bästa everrr

Nu har mina älsklingar varit hemma från Indienresan i ca ett dygn, nu är jag liite helare och liite mer komplett som männisch!

Efter världens sämsta förmiddag med utebliven flygplatsvälkomningsrit, parkeringsbot, ösregn och utebliven inplanerad brunch så anlände Blemsi till vår hall ca 13:00, i sällskap med Habibi. Etq föreföll vara en projektion, något sience-fictionartat, ej av denna värld. Det var så overkligt, att hennes ögons glans, hennes kött och blod - stod där, just framför mig! Och just när vi talat om det, och just när vi omfamnat varandra, och just när hjärnan behöver bearbeta detta fantastiska skeende som pågick, så kommer mr Lovah Lovah instigandes genom dörrn, helt apropå! Som ett spöke, eller liv återuppståndet från de döda. Lova hade alltså lurat oss alla, och kom hem en månad tidigare än vad vi trott.
 
Den spontana tankereaktioner var: "VA!" åtföljt av ett glädjefyllt/förvånat skrik. Alltså så himla lycklig stund, så himla exponerat av dubbel lycka.
 
När dessa två varelser helt plötsligt samexisterade med mig igen, så reagerade kroppen med att bli förvirrad, skakig men på ett glädjande sätt.
 
Alltså skall för alltid minnas denna dag. Må vi aldrig skiljas åter!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0