Söndag 20/7-2008

Didn't anybody tell her?
Didn't anybody see?
Sunday's on the phone to Monday;
Tuesday's on the phone to me.

HEJ. Jag försöker väl uppdatera bloggen lite oftare kanske. Kanske. Vet du? I onsdagskväll var jag med om något underbart, den bästa konserten någonsin i mitt liv. Jag så Iron Maiden tillsammans med 32.150 andra personer på Stockholm Stadion, Lidingövägen, sektion 3 rad 2 sittplats 2. Det går bara inte att beskriva i ord hur jävla bra det var! Det var 10.000 ggr bättre än jag trodde att det skulle vara och jag hade jävligt höga förväntningar! Det kommer bilder på bilddagboken sen kan jag tala om. Brucke Dickinson hade bra mellansnack, och det är en sån jävla show när dom uppträder, massa scenklädesbyten, byte av scenografi, eld och grejer, och framförallt jävligt bra låtar. BARA musik från 80-talet (förutom Fear Of The Dark, men det vara bara en låt plus att det är en jävligt bra låt) och det var UNDERBAAART! Jag skulle så jävla gärna se dom när dom är på Ullevi också men jag har inte råd. Under Bruce's tal om Sverige och hur bra Sverige är så blev han avbruten av att publiken började skrika "Maiden, Maiden!" och vi höll på i typ 5 minuter! Bandet såg typ paff ut och dom lät publiken skrika ut sina känslor för MAIDEN! Asbra sikt hade jag och min bror som jag avr där med också, vi såg verkligen hela scenen och allt. Värt vartenda jävla öre! SJUKT VÄRT!!! Jag är helt övertygad om att det måste vara ett av dom bästa livebanden någonsin, trots att dom hållit på i 25 år. Jag skulle kunna skriva 500 sidor om hur jävla bra konserten var, men det ska jag bespara er stackars läsare ifrån.
Innan konserten var jag på stan med Eija :) Det var mys! Köpte ett par manchester CheapMonday på nya WeekDay för 100 spänn! Sjukt värt! Plus en Iron Maiden T-shirt (jag hade ju inget val egentligen) med "the number of the beast" trycket, på PunktShop. Min älskeaffär i Sthlm :) :) :) Sen fikade vi och chillade, och jag hittade asmånga snygga kläder på ett H&M, som jag ska köpa när dom kommer till Umeå. Sen morgonen efter konserten drog jag och Vilhelm hem till Umeå igen med flyget, och väl på Alvik kom Lova och hennes mor och hämtade oss, snälla som dom är! Sen bar det av direkt till jobbet, slitet efter typ 3 timmars sömn (kom hem sent på natten från konserten och gick upp tidigt för att hinna med flyget). Sen på torsdagen sov jag inte heller något för jag var med min syrra på torsdagskvällen länge, och jobbade på fredagsmorron. Sen efter jobbet på fredagen drog jag, Lova, Sofia och och Sofias kompis Linda till Trästock! Där blev det ju inte alltför mycket sömn, med 4 pers i ett 2mannatält (vi hade 30 cm var att ligga på!). Men man drog väl kanske inte dit för att sova heller. Det var riktigt kul iaf :) Träffade massa som jag inte träffat på länge så det var trevligt. Och hade vi flyt eller, vi kom PRECIS in i publiken när "Vi kommer att dö samtidigt du och jag" började, vilken var Säkert!'s sista låt! ASNICE. Har redan sett Säkert! i Umeå förra året, men hon är nice så henne kan man se fler ggr. Det tog så jävla lång tid att ta sig till och från campingen, det var flera km dit! Det var hängigt. Fast vi stannade bara en dag, vi pallade inte riktigt stanna hela helgen, plus att mina pengar nästan slut och äta bör man annars dör man! Sjukt ändå att bussen kostade så jävla mycket, sniket.... :( Så jag har haft en del för mig trots att jag jobbar. Men efter nästa vecka är jobbet slut och det blir ändå rätt skönt måste jag säga, att kunna ha lite mer fria händer i hur man vill spendera sin dag. Plus sömnen då...Har äntligen en LPspelare på mitt rum nu, och flertalet skivor av diverse artister. Jag har fan en Sgt Peppers Lonely Hearts Club Band från 1967 då den kom ut! (En av Beatles kändaste och bästa skivor för er oerfarna. För övrigt en av Världens mest kända skivor) Det är kul :) Har lyssnat sönder Abbey Road nu för jag har inte haft den på CD innan, men nu har jag den som LPskiva. Jag gillare! Det är som en annan känsla på något sätt, det känns mer äkta. Men nu ska jag nog ta och dra vidare, en ny dag står runt hörnet och jag behöver liiite sömn åtminstone. Jag taggar förövrigt Onsdag för DÅ RELEASAS SWEENEY TODD PÅ DVD! Yeaaah!

P.S Skellefteå kändes som en dålig kopia av Umeå. Mindre och fulare, men det var vissa delar som var väldigt likt umeå, t.ex strandpromenaden, men som en sämre version. Så nu vet ni att nu inte behöver åka dit! D.S
Hej då

Fredag 11/7 2008

Hejhej! Sitter här på jobbet och chillar, vi har lunch för tillfället och sånt. Ba  tjillar och lyssnar på NationalTeatern, vilka jag har en text av här nedan, nämligen texten till Kolla Kolla som vi ska spela. Just nu säger LOva: "Det gör jag inte alls det. Orka, jävla tönt!". Nu är lunchen snart slut så nu ska jag gitta. Vi ska spela ute för första gången idag! I get by with a little help from my friends.

Om man är född bland proletärer och gör
narkotikaaffärer. Om man redan är en gång straffad
så är det lätt att man blir haffad,
till och från

Jag vill känna mej fri, fri, fri.
Det är min filosofi, fi, fi.
Kolla, kolla att
jag är en reko kille.
Även om jag kanske sitter på kåken idag
får ni hålla med om att
det var inte dit jag ville.
NEJ!
Jag tar ett jobb på första bästa ställe.
Läderfotölj och egen telefon.
När jag kommer härifrån,
tänkte jag mitt dumma fån,
och trodde jag var stark,
men jag hamna i en park
och levde på att sälja.....

Hadelätten da da
umpapa omp
får man inte göra,
inte bra
hadelätten da da
umpapa omp
Det var det jag sa
det var inte bra
umpapa

Vilken idioti, ti, ti
att sälja av ett parti, ti, ti
Kolla, kolla att
jag har mej själv att skylla
Även om jag inte gillar lokalen så bra
får ni hålla med om att
den har en funktion att fylla
Fångvården statuerar ett exempel
knäcker en kille
sätter stämpel på'n
Så när jag kommer härifrån
värker det i hjärtevrån
sticker som en dolk
när man träffar lite folk
och meckar sig en redig ..........

Hadelätten da da
umpapa omp
får man inte göra,
inte bra
hadelätten da da
umpapa omp
Det var det jag sa
det var inte bra
umpapa

Men är man hederlig i stället
och jobbar på i tjyvsamhället
Och bara är tillräckligt gniden
Så blir man miljonär med tiden
i den mån ......

Man överhuvudtaget kommer härifrån
Bara ta ett sparbankslån
Flytta till Skanör
slå sig fram som fabrikör
och leva tills man....

Okej, okej, kej, kej
Ta å titta på mej, mej, mej
Kolla, kolla att
jag är redan märkt för livet
Även om jag kanske kommer i frihet en dag
får ni hålla med om att
det är inte överdrivet
lätt att va flitig, arbetsam och präktig
lika så bra jag kör direkt i ån
när jag kommer härifrån
i en stulen Amazon
tar jag första dan
till att dundra in till stan
och släppa loss av bara ......

Hadelätten da da
umpapa omp
får man inte göra,
inte bra
hadelätten da da
umpapa omp
Det var det jag sa
det var inte bra
umpapa

Tisdag 8/7-2008

Gigedi Gigedi!

Hejhejhej! Nu är jag här igen, at last. Och fan vad alla tjatar, vad är grejen med det? Inse att jag har ett liv! Vilket innebär att jag skiter i datorer och skit. Men nu skippar vi det :) Vill för övrigt tillägga att Quagmire är min hatfigur nummer ett i Family Guy, låt oss säga att han är tvärtemot N-I-C-E. Men jag är glad för det! Happhapphapp, vad ska man skriva om nu då? Sommar sommar sommar? Det är sommar nu. Det är sommarlov nu. Jag kan inte njuta av sommarlovet på samma vis som du kanske gör för jag jobbar. Jag bidrar inte till samhället med mitt jobb för jag har svältlön och därmed skattar jag inte och därmed bidrar jag inte till att betala lön för Vildmannen. Men min lön är ganska okej ändå om man tänker på hur lite jag utför för att få den. Okej.


Så här ligger allting till: Dom senaste veckorna har jag spenderat med att ha:

 • Chillllllat
 • Sovit ut så jävla mycket
 • Målat på nätterna
 • Hängt i Lovas stuga den senaste helgen
 • Stöttat Emma i hennes sommarjobb som finally blev kul
 • Sett gamlingar dansa (det var rätt läskigt ibland)
 • Lärt känna min fars nya novia
 • Möblerat om i mitt rum
 • Vart med många av mina kompisar
 • Köpt en assnygg Beatlestavla
 • Upptäck ny musik (som vanligt)
 • KÖPT IRON MAIDEN BILJETTER
 • tappat min mp3 (som förövrigt inte var min egentligen, ooops) i båten, det var vatten i båten och resten kan ni nog förstå. Nu är jag hörlurelös och mp3lös, bättre blire inte!
 • Haft tvspelskvällen med klassen
 • Börjat sommarjobba som gatumusikant
 • Börjat läsa om Harry Potter serien finally
 • Medmera ochsåvidare etcetera untsowieter.

En sån här höll jag i igår. Det var ett moment för mig.


Sommarjobbet är nice också. Man får gratis kaffe!!! Det gillar vi. Så vi ses utanför MVG och eventuellt i SFparken nästa vecka och veckan därefter, yeah! På fredag blir det spelning (med jobbet alltså, inte mitt band) på (?) UmeLagun, så har du vägarna förbi (UmeLagun suger) så ser du och hör oss! Ha inte för höga förhoppningar bara för vi har en vecka på oss att lära oss 15 låtar vilket kan jämföras med temaveckan i musik jag hade på Haga i nian då vi repade TVÅ låtar på en vecka för att uppträda med i aulan. Well well well, nu jag vara less på denna siten. Jak inte villa vara delaktik. Men bara ett ps innan allt e över: Jag har lånat en bok om schack. Min tanke är att äga alla som vågar möta mig i Midgårds Kaféteria till hösten. Får se hur det blir med det....


Hejdaaaa

RSS 2.0