e

 
Fiiin och gemytlig bild från när vi gick Genus A, HT -10, då vi lärde känna varandra, jag och de fina genusarna. Bilden är stulen från Annas numer nedlagda blogg (rip) och känner ba: hemtentavecka, kaffe, Lindellfotöljerna, feministiska diskussioner, gemenskapen. Fiiiint
 
Tänk vad mycket som har hänt sedan dess! Ska aldrig sluta plugga <3
 
 
Ikväll blir det biopremme med finaste gummorna. Ska bli kul, men mindre kul att jag inte har så mycket tagg för något, känns rätt trist..
 
Vill ba dra något gammalt över mig och kravla ned i underjorden

Kommentarer
Postat av: Johannizzzz

HAHAHA, älskar mitt underbett! och din lisbet salander-frilla!

2013-01-18 @ 18:35:37
Postat av: Annzie

Haha, ååhh, hade glömt att jag tagit bilden. Tänkte "varför är inte jag med? :("
Nackdelen med att man alltid är fotograf är att man aldrig närvarar på bilder.. :( Majoriteten av bilderna jag är taggad i på fejan är typ bilder jag själv lagt upp. Kuuult

2013-01-18 @ 19:25:56
Postat av: /F

Johanniz: Haha klockrent!~~ Ser även ut som att vi har ett moment där alla tre, jag gillart. Även på denna tid då Sofiagurrl hade sitt korta hår, men visst blev det kortare sen? Rip salanderfrillan!

Annzie: Jaa, klassiskt fotografsyndrom! Du som är så fotogenisk:( Haha men var glad för det,då vet du att det är representativa bilder iaf. Folk taggar alltid mig i ickesmickrande bilder på fb typ...folk som inte sett mig irl kan ju få för sig att jag är typ.....ful??? Ger ju en skev bild av sanningen!

2013-01-19 @ 01:18:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0