Fredag 24/8-07

Hey.

Jahopp, då var första veckan av gymnasiet avklarad. Det känns fett bra att allt blev så perfekt ändå, jag är rånöjd! Det äger. Imorse hade vi bild i 2 h som första lektion, det var nnnice! Dock så klantade jag mig med min super mario "Hey, it's me, Mario!" men jag är lika glad för det :) Och så ska jag köpa en i min klass N 64 spel: super mario 64 plus zelda ett och möjligen tvåan också. Det är jag glad för! Sen efter bild samt samhälls. så vare lunch, och den första lunchen jag faktist blev riktigt mätt på (nån fiskgryta av nåt slag). Sen blev det gympa och jag kunde allas namn i namnleken (man sitter i en ring, och första personen säger sitt namn plus en sak som börjar på samma bokstav som ens namn börjar på. nästa person säger föregående persons namn o sak, plus sitt eget namn o sak. sen fortsätter det, och jag var sist så jag fick rabbla upp alla i klassens namn som jag absolut inbte kunde innan. Men det var ju fett värd lek eftersom jag kan dom nu) så nu sitter dom fint i min hjärna!

En sak som jag irriterar mig så sjukt mkt på, är "Go' morron" rutan på VF's första sida, den är så himla dryyyyg!! Det står alltid så otroligt dryga och jävligt lama "skämt" där så jag får lust att döda rutan varje gång jag läser den!! VF överhuvudtaget är inte särskilt bra, men den rutan är bara för mkt, läs den aldrig! Nej, tacka vet jag VK, det är riktiga grejer, som dessutom har med Rocky i seriesidorna (synd att dom slutat med the far side)! Rocky äger dig. Btw så har jag ätit kantareller idag, asgott! Min mamma har grymt tur, så hon hittade massvis med kantareller i skogen en dag. Det är nice. Jag vill också hitta kantareller! Det är fett dyrt. Sen så har jag dessutom sytt för första gången på typ 2 år, sydde ett kuddfodral till en ful kudde jag köpte på ikea. Nästa steg blir att sy in två jeans så dom blir stuprör, hur nu det kommer att gå... höhöhö

Jag taggar inte iksu kort lite kanske? Ska dock skaffa silverkort eftersom guldkort känns otroligt ovärt med tanke på att allt det jag vill träna redan finns på silverkortet. Men det är fan inte billigt att träna, och det suger litegranna... men det får gå ändå, så det så! Det blir väl jag, elin, lova, emma o linnéa.m som skaffar? Ändå nice och träna med massa kompisar, wohoooo! Imorrn ska jag sova så jääävla länge, Mmmmm! Sen ska jag se amandus band Wolfman Jack spela på parkeringstaket (var def så?) ovanför kungsspassagen (?) (typ som när beatles spelade på ett hustak mitt inne i London, ovanför abbey road. Höhö, asmånga människor undrade vad det var som hände egentligen och polisen visste inte riktigt vad dom skulle göra. Men till sist så ingrep dom typ och dom var tvungna att sluta spela, dryga poliser!) och sen blir det kanske lite rockkrock också, får se. Men nu lägger jag ner den här skiten!

Hej dah

tisdag 21/8-07

vad gör du den dagen jag gör vad?

HEJ!

Igår började jag gymnasiet, jag är fett vuxen! Vi ser väl... men hur som helst så var det otroligt nice att äntligen få träffa sin nya klass, som till o med var bättre än vad jag förväntat mig. Jag kan verkligen inte förstå varför alla är så himla trevliga? Men man ska inte klaga utan det är bara att tacka och ta emot. Imorrn blir det första riktiga skoldagen, för se hur det går. Hoppas bara att inte datorkunskap är lika tråkigt som det låter, men om det skulle vara tråkigt så gör det inget, alla andra ämnen är ju ändå roliga så! (ni vet väl att jag bortser från matte? det är för självklart att jag inte syftade på det, så därför skrev jag det inte ens. fast nu gjorde jag visst det ändå..) Midgård är riktigt nice, och jag tror inte ens i mina vildaste fantasier att jag hade kunnat gjort ett bättre val än det jag gjorde! Detta passar mig som handsken i handen. Imorrn börjar jag dessutom klockan 10.00, Det är nice med sovmorron! Därför kan jag dryga här, vilket kan vara trevligt ibland. Har dessutom varit duktig och köpt 6 kollegieblock idag, eftersom man inte får det på gymnsiet. Det är lite snålt faktiskt, men sånt är livet!

Jag skulle gärna haft en chokladbiskvi och en kopp kaffe just nu, men ibland kan drömmar inte slå in! Men imorrn kan de slå in, i midgårds caféteria efter lunchen.... Haha, en i min klass humor (nämner inga namn) är ändå clean : "jagkanräkna.nu". Jag undrar hur mkt jag skrattat åt henne idag? Hon är fett rolig! Och sen när vi skulle måla gruppmålning så var vi den misslyckade gruppen : vi fick stå i kö i exakt 495 år för att få färg o penslar, fick sämst penslar (det var ju bara rat kvar, sist i kön var vi!), vi fick idéer sist av alla (fast våra första var ju bra ändå, skulle kört på dom!) och vi var tydligen de enda som inte förstod att man kunde blanda färgen med vatten, vilket alla andra hade gjort!!! Haha, bildläraren trodde typ att vi hellre ville ha det utan vatten... men vi var grymma, och vår bild blir grym! Yeah! Bildläraren förresten, som är klasslärare, är typ övertaggad i hundar! Första dagen när vi lyssnade på vilka alla var: "namn, tidigare skola, bor, familj, husdjur" så var det asmånga som hade hund, och hon frågade varenda jävel vilken hundras dom hade!!! Haha, intressant eller? Sen hade vi en tävling mellan alla ettor (förutom arena som var på sin lilla utflykt) och innan den så samlades vi i aulan och nåt random skulle berätta reglerna. Innan han började med reglerna så pratade han lite om att vi precis börjat i våra klasser och att vi inte känner varann osv. Och då sa han: "Så ta och hälsa på personen/grannen bakom dig nu" och alla vände sig om mot personen bakom för att upptäcka hur ägd dom just blivit! Det fanns ju ingen att skaka hand med eftersom den personen bakom en också hade vänt sig bakåt, osv. Helt sjukt att ALLA gick på den, askul!! Alla började skratta, hehe :) nej nu ska jag komma någon bra låt att lyssna på. Jag är taggadddd, BL 1!

Hejs

Tisdag 13/8-07

Halloj!


Nu ska jag snart dra iväg mot T-Centralen,har nämligen en 9 h bussresa framför mig med destinaton Umeå. Är lite tråkigt att fara hem, men min vecka här i Estocolmo har varit underbar så jag klagar icket! Igår blev det Ikea för hela slanten och jag fick tag i en hel del bra grejer. Idag har jag och Hillevi varit på stan, och jag shoppade en del : 2 par jeans (varav ett par, cheap monday, kostade 50 jävla spänn, VÄRT!), en skjorta, en snusnäsduk, slips (som jag fick 30 spänn billigare, personalen på Punkt Shop var lika stressade som jag är nu) och säkert nåt mer som jag glömt nu i stundens stress. Vi hade iaf en otroligt nice dag på stan, och vi fikade på ett astrevligt café på Hornsgatan som heter Café Fotöljen, GÅ DIT! Nej, nu ska jag nog dra, så jag hinner umgås med min syster den lilla sista stund som är kvar. Vi ses i Umeå!

Hejs

Söndag 12/8-07

Halloe.

Idag har jag varit i Märsta och träffat Eija, riktigt kul! Har inte träffat henne sen sportlovet så det var väl dags. Hennes lillasyrra Sandra (3 år) var sjukt söt, hon gav mig massa teckningar och grejer, höh. Det är typ svårt att tänka sig att man själv varit så liten en gång. Ändå random, jag kommer komma ihåg henne ett bra tag men hon kommer typ ha glömt mig om ett halvår eller så. Inte för att det gör mig något, men det är ändå konstigt.

 Det är så skönt att vara borta från Umeå ibland, man bli ju ganska less av att hänga där hela tiden! Att få byta miljö, och framförallt att bo med min syster är riktigt nice. Det bir mycket te  + chaite, mörk choklad, bra musik, asnyttig (och god!) mat, knasigheter och ikväll så blev det väl lite vandalisering av lägenhet (ofrivilligt, dock). Höhö, det här äger! Och så är det så kul att det händer så random grejer i stan hela tiden, i Umeå händer det ju mycket...

Nej, Stockholm är något extra. Imorrn ska jag äntligen få fara till Ikea, Mmmmmm! Jag ska shopppppa. Och på tisdag ska vi på stan också, wihoo! Ja, det blir riktigt trevligt. Nej, nu ska jag sluta sitta framför datorn, det är dålig spendering av tid. Byeeee

Lördag 11/8-07

HEJ och Välkommen hit!

Eller nåt. Just nu sitter jag här på Sockenvägen vid Skogskyrkogården i vår vackra huvudstad. Nu undrar ni varför jag är så dryg att jag sitter vid datorn när jag är i Stockholm, men det har ett skäl! Min syster, som jag bor hos, jobbar, och efter att ha varit på stan (ensam, men det var kul!) i ca 3 h så tog jag T-banan hem hit för jag orkade inte gå runt meeer. Så nu är jag är, och när jag ändå inte hade något bättre för mig så kunde jag väl lika gärna skaffa en blogg, som många andra gjort. Har läst att det skapas 100.000 nya bloggar varje dag i världen, så chansen att just du skulle hitta den här bloggen var väl ganska liten!

Jahopp, kom hit i tisdags och sen dess har jag hunnit med rätt mkt. Brukar alltid bara shoppa osv när jag är här, så därför har jag varit kulturell den här gången och sett massa saker, bl a Vasaskeppet, Riddarholmskyrkan osv osv osv. Och jag har säkert gått 5 mil. Höh. Jag har också kommit på att Sthlm faktiskt är fint! Så idag har jag iaf varit på stan, fick tag på linsvätska (tråkigt, jag vet, men nödvändigt), AAA batterier (till min älskade MP three), och 3 trosor för priset av en, älskar när Åhléns har rea på sina snyggtrosor.

Sen hittade jag en skjorta, ett par jeans, en snusnäsduk och en slips som jag vill köpa, yeah. Ska till stan igen på Tisdag iaf med siz och då får jag kolla in det dära igen. Imorrn blir det Eija hoppas hoppas hoppas jag!!! Och på Måndag blir det Ingvar Kamprad Elmhult AB för hela slanten, älskar <333 Stockholm äger

Nej, nu ser jag  framför mig hur mycket ni gäspar och skumläser det här,  så nu är det dags för mig att korta ned erat lidande och säga hej då:

Hej då!

RSS 2.0