vegetarian restaurant

Eftersom att jag och mitt kortege beger oss söderöver till helgen för att bevittna något jag blott drömt om de senaste 5 åren, är det såklart extra mycket The Knife just nu. För att tagga till.
 
 
Nyaste albumet har fått så jävla oförtjänta recensioner. Men vem ger väl tilltro till recensenter, egentligen. Tänkte förr att jag gladeligen skulle vilja bli skivrecensent, men fuck that shit. Vem har väl glädje av att läsa subjektivitet uttryckt i antal stjärnor? Ungefär lika idiotiskt som att tävla i musik
 
Nåväl, för er icke inbitna, men likväl intresserade The Knife-sympatisörer, tipsar jag om detta album som ofta kanske glöms bort. Filmen som skivan är soundtrack för, är väl inte att hänga i granen kanske, jag vet inte, jag har bara sett den 1 gång och det var väl två år sedan. Men musiken; Mmmmmmm!

 
http://open.spotify.com/album/7bM88CRMEw5VkLFT3ZXTMR

Kommentarer
Postat av: Linn

Hoppas du får kuuuul i storschtan och på konsääären! Såg dem för en vecka sen men jag ska inte spoila, du får se själv! :)

2013-05-14 @ 17:49:58
URL: http://labecula.blogg.se
Postat av: /Filliezz

Taaack så mycket kära du! Jag vet, jag har inte vågat fråga något för är så himla peppad, och vill ba att allt skall vara som en enda stor överraskning! Men efteråt vill jag diskutera konserten med dig;)

Hoppas du kommer upp till Umeå snart! Här finns alltid sovplats för dig!

2013-05-16 @ 16:57:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0