"vad har jag gjort för feeel"

Tittade på sökordsstatistik över vår feministblogg och fann detta otroligt roliga:
 
 
Tycker att det är jättekul att någon faktiskt sökt på "filippa transsexuell" hahahahha, alltså vem kan ha gjort detta. Nu vet jag förvisso inte om denne person åsyftade mig, jag är ju trots allt inte den enda med detta vackra namn i vår värld. Men nu leker vi med tanken att det var jag som menades. Om denna person läser denna blogg kan jag tyvärr meddela att jag inte är transsexuell :(:(:(:( Men hade ej haft något emot att vara det; finns inget hetare än F to M-personer som påbörjat sin korrigering. Såg t.ex. den vackraste och mest attraktiva människa jag någonsin sett i helgen, och av dömande utgångsläge baserat på tidigare erfarenheter utgick jag från att denna individ var F to M, men detta vet jag förstås ingenting om. Oavsett könsidentitet (vilket egentligen är fullkomligt oväsentligt) så var den Så. Jävla. Het.

Däremot kan jag meddela personen som googlat detta, och tydligen finner min könsidentitet otroligt spännande, att jag skulle kunna benämnas som trans i vissa avseenden. Intergender i så fall. Mest av allt vill jag försöka att frångå ett inringande av kön. Jag är inte förvirrad eller osäker över någonting, och jag älskar min kropp. Men jag är bara inte en kvinna. Och ingen man. Jag ÄR inte mitt kön. Jag är Jag. Så enkelt är det med det. Däremot är min lesbiska identitet jätteviktig för mig, och det håller jag fast vid just nu (men det är ju ett helt annat ämne).


 
Hahaha undrar även vem som sökte på "kort hår misstag"? Vad menas med detta ens. Vakna upp och ba: "Åhneeeeej inte igen, mitt hår är borta!!!".
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0