
OCH!!! Då ser jag!!! Att jag har tydligen inte fått hela sommarens lön ännu, för ser på mitt konto på kommande händelser att jag får lön en sista gång imorgon!!!!!!!!!!!!!!!
 
 
Jag vill gråta så himla mycket för detta innebär: Att jag kommer ha råd att åka till Paris! Och hälsa på Soffan_cool!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hoppas att fler i gänget vill haka på, kanske i oktober? :----)
 
En inspobild för att symbolisera min glädje:
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: mollsan

bestäm helg nuu så jag kan söka ledigt och kolla om det går!!

2012-09-26 @ 22:44:07
Postat av: Filliezzz

Ok nice!!! Vi bör samtala om detta i ~~grupp~~ i helgen? Jag är för ett demokratiskt enhälligt beslut!

2012-09-27 @ 00:01:24
Postat av: elin

skulle vara sjukt kul om man kunde följa till paris:))

2012-09-29 @ 20:11:14
Postat av: /Fillzor

Jaaaa!!! Vore drömmen, jag hoppas verkligen det!!! :):):)

2012-09-30 @ 11:23:15
Postat av: elin

Nice du får jättegärna höra av dig om ni kommer fram till när ni ska fara :):)

2012-09-30 @ 13:55:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0