"du har bra örongener"

Äntligen var det gjort! Gudars, hade glömt hur mycket jag älskar att pierca mig. En drog, sannerligen. Blev så himla lyrisk och lycklig efteråt, dels av adrenalinkicken men även rent allmänt. Andra gången jag piercade brosk i öra, men vill minnas att helix kändes mindre än denna gjorde? Fast det är klart, det var ändå typ två år sedan jag gjorde den, så kanske är svårt att minnas.
 
Egentligen är det klokast att ha labrett isatt vid läkning, oavsett piercing, eftersom en ring tenderar att åka runt/fastna i saker osv. Läkningen förlängs med andra ord med ring. Men eftersom jag inte vill ha labrett och hur som helst kommer byta till ring sedan så bad jag att få ring redan från början. Är ju okej om man är medveten om att det ger förhöjd infektionsrisk.
 
Detta var första gången jag piercade mig och som jag faktiskt var rätt lugn väl i studion. Var inte så nervös alls, vilket förvånade mig? Sist jag piercade mig (andra läppiercingen) för ett år sedan, så var jag asnervös, usch. Så jävla nervös.
 
Så glad över att det inte är en oral piercing som skall läka denna gång, för det är fan jobbigt. Inge hångel å inge snus å ingenjävla ting alltså, lamt liv.
 
 
 
 
Nästa gång blir det öronsnibbarna eller antihelix! Detta skall bli ett bra kroppsmods.år!

Kommentarer
Postat av: emmaaaa

jag vill också pierca mig!!!! *grinar*

2013-01-06 @ 16:04:07
URL: http://emmzangurl.blogg.se
Postat av: /Filliezz

jaa, det är så satans KUL va! vi kommer på en nice piercing du kan göra :--) när du kommer hem från indien.....

2013-01-06 @ 16:20:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0