grace~~

Så JÄVLA bra versioner:
 
http://open.spotify.com/track/0UiiFTwD2CsHZB6HxxSP3s
 
http://open.spotify.com/track/64cbgq8gV9RisntXRs8LPs
 
 
Älskar Grace Slick's röst.
 
 
 
Fullspäckad vecka, känns kul! Är pepp på alla F!-grejer men även på Poetry Slam och Scharry. Ah de blir nice.
 
 
 
 
 
 
Så här såg det ut när vi gjorde sushi i söndags. Gotti! Hoppas mina endagslinser kommer snart. Just nu går jag runt utan någonting, har en antiglasögonperiod. Och det kan jag inte göra så mycket åt, när det känns fel känns det bara fel. Även om jag älskar mina glasögon.


Jaja, vill väl inte se intellektuell och akademisk ut, jävla snobberi! Bättre vara dum och glad. Och se dåligt...hmmm, är förvisso inte känd för min logiska förmåga.
 
Drömmer drömmar om könstillhörighet. Det är ganska intressant att analysera. Jag är ofta intersexuell i dessa drömmar, mycket fascinerande. Kött är bara kött, sinne är något annat. Intressant att jag drömmer om könskategorisering ur ett fysiskt perspektiv, när jag i vaket tillstånd endast funderar på kön som identitet - dvs som ickefysiskt och ickestatiskt. Drömmen visar på det motsatta? Fast kanske är drömmen ett uttryck för att vilja finna ro i det mentala - att låta det konkreta förklara det abstrakta. Typ tankarna om intergender som jag ändå vill anamma på något vis. Men det tar tid. Allt får ta sin tid, det gör ju ingenting!

Nu: kaffe och Latinamerikas idéhistoria.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0