raging lung

Eftersom jag aldrig genomlevt ynnesten av vilken det innebär att läsa ett program (och därmed ha tre år serverat på silverfat gällande ickeväljandet), så har jag nu valt kurser för min sjunde termin vid Universitetet (guuud är jag tusen år gammal eller vad händish??? *blir mörkrädd*).
 
Efter noga men ändå spontant övervägande blev det slutligen detta. Det är dårskapet som talar, när jag dels väljer ännu en C-kurs, men även att det i sig innebär att jag avlägger TRE uppsatsterminer direkt efter varandra.
 
Min framtid är utstakad, nästa vår skall jag börja läsa Genusvetenskap på avancerad nivå så att jag börjar fila på min Masterexamen i Genusvetenskap. Min dubbla kandidat blir klar strax efter årskiftet. Det blir alltså en dubbel kandidat i ämnena Genusvetenskap och Idéhistoria. "Vad blir man av det?" - ja du - en allmänbildad och lycklig människa!
 
Genusvetenskap är nyckeln till samhällsförändring, Idéhistoria nyckeln till att förstå varför samhället ser ut som det gör. Två komponenter som behövs om man vill göra jorden till en bättre plats, vilket jag ämnar försöka med. Inga lägre krav än så, liksom.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Tinika

MEN AWESOME! :DDDDDDDD Grattis, kul osv!
Jag ska nog läsa b-kursen i idéhistoria (var sjukt nära att särskriva det!!!!1????) till våren. Var den bra? I höst lallar jag nog på med en random akurs, som man ska.

2013-04-15 @ 20:12:04
Postat av: Filliezz

Tack! Känns roligt och spännande, blir nog bra detta! Jag läste på din blogg och känner igen provokationen av att de kurser man VILL läsa aldrig går samma termin en söker, klassisk problematik!

Hittills är B-kursen till all belåtenhet, tycker att den är intressant. Dock kommer du inte få ha Björn mer, för han gick i pension efter att ha haft oss på första momentet *rip*.

Randomkurs låter bäst, så himla bra! Hoppas det blir nåt skoj!:):):)

2013-04-16 @ 21:12:56
Postat av: Tinika

Ja men alltså Umeås utbud................ *gråter en flod samt dränker mig i den*

NICE att den är nice, men lite trist med Björn. Han var ju så vis! och kanske den sista förkämpen för OH:n :-(

Ja, jag kör på grafisk design, det låter lagom flummigt!

2013-04-16 @ 22:29:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0