Fredag 28/3-08

Under my thumb.

Hej och hoppsan och hoppsan hejsan. Vill först tilläga att två av mina bästaste kompisar; tvillingarna Emma och Elin faktiskt har sin 17årsdag just idag och tänkte ge hedra dom med detta GRATTIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kom precis hem från mina två bröder (20 & 21 år) efter en mycket delikat middag (kycklingwok med nudlar, precis det som Linnéa, Emma och jag pratade så himla mycket om igår) och massa chill. Kirrade hem 4 skivor också av banden Vinegar Joe, Free, Megadeth och Bonded By Blood. DET E NICE. Och när jag kom hem blev jag så himla sugen på vatten, har massa annat hemma men vatten skulle det fan vara. Så jag tog ett stort glas iiiiskallt vatten (lyckligtvis så kan man få iiiiskallt vatten i vår kran, det är jättemånga kranar hos folk som vattnet blir... ljummet i, har jag märkt. Samma sak fast tvärtom är det på råmånga toaletter, vattnet blir typ inte varmt utan ljummet. Jag HATAR sådana toaletter för när man tvättar händerna ska det vara jävligt hot vatten alltså) och det satt så jävla fint. Vatten är verkligen livets dryck, vatten är otroligt underskattat och jag förstår inte varför. Mjölk suger.

Idag (egentligen igår eftersom det redan blivit fredag) har det varit nice. Fick sova 10 h till skillnad från igår (egentligen i förrgår som sagt) då jag sov 2 h. Då (I tisdagskväll alltså) sov över hos Lova och vi sa godnatt vid 03.00, och jag kunde FAN INTE SOMNA. Sen när jag kollade på klockan efter ett tag så var den 06.00, och jag hade fortfarande inte sovit en sekund (Lova sov som en gris)! Så då lyssnade jag på min mpthree (musik är livet!) i två timmar och klockan 08.00 lyckades jag onaturligt nog somna. Fick sova till 11.00, slitet :( MEN JAG ÖVERLEVDE. Sedan på dagen (idag, eller igår egentligen. Torsdag iaf....) så repade jag med vårt band som består av Emma (gitarr, sång), Lova (trummor) och jag (lead sång och bas) och det gick lite sisådär i början men mot slutet flöt det på jävligt bra. Förresten så har vi spelning den 19:e April på Hamnmagasinet, jävligt kul, jävligt nice, Kom dit och ta med alla dina vänner och alla som du känner, för det blir drag!!

Upptäckte just att numret 13 står på baksidan av min mobiltelefonskärm (just det, BAKOM skärmen, skärmen gick nämligen av när jag tappade den i golvet, så nu har jag den fast med hjälp av ett gummiband...) och det kan inte båda gott. Hade jag varit skrockig så att säga så hade jag varit jätterädd. Men jag är lika modig som..... en modig person. Så därför bryr jag mig inte! Nu har jag även uttnyttjat mitt erbjudande från Halebop att få 3000 gratis sms i 30 dagar om man ringer ett nummer med en personlig kod. Det är INGEN av någon som jag känner som har Halebop som har fått det erbjudandet (97% av alla i min närhet har Halebop, så det säger en del) förutom jag, så jag förstår inte riktigt varför jag fick det. Jag är den utvalde, typ. Nemen hur det än ligger till så är det jävligt värt och jag är jävligt nöjd!

På lördag blire Open och som tur är kan förra årets misstag inte återupprepas för jag har nämligen biljetten färdigköpt, den sover just nu i min börs. Sov gott, du lilla lyckobiljett. Twist and shout helt enkelt. Imorrn ska jag träffa Sofia på stan, då blire fika och fika äger allt i hela universum, nästan. Det är nice. Asvärt, kom precis på att jag har en hel burk med kolakakor som jag bakade igår när Emma och Linnizz var här! Jag bakade men åt typ inga, så i princip alla är kvar! Kolakakor kan vara den mest underbaraste kakan. Så nu ska jag kila iväg och äta några. Fniss. Det här lovet har varit jävligt nice. Tänkte att du kanske ville veta det. Men nu ska jag spendera mitt liv på roligare saker än datorer. Så bye.

Tisdag 18/3-08

Because the world is round

Love is all love is you. Lova chillade med mig i skolan idag, det var nice. Svenskan, matten och spanskan hann hon vara med på (och jag är förvånad över hennes dolda spanskatalanger!) innan skolan var slut. Då drog Emma, Lova och jag till SkinArt (tatuerings/piercingstudio på Haga) för att få Emmas infekterade traguspiercing inspekterad ("Man hörde hur brosket knakade när dom tog hålet", huvaligen!), och hon fick de råd som hon behövde för att kunna gå vidare med sitt liv. Därefter, kvicka som vi var, drog vi till stan (med en liten genväg förbi mitt barndomshus på S.Ersmarksgatan där jag spenderade mina första år) och köpte rullpizza. Rådhusgrillens rullpizza kan vara den godaste pizzan som finns i världen, särskilt när man är hungrig. Sen drog vi till Subway och utnyttjade det bästa erbjudandet i stan just nu: En cookie + kaffe för 10 kr!!! Eftersom Emma ....ogillar kaffe så att säga, så kammade jag hem kaffet, dessutom!!!!!! Det var nice som FAN. Tack älskade Emma :D :D :D

Sen när jag kom hem fick jag träffa vår nya familjemedlem, den heliga birman Bibi (för er som inte har en jävla aning om vad en helig birma är så kan jag säga att det är en kattras med mycket vackra blå ögon) som egentligen är min systers katt. Hon trivs inte bra med Hillevis två andra katter, så nu ska vi se om hon trivs hemma hos oss med  vår katt Storkisse (the man! fyller 10 år den 20/5). Hon är supersöt :) Amandus var också här och åt, och det var trevligt, men han stannade inte så länge tyvärr. Jag har även hunnit skicka in sommarjobbsansökan vilket känns som en otrolig lättnad. Jag har dessutom varit duktig dubbelt upp och skrivit ett CV som jag ska jag ge till... nej förresten, jag ska inte säga vad jag ska söka för jobb, för jag vill ju inte att ni också ska bli intresserade av det så att jag på vis får konkurrens!

Vi (Lova, Emma och jag dvs)  träffade även en av våra gamla lärare, Anna-Lena, som vi hade i ett ämne som kallades "Musik och Drama" som vi hade på Östernalm (låg- och mellanstadium). Det är asmys att träffa gamla lärare för det får en att tänka tillbaks på hur det var när man var liten. FUCK, kom på nu att jag missade Top Model 9.... OCH Simpsons (båda programmen sändes parallellt så då får man zappa emellan de, typ). Men det gör inget, för TV suger, det är synd om de personer som är slav under sin TV. Nu ska jag göra en lista på överskattade saker:

  • TV!!!
  • smör på mackan (egentligen helt onödigt)
  • att åka buss
  • melodifestivalen
  • kladdkaka
  • matte
  • choklad
  • apberget (inte det fysiska på rådhustorget, utan communityn)
  • din mamma (nej jag skojar bara, din mamma är jättefin :) )
Min nya spanskalärare är förövrigt hur bra som helst! Fick tillbaka mitt senaste spanskaprov (och det sista någonsin som jag gjort som har med dimitris att göra) och jag fick som jag trodde underkänt på det. Men nu blir det ändring, för jag känner på mig at jag kommer lära mig mycket av den nya läraren. Hon verkar nice!

Känns otroligt bra att jag är helledig på torsdag, som dessutom är Skärtorsdagen. Jag älskar verkligen påsken, den äger! Det är så fina färger, god mat, att man får påskägg är otroligt värt, man har lov, det är på väg mot vår (dock inte den här påsken eftersom påsken är så tidig i år) och allt e chill.  Nu ska jag göra en lista på underskattade saker:

  • påsken
  • fika
  • att arbeta mot miljöförstörelsen
  • biljard
  • att cykla
  • Sweeney Todd (filmen alltså)
  • Paint
  • mögelost
  • lakrits
Idag sa min mattelärare: "Ja just det, Filippa är ju en sån där bandperson!" (Han syftade på en person som är med i ett band som spelar musik alltså) och jag undrar hur man definierar en bandperson? Tycker det var lite lustigt sagt... Nej, nu ska jag dricka något (har inte riktigt bestämt mig för vad ännu) och måla lite på min tavla till bilden. Det är niiiice. Och lyssna på musik såklart. Fast det gör jag ju redan nu iofs. IOFS. Öh, hej då

Måndag 17/3-08

Åh, nej - nu dillar han i maten!

DEN HÄR LÅTEN ÄGER. Men jag tänker aldrig tala om vilken det är, så det kan du klura på i all oändlighet om du känner för det. Men fuck TV, nu stänger jag av den. Så, nu är den avstäng. Emma fick mig att sätta på den för att det var en 100 kg's SJUÅRING på Outsiders. Jag hatar idioter, hans morsa var precis vad jag definierar som en idiot. Hon får skylla sig själv när hennes barn dör när han är typ 20, pga hjärt/kärl sjukdomar. MEN varför tänka på hemska saker när det finns så mycket annat trevligt att tänka på? Egentligen är det ganska sjukt att inte alla människor bryter ihop psykiskt, med tanke på att vi varje dag överröses med alla tänkbara hemska fakta om saker som är fel här i världen: folk mördas, miljöförstörelsen, att det var femte sekund dör ett barn i svält, att så många djur plågas osv i oändlighet. På något sätt kan man ändå stänga av allt, fokusera på sitt eget liv och samtidigt njuta av det. Det är ett mysterium hur människans sinne fungerar.

Jag hatar det här; när jag kom hem från skolan var jag på ett sådant fruktansvärt skrivarhumör: "Nu ska jag skriva feta blogginlägget!" men självklart så gick det inte att komma in på sidan. Jag blev nästan lite hysterisk när jag märkte att inte bilddagboken funkade heller (Jag blev aschockad för det var nåt lagg, som gjorde att hela sidan bdb såg helt förstörd ut. Och samtidigt stod det ungefär "Hej vi har designat om hemsidan, hoppas du gillar det" och då trodde jag att sidan skulle se ut som den gjorde. Då dog en del av mig. Lyckligtvis så upptäckte jag nu att sidan uppdaterats och faktiskt ser normal och dessutom mycket snygg ut. Och nu funkar ju bloggen också, så nu är jag glad!). Idag på bilden har vi börjat med självporträtt i färg. Ska göra ett i akryl efter lovet, det kommer bli minst sagt svårt. Får se hur dåligt det går. Men det största misslyckandet är att inte försöka alls, heter det ju. Så jag får kämpa!

Idag var Tinika och jag och några till ansvariga för en prasoelev som skulle chilla på våra lektioner. Det gick bra, dock så skulle jag nog inte varit så taggad på att ha dragit till Midgård själv och chillat när jag gick i nian. Men det är jag det. Mitt lås fuckade sig riktigt rejält idag och jag fick DAMP (det välkända Filippadampen, så att säga - känner du mig riktigt väl så vet du vad jag talar om) och DET SÖG. JÄVLA CPLÅS SOM SKA JÄVLAS, FUCK YOU!!!!!! Så nu är jag låslös (igen...) och funderar på kodlås, det är ju den perfekta uppfinningen!! Då behöver man aldrig knipsa låset (mot förmodan att man inte blir senil och glömmer bort sifferkombinationen dvs, men mitt minne är ju bäst i världen så det lär inte ske på ett tag) och det underlättar vardagen. Och jag hatar mig själv för att jag tänker exakt VARJE dag "Idag ska jag söka sommarjobb, fett värt!", men ändå ligger jag där i sängen när jag lagt mig och tänker "Drygt.". Men nu ska jag göra verklighet av det hela tror jag bestämt! Först ska jag avsluta det här inlägget.

Efter skolan drog Elin, Hanna.N (båda från min klass) och jag och fikade på Café Station. FIKA ÄR DET BÄSTA SOM FINNS <333. På tal om fika, här är listan på mina planer för framtiden ("Vad i helvete har fika och framtid med varann att göra?" tänker du nu, men calm down och läs så förstår du kanske sammanhanget om du inte är invalid):
  • Flytta till London "Maybe it's because Im a Londoner..."
  • Starta ett eget företag som inkluderar ett jävligt nice och originellt kafé (eventuellt i London, som jag ska vara boss över. "Filippas Kafé")
  • Skriva och illustrera en barnbok
  • Skaffa 6 st barn
  • Lära mig engelska, spanska, ryska och teckenspråk delvis eller flytande.
  • Bo i Sthlm ett tag (så länge jag pallar)
  • Bli jävligt duktig på att spela bas.
  • Inte bli rik.
Så, det är en del av min framtid. Jag tänker på studenten typ varje dag, redan nu tänker jag på hur tråkigt det kommer kännas (bortsett från den otroliga känslan att faktiskt ha avslutat skolan) att inte gå på Midgård längre. Det kommer bli rip. Men det är ju ett liiitet tag kvar iaf, så lite till kan jag njuta av skolan och människorna däri, och lärarna och maten (jag hoppas innerligt att ni förstår att de 2 sista sakerna var ironi på hög nivå). HAHAHA idag hände det för första (och sista hoppas jag) gången i mitt liv att någon uttalade mitt efternamn "Norrberg" istället för "Nooorberg" som jag heter. Hur FAN kan man uttala ett R som två R? Det var randóóóóóm. Rasmus på Luffen är och förblir den bästa Astrid Lindgren filmatiseringen <3 I mitt nästa liv ska jag... öh åka tillbaka i tiden till förra sekelskiftet och luffa. RASMUS

Men nu ska jag dra, för det här är förbi. Umeå Open taggar vi, förresten! HEJ

12/3-08

Mmmm för det är nice med ett skatbo till hår

Så! Nu har vi haft våran premiär på vårt projekt (estet ettornas projekt), och det var jävligt nice. Det är det här man väntat på hela den här tiden. I måndags var jag så jävla less och otaggad, men det blir roligare och roligare för varje dag som går. Det kan bero på att alla blir mer taggade nu när vi har uppvisningar, och för att jag känner mig mycket säkrare på dansen nu. Det är kul att vara med i öppningsnumret! Jag har insett att jag kommer att sakna det här när det är över, det är ändå sjukt bra gemenskap mellan alla, i vanliga fall sitter ju inte alla elever från alla program och chillar i en korridor samtidigt. Så det är nice att få lära känna folk från andra klasser bättre :) På kvällsuppvisningen var Linnéa.M, Jenny, pappa, Amandus & Emanuel och tittade på (hade inga fler biljetter så inga fler kunde komma...man får ett antal biljetter att ge till folk. man kan alltså inte köpa biljetter där), det var kul :)

ASKUL också att jag ramlade på dansen, det är nice! Jag halvkröp typ, och Nadja kröp framför mig, och när jag skulle förbi henne så skulle hon precis ställa sig och sträckte ut foten lite, och då ramlade jag. Såg nästan inget pga rökmaskinen, annars hade jag nog inte ramlat. Men det var nice, med liten action i det hela. Helt sjukt nice dag har det varit idag, åt på subway till och med (med Emma och Monica):
kassabiträdet: "Vill du ha nåt mer?"
Jag, pekandes på en Macadamianut kaka: "Ja, en macka"
Kassasnubben skrattade jävligt mycket, jag med. Alla andra också. Det var jättekul.

Det känns dock lite olustigt att mitt hår är JÄVLIGT tovigt just nu. Har tuperat det, moussat in det, sprayat det om vart annat under dagens lopp. Det dryga är att det är asstort i ca 5 minuter, sen lägger det sig. Så nu ska jag anta utmaningen att försöka reda ut det här. Det blir extra mycket balsam och en hårinpackning för min del. Det dryga är att när jag äntligen kan pusta ut ikväll efter att jag fått ut det, så kommer jag behöva tupera om det lika mycket imorrn eftersom det ör 2 föreställningar till då.... mitt stackars hår, jag vill inte att det ska bli slitet :( Men vad gör man inte för ettornas projekt? Hmmm....hehehe....?

Det här kan det vara det sjukaste, men det finns en The Knife låt som jag gillar. Den är som... gripande. Igår såg jag Ratatouille. Jag hatar (verkligen HATAR på riktigt) datoranimerade filmer (stackars dom barnen som kommer växa upp med alla skitdåliga datoranimerade disney/dreamworksfilmer som är det enda som produceras nuförtiden) eftersom det inte är någon känsla i dom, ochså tycker jag inte om själva tekniken, det känns som att man försöker göra en ungefär tecknad film fast som ska se verklig ut, men det blir bara... äckligt.  Men hur som helst, min poäng var att Ratatouille faktiskt var överraskande bra: det var en fin, lite annorlunda historia där man får se ur en råttas perspektiv, så "kameran" följer som med råttan när han springer i rör mm och det är ganska häftigt gjort. Och så var den faktiskt snyggt gjord, råttorna är bra gjorda och det var nice helt enkelt. Jag blev lite småkär i den. Känns asnice att jag sett råmånga bra filmer på sistone (till skillnad från en period i Januari då jag såg typ 4-5 filmer i rad som varje enskild film var det sämsta jag sett. Då blev jag depp och belv otaggad på att någonsin se fler filmer, nästan). Filmer äger. Johnny Depp äger.

Nej, nu ska jag försöka få ut mitt hår samt se någon nice thriller som min syrra lånat (minns ej vad den hette..). Och jag kan chilla för jag har sovmorron imorrn, det kan vara den mest välbehövliga sovmorron som jag kan komma att få i mitt liv höll jag på att säga. Den sitter fint helt enkelt, efter allt detta slit med projektet.

Hej då och PS jag har räknat till 50 på finska idag, helt själv utan hjälp. Det e nice! DS

Måndag 10/3-08

"You told me to wait and now he'll never come again!"

Hello there. Vad händer alltså? Jag visste inte om jag skulle gilla den här dagen eller inte, men Jenny fick mig på bättre tankar. Så nu har jag bestämt mig för att gilla den här dagen, trots pissvädret (varje centimeter av min sko, socka och fot var täckt av iskallt vatten när jag kom hem...), en gnutta huvudvärk, lite småstress inför Es. projektet osv. Men som sagt så bestämde jag mig för att det har varit en bra dag, så då har det varit det också. Idag har jag joinat dansarna i min projektgrupp eftersom en tjej är jättesjuk o hoppat av. Så nu ska jag ta hennes plats och lära mig dansen som vi dansar, på 2 dagar istället för 2 månader som resterande delen av dom som dansar haft på sig. Hmm, man får väl se hur det går. Men det var kul att se alla efter lovet, sjukt många som klippt sig/färgat mm!

Lovet var heeeelt underbart och det var nice som få. Klippte mig, färgade håret, träffade alla jag ville träffa (i princip), var på spelning med Wolfman Jack, bakade, ritade, målade, läste, lyssnade på musik, chillade, spelade musik, sov, hann med mycket av det jag ville göra helt enkelt. Har sett bra filmer; Sweeney Todd (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), GostShip (den var helt okej), Pans Labyrint (!!!!), Fantasia, Simpsons Movie mm. Sweeney Todd var ju underbaraste filmen på otroligt länge! Johnny Depp äger på att sjunga. Exakt allt är bra i filmen: skådespelarna äger, handlingen, replikerna, sångerna, scenografin, sminket osv, ALLT. Jag är kär <3 Så om du inte hatar musikaler bör du se den snarast (och om du inte gillar filmen så är det inte för att filmen är dåligt gjord, för det är den inte).

Igår såg jag L.A Ink (Kat Von D som fixar egen tatuerings studio i LA) och Miami Ink kan gå nånstans för att dom dissade henne. Kat Von D är jävligt cool och jävligt duktig på att tatuera. Hon är grym helt enkelt, och jag längtar tills jag fyller 18... jag vet precis var jag ska tatuera mig, men inte exakt vad. Men det blir nice. Taggar smärtan...

Idag har jag bestämt mig för att lära mig lite finska. Jag känner trots allt flera st som talar språket delvis eller flytande, så varför inte? Ska iaf lära mig att räkna till 100 flytande, men det borde inte vara alltför svårt. Yes ma'm. Men nu ska jag leta barnkläder till min teaterscen på projektet. Men vad fan har barn på sig? Får kolla i nån gammal kartong om jag hittar några gamla kläder som jag har haft. Men nu ska jag dissa datorn ända tills imorrn.
BYE.



"We all deserve to die - even you mrs. Lovett, even I"


Tisdag 4/3-08

It's all about the money - it's all about the dum dum dum...

(Tänkte att ni behövde få en en liten flashback tillbaks till 90-talet, så ni inte glömmer det!)

Och vadan gör du uppe i ottan, tänker du nu. Det skulle jag också frågat mig själv, om det inte vore för att att jag är mig själv och därmed vet svaret. Det finns flera svar:

  1. Det är mycket skönare att gå upp tidigt och ändå känna sig utvilad. Om man går upp typ två så känns det som hela dagen är bortslösad på att.. sova. Nej, jag har haft tillräckligt många sena dagar i mitt liv!
  2. Nu när våren står på lut, så väcks man (iaf jag) ofta av ljuset helt enkelt. Älskar ljus <33
  3. Min kropp kände att "Yeah, nu behövs det ingen mer sömn, VAKNA och börja en ny dag!"
  4. Men det egentliga huvudskälet är att jag ska på stan med min mamma. Vi ska äta lunch på stan och därför måste vi fara hemifrån typ 11.00 så man inte kommer så sent.
Men nog pratat om det. Ikväll blir det förhoppningsvis Sweeney Todd på bio med Emmizz, det känns otroligt jävla nice för den verkar bra. Dock så hatar jag att bio är så sjukt dyrt, 90 jävla spänn!!! Det är typ inte värt det, men jag går på bio rätt sällan, så för en gångs skull! En gång sa en person (haha, min gamla fysiklärare Magnus..) till mig och Lova, att han brukade gå på bio ensam (han sa det inte helt random, vi pratade väl om bio eller nåt). Först tyckte vi att det var rätt tråkigt och protesterade lite grann, men sedan så insåg vi att han har rätt. Varför skulle man inte kunna gå på bio ensam? Det enda man gör är ju att se på en jävla film med 100 andra, det är ju inte direkt en social aktivitet om man säger så. Men kanske att det skulle kännas liiite ensamt att sitta där själv, ensam, i mörkret och knapra på sina för längesedan kalla popcorn (eftersom reklamen pågår i mer än en kvart (jag vet att det är så lång tid, för jag tog tid med mobilen en gång) så hinner dom kallna innan filmen börjar) och få ha sina eventuella kommentarer om filmen ensam för sig själv, i huvudet. Nja, jag är lite skeptisk.

Igår gick jag och Hillevi (min äldre syster) till Expo, hon ville kolla inredningsgrejer till sitt hem. Jag hade inte varit där på typ 4 år så det var rätt trevligt. Och hon hittade mycket saker också så det var ju bra. Kom och tänka på att för exakt ett år sedan, på sportlovet, så var jag i Sthlm och hälsade på Hillevi. Det var riktigt kul! Och så mötte jag Emma och Jessica på stan, vi chillade runt och dom var fett dryga mot mig!!! (jag har fortfarande inte glömt det, det satt sina spår) men vi hade trevligt ändå. Det var också då vi fikade på ett fik i gamla stan och den anställde bakom disken var så jävla random. Vi var dom enda i det minimala kaféet, så det var ju en oskriven regel att han skulle prata med oss (kanske var dom första kunderna på hela dan dessutom... så han behövde socialisera sig). Så då gjorde han det, bland annat pratade vi om Melodifestivalen (som jag inte är ett dugg intresserad av, vill jag påpeka) som pågick just då:

HAN -"Vad tror ni om den där Måns Zelmerlöw?"
Vi  - "Jaa?"
Han -"Tror ni han kommer vinna?"
Vi  -"Ja, kanske det, vi är inte så insatta"
Han - "Men alla tjejer står på kö efter honom, och alla killar också för den delen. Han är säkert bög han!"
Vi  -"HAHA OKEJ"
 (fast det sista sa vi ju inte men ändå)

Det var en upplevelse i sig. Imorrn ska jag klippa mig hos min egna privata frisör, Hillevi (det är gratis så det är jävligt värt) och det ser jag fram emot. Får se hur mycket hår jag vågar klippa av, mitt älskade långa hår :( Men det växer ju ut (Jag ska inte snagga mig som det kanske låter här, men ta av en bit). HAHAHA jag kom just på min dröm inatt, så sjuk! Jag var i skolan,  och jag bråkade fett mycket med en lärare som börjar på M som alla ... ogillar. Sen drömde jag att jag gick förbi henne i en trapp (Hon var på väg nedåt och jag uppåt, det stod massa andra personer i olika positioner nere vid M, bl a så var flera vända mot mig) och då, eftersom hon hade ryggen vänd mot mig så gjorde jag "Fuck You" till henne, och direkt när jag gjorde det så hörde jag hur alla andra lärarna eller vad fan det blev chockade och började prata med M om det. Haha, och hon blev sjukt sur på mig! Efter det så skulle hon ha mattelektion (hon har inte matte i verkligeheten, som tur är men) och då hade jag tappat bort min skåpnyckel, så då kunde jag inte få tag på mina böcker, så då kunde jag inte gå till lektionen (? tydligen, det var så i drömmen iaf). Och det dumma med det var att hon då skulle tro att jag skolkade för att jag hatar henne, och jag skulle få big troubles sen när hon skulle prata med mina föräldrar och allt. Det var random! Ojojoj (Fast dom flesta av oss är nog jävligt sugna på att ge henne fingret ibland.....)

Men nu ska jag duscha och äta lite frukost. Hej då, ha en jävligt bra dag för det äger att ha bra dagar!


RSS 2.0