~words o' wisdom~

 
Ja å mitt wii, vi e alltså close like this: X

Fattar inte vad som händer med mig, blir rädd över att jag är så fruktansvärd lugn/stabil/nöjd/glad/lycklig/livstaggad etc. Var är det fallerande murbruket? Revan i väven?? Sprickan i glaset??? När skall fasaden rämna åter????????
 
 
Ok, skall försöka att njuta. Eller, det gör jag redan. Njuter och har mig. Är en sådan där leende jävel som en faktiskt spenderar energi åt att hata och förkasta när en själv mår dåligt.

Ps. Spyr på puttinuttiga par på fb (obs ej pga avundsjuka). Alltså nu menar jag inte att folk skriver fina saker eller så för det är ju bara fint, eller lägger upp en fin bild någon gång sådär. Jag är inte emot att visa sin kärlek eller hylla den, för kärlek är som bekant det vackraste och mest livsnärande känsla som existerar. Det vore fånigt att kritisera något så livsviktigt och fantastiskt. Men snarare på folk som lägger upp typ tusen bilder hela tiiiin på sina pariga tvåsamhetsreligiösa riter, typ melodifestivalsmys+kapselkaffedrickande+bärandes likadana kläder eller whatever. Eller tänker nog främst på en fbvän som är nyliberal vilket märks i det otroligt viktiga hävdandet av materialistiskt ägande ("se på denna pryl jag har!") i kombo med att göra detsamma med parrelationen. För att man äger sin kvinna?!..... Snälle gode gud som inte finns, hjälpe mig om jag någonsin blir en parreligiös åter (för jag kan skämmigt nog hålla med om att jag en gång varit en sådan åtminstone småputtinuttig dryg jävel). Det finns inget beundransvärt i att endast spendera ALL sin fritid med EN enda människa. Ba: ha det så kul när det tar slut, då du inte har några vänner kvar att luta dig mot pga att alla blivit försummade. Ds.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0