helt_obeskrivligt_meningslöst

Kommer till det äckliga bottenskrapet i min kaffeburk...får skylla mig själv när jag öppnar/fyller på med ett nytt paket innan det kvarvarande kaffet tagit slut = resulterar i att det som ligger i botten av burken har förlorat sin arom för flera veckor sedan......ÅH, jag måste överleva denna natt!!!!
 
 
Jag har inte varit utanför min dörr sedan 16:00-tiden i fredags, hahhahaha det är ju helt jävla SJUKT, vad är det för fel på mig *trivs i min grotta* *skygg* *hatar folk*
 
Men jag fungerar så, tog en jävla plugghelg, mobilen avstängd. Folksuktande, öllängtande, kramönskande, och allt sådant. Men det fick jag föra åt sidan, alla sådana tankar. Och det har fungerat bra.
 
Fast det var fint att Lova idag drog en "som på mellanstadiet"-grej; när hon unannounced ringde på min dörr (ja, hon kunde ju inte förvarna via mobilen innan då denna var av). Det var fint, första gången jag träffade en människa på typ två dygn, spännande att socialisera. Jag lagade mat åt henne (typ så man socialiserar?! Jag vet inte, jag minns inte). Däremot skrattade hon åt att jag lyssnade på Mikis Theodorakis??? Fattar nada, en annan är uppvuxen med grekisk folkmusik...Min pappa är typ kär i Mikis Theodorakis.
 
Är helt absurt trött. Tänkte nyss att: "Jag är så trött att jag är trött" för att jag var så trött att jag inte tänkte att trött är samma sak som trött. Förstår ni resonemanget!!!!
 
Skrattar även åt ordvitsar i min ensamhet, alltså det gör man bara när man är mkt trött. Trötthet = gratis fylla, lätt värt.
 
JAJA, måndag imorgon. Ny dag, nya tag,
 
Puss på er mina fina vänner! Jag saknar er.
 
 

Kommentarer
Postat av: emmaaaa

saknar dig med </3

2013-01-07 @ 12:33:27
URL: http://emmzangurl.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0