Soldagen den 28/9-2008

Jag längtar till den dagen då jag korsar övergångsstället vid Abbey Road.Lyssnar på "Son Of A Preacherman" och får starka flashbacks till sommarjobbet. Sj spelade jag trumpeterna på synth, det var kul. Att vara gatumusikant måste vara det värdaste sommarjobbet som finns. Och jag som funderade på att inte välja det pga feghet! Men min kära bror Amandus fick mig att välja det till slut (som han sa en gång; "Jag är din syo!"). Har haft en supertrevlig helg utan tokiga/mindre roliga/pinsamma händelser och det känns bra. I fredags väntade Elin Swartling på mig i caféterian när jag hade kör (slutar cpsent, 16.15) och efter att ha sjungit "Streets Of London" en sista gång för dagen så begav vi oss mot Mariehem och även mitt hem. Vi chillade och åt extremt sen middag (19.00) för att Vilhelm kom så himla sent till oss. Men vi hade trevligt och jag är inte helt säker på om hon uppskattade att vi lyssnade på random grekisk musik i typ 1 ½ timme vid middagsbordet (pappas påhitt), men i vilket fall så låtsades hon som det iaf. Senare, när Emma äntligen kom hem från firandet av Jessicas mamma (dvs Emmas faster, gissa vad Emma och Jessica är till varandra!) kunde vi börja gå mot Sofiehem. Jag berättade för Elin.S om vårat gäng och om hur olika vi är varandra när vi samtidigt är lika, och om att vi känt varandra i 1000 år, att vi träffas sällan men att man alltid vet var man har varann och massa annat shit, och då när vi går där på Sofiehemsvägen jättenära Emma och Elin.A's hus, så kommer Linnéa cyklandes, och jag blev så glad att se henne! Visste ej att hon skulle komma så det var en jättetrevlig överraskning! Hon blev typ lite förvånad över att jag var så glad att se henne ;) Men det var så kul att hon kom när jag höll på att berätta om hur mycket alla dom betyder för mig.


Elin.S som vildvittra i ettornas projekt förrut i år :)

Vi chillade iaf, pratade och hade trevligt. Vänta, måste göra te! Så, I'm back on track. Har äntligen fått tag i detta underbara cocoste som Mikaela så vänligt introducerade för mig, och det är satans så gott. Gillar inte svart te egentligen men detta är underbart! Det sjuka är att det typ inte finns på nån affär, min far letade i 3 butiker innan han fick tag i det, även jag hade kollat i en butik (och då var det bara cocosteet som var slut av alla 40 tesorter, oflyt). Maybe its popular?? Eller sällsynt. Fick provsmaka rättvisemärkt kaffe på torget i lördags, och det var det godaste kaffet som mina smaklökar någonsin kommit i kontakt med, sjuuuukt gott!!! Om det inte kostar 1000 kr/kg kanske jag köper lite. Men först ska jag köpa helsvarta converse vilket jag taggar! Hoppas studiebidraget kommer på måndag.


det älskade teet!

I lördags for jag och Emma på Tattoo Convention, dvs tatueringsmässa på Scharinska. Det första man möttes av när man kommit upp på andra våning var det underbara surrandet från tiotals tatueringsmaskiner. Det var jävligt N-I-C-E, fick se med egna ögon när folk blev tatuerade. Tyckte lite synd om en kille som tatuerade en bil mm på ena sidan av magen, ovanför höften för det såg inte skönt ut. Han låg ner med armarna om huvudet. När vi gick förbi han jättelångt efteråt så var den fortfarande långt ifrån klar. Undra hur det känns att bli tatuerad när en massa randoms tittar på, som om man vore nåt djur på zoo eller nåt.

Blev fruktansvärt taggad på min artonårsdag, men blev inte så vänligt påmind av mig själv att en förutsättning för att fylla arton är att jag först blir sjutton, och det sker inte förrens om en månad och en vecka. Dvs jag måste vänta i 57 veckor innan nålen får nudda min hud!!!! Arrghhh. Emma behöver bara vänta ett halvår, orättvist :( Hur som helst så var det sjukt nice att se alla tatueringar, och jag läääängtar! Sen for vi och fikade på Bibliotekskaféet där jag inte varit på 1000 år, det var trevligt :) Senare på kvällen träffade vi Elin (Emmas älskade tvillingsyster), Jessica (Emmas älskade kusin), Leon och Molly. Lova och Linnizz kunde tyvärr inte :( Vi såg på nån randomfilm som hette Rest Stop och den var helt okej, men inget jag rekommenderar. En skräckfilm iaf. Men fyfan vad rädda alla blev när han tog tag i hennes hand genom dörren, jag blev så jävla rädd! Och riktigt äckligt när han bet av hennes finger, jag kollade bort, satte fingrarna i öronen och sjöng halvhögt LALALA LALALALAAAA LALALALALA för att slippa det. Jag kan verkligen se på Saw och taggar Sawlanet med nyaste filmen (femte) på bio men fyfan vad äckligt det är just med avknippta fingrar, Huuuuh!

Nej, nu ska jag vara en duktig flicka och duscha och lägga mig i tid! Men först ska jag renbädda sängen. Byyyyee

Tor 25/9-2008

"Life is just what happens to you while your busy making other plans"


Ovan ett citat som John Lennon sjöng en gång i tiden. Klokt!
Idag såg jag Top Model (as usual...) och det även hos Hillevi. Men ack vilken besvikelse; Lauren åkte ut!!! Jag kan inte fatta det!!! Hon var lätt den bästa av alla, och hennes bilder blev alltid jättebra, så jag blev väldigt irriterad. Men jag misstänkte att hon hade stor risk att åka ur, eftersom hennes italienska reklamfilm inte gick nåt vidare och detta pga att hon har dåligt självförtroende/inte vågar bjuda på sig själv. Det är så orättvist, dom såg inte vilka framsteg hon gjorde för att vara henne! Dom tog ingen hänsyn till hennes person. Tyra kan gå nånstans, alla andra också... Från och med nu ska jag bojkotta alla kommande Top Model säsonger och jag skiter i att följa resten av den här säsongen för jag bryr mig fan inte om vem av dom andra idioterna som vinner (Fast Anya förtjänar att vinna, för hon är duktig) och det lär säkert bli cpDominique dessutom. Fuck Top Model!!

Nu kommer bilder för att hedra Lauren. Låt henne kämpa så hon blir modell en dag (hon vill ju det så)!


äckligt med kött men bilden är ganska häftig ändå. (Skulle totalvägra att göra en sån bild själv dock)


Lauren längst fram, äger alla på bilden så jävla hårt. :(

TOP MODEL KAN TA SIG

Nu ska jag sova ända till 08.00, yeah! Bortsett från detta en bra dag, med bild o form hela dagen. Nice :)

Heeej dååå

Måndag 22/9-2008

There was a barber and his wife.
And he was beautiful...
A proper artist with a knife,
but they transported him for life.
And he was beautiful...
Barker his name was.
Benjamin Barker.

Det var alltför längesen jag såg Sweeney Todd sist och det är jag väl medveten om! Men det skall göras något åt det snart känner jag.  Jag vill att det ska göras hos mina bröder nu när det är bra filmförhållanden där (jag ska ha hög volym så jag kan njuta av låtarna och Johnny Depps underbara röst). Jag såg förövrigt film där igår, Vi såg Full Metal Jacket, en film av Stanley Kubrick (som gjorde The Shining) och den var sjukt bra! En krigsfilm som utspelar sig under Vietnamkriget, man får följa med några amerikanska soldater när dom utbildas till soldater och när dom är mitt i kriget. Jag brukar vanligen inte kolla på krigsfilmer, men den här var annorlunda, den har verkligen en handling och en tanke, och det är en film som jag gärna ser igen. Bara som ett litet Dagens Filmtips!


Om jag var kille och levde i USA skulle jag 1000 ggr hellre sitta i fängelse än gå med i militären. Bilden är från Full Metal Jacket, visar hur trevligt det är i armén osv!

Idag har jag chillat på skolan, även efter skoltid. Var med på Emmas Trafikantlektion (som var utan lärare idag) fast Emma var väl inte speciellt aktiv - men det gör ju inget egentligen! Vi roade oss med att kolla på tatueringar, Saladfingers, Charlie The Unicorn, Sagan av Ändringen, Kenzas blogg och allt annat som inte har något alls med ämnet att göra. Men det var mys :) Och jag hoppas innerligt att Emma raderar vissa specifika bilder på hennes mobil, även Leon... Hmmm. Får göra det i smyg nån gång eller så. Och vad var grejen med utebliven Top Model idag plus utebliven information om varför Top Model uteblev? Ordet uteblev har aldrig uteblivit så lite någon gång i en icke uteblivande mening.


Har ingenting med något att göra men det Ä-G-E-R ändå.

Nej, nu orkar jag inte med det här, ska fika nåt och måla lite, och sen få lite skönhetssömn. Taggar friluftsliv på gympan imorrn = ingen ansträngning + blåbärssoppa! Inte för att jag inte gillar att träna kroppen, för det är asnice, men gympa är inte mitt favoritämne, har aldrig varit. Men att träna själv, t. ex på Iksu är riktigt trevligt och min plan är att börja göra det någon gång inom en snar framtid :) På fredag ska jag och Emma chilla med Elin Swartling, vilket ska bli jättekul för det var längesen sist! Sen på lördagen ska vi på Tatueringsmässan som är på Scharinska vilket jag taggar MYCKET! Kommer få se när folk blir tatuerade dessutom :) :) :) Det blir treeeevligt.

Hejrådå

Lördagen den 20/9-2008

I once had a girl, or should i say, she once had me.
She showed me her room, isn't it good, norwegian wood?
She asked me to stay and she told me to sit anywhere,
So i looked around and i noticed there wasn't a chair.
I sat on a rug, biding my time, drinking her wine.
We talked until two and then she said, "it's time for bed".
She told me she worked in the morning and started to laugh.
I told her i didn't and crawled off to sleep in the bath.
And when i awoke i was alone, this bird had flown.
So i lit a fire, isn't it good, norwegian wood.Beatles är och förblir för all evighet det bästa bandet genom tiderna. And thats that! Igår var relativt kul men kanske inte lika kul för dom som var med mig... men sånt är livet och man ska inte bry sig om saker man ändå inte kan göra nåt åt :----) Så jak er klad hest ändå duvet! ÄLSKAR nationalteatern, och nej det är ingen nyhet; har vuxit upp med dom och taggat dom mycket sen åttan ungefär. Vissa proggband är så jävla kåta på textens viktiga mening, så att musiken hamnar avsides vilket bidrar till att låten blir tråkig. Men nationalteatern lyckades lysande med båda delar vilket smeker mina öron och hörselhår däri. Jag älskar att alla texter har en historia om något eller någon, det är kul att lyssna på texterna! Det e kalas.


I mitt nästa liv ska jag bli en katt och jag ska chilla så jävla mycket!!!

En lördag har aldrig någonsin känts lika mycket som en söndag i hela mitt liv; det här har varit den stereotypa söndagen så pass mycket att både jag och Lova (som spenderade halva dagen tillsammans) tänkte oss att det var måndag imorrn. Det har varit asfint väder, vilket det brukar vara på söndagar (därav engelska ordet sundays ursprungliga betydelse; SUNday, soligt. svenska ordet är väl troligtvis bara en försvenskning av det engelska ordet.), dagen har varit slapp och med trevliga, lugna aktiviteter, promenader, måleri,  TPspelande och chilll i all ära. Men det har varit rätt angenämnt! Jag tänkte precis påpeka att jag inte druckit en enda tekopp idag, men jag kom precis på att jag faktiskt gjorde det till frukost. Den dagen då jag inte förtär te finns nog inte. Te e niiice. Kaffe likaså.

Imorrn ska jag:
  1. Städa mitt rum (mycket viktigt! Ska även placera ut mina ljus så att jag kan sprida glädje i höstmörkret kommande kvällar)
  2. Gå på promenad i det förhoppningsvis jättevackra vädret
  3. Försöka lösa problemet med att mitt cykellås försvann igår (minns inte hur, var eller varför..?) och jag därmed inte kan låsa den, och DÄRMED inte använda den så jävla mycket. Den står i mitt rum för tillfället och chillar.
  4. Åka till mina bröder och äta middag. Älskar Vilhelms sms "Kom förbi och käka middag här imorrn" , det är verkligen inte en fråga, utan ett konstaterande, typ som att jag var tvungen! Haha han är en trevlig filur!
  5. Läsa Harry P och Fenixordennn
  6. Diska. Den tråkigaste punkten, men allt kan ju inte vara lajbans. Det ordet var onice btw
Nej, nu ska jag nog bege mig, ska fortsätta måla, JAaaaa! :) Ha en fortsatt astrevlig helg!

Torsdag 18/9-2008

Vi kommer att döööö samtidigt du och jag!

Jätteuttjatad låt, men den ploppade upp nu i min mp3 helt otippat, och den gav mig flashbacks till Trästock -08. Vi kom cpsent till Skellefteå på fredagen (vi jobbade, det var därför vi for sent efter jobbet), och vi gick till campingen som låg 1000 mil bort, och alla människor vi såg var på väg åt motsatt håll, från campingen. Sen gick vi dit, fixa tältlapp, satte upp ett tvåmannatält med ynka 30 cm till varje person och gav oss vidare mot "festivalområdet" och stressade som saaaatan för att hinna till Säkert som vi visste hade börjat redan. Fan vad okul den delen var alltså! Sen kom vi in i publikhavet EXAKT i samma sekund som titeln på mitt inlägg började, och det var sista låten dessutom. Det kallas flyyyt och det var nice. Jag hade förövrigt sett Säkert på Pop Up i Umeå Nov -07, så det gjorde inget för mig att jag i princip missade henne nu. Varför skriver jag ens om det här? Det var längesen, det är förbi. Men minnen är rätt kul att ha. Den här sommaren var sjukt värd med bara nice minnen, så det är rätt trevligt att tänka bakåt på den så att säga :)


För att det är N-I-C-E!

Men nu är det inte sommar längre för den som missade det, och fyfan vad jag frös ikväll när jag cyklade hem efter pianot (på Midgårdsskolan). Jag insåg att jag nästa gång när jag beger mig utanför dessa väggar måste tänka lite mer på hur jag klär mig, liiite varmare så man inte dör liksom. Det var apropå ingenting depp för den som blev uppäten av en isbjörn som våran föreläsande konstnär Lars A Persson berättade om. Tänk dig att få höra ;  "Lena blev uppäten av en isbjörn" ändå sjukt hemskt!!! Stackarn :( Tänd ett ljus för henne, och för alla som har det sämre än du. Egentligen borde nog folk tänka mer på hur andra har det. Vi i västvärlden är så jävla vana vid att folk har det sämre ställt i andra länder, att vi kan titta på bilder på svältande barn och tycka synd om dom i en sekund för att sedan återgå till sitt tvprogram igen efter reklamen och inte göra nåt mer. Men vad ska man göra då, egentligen? Det är rätt orättvist för vår generation; Vi föds in i en helt sjukt orättvis värld som är dömd att förstöras inom snar framtid, vi uppfostras till att fortsätta hålla den orättvis och att förstöra den, och ändå är det vi som beskylls för att det är så? Vad gjorde jag när jag föddes som bidrog till att världen ser ut som den gör? Det är det som är drygt; man föds in i ett problem som man själv inte har skapat, och måste ändå göra nåt åt det. Det är nog därför det är så många som väljer det bekväma alternativet att bara leva ett normalt västerländskt liv och helt enkelt inte bry sig. Smällen får vi ta när den kommer. Men sånt får man leva med (eller dö med...)

Nej, nu ska jag inte tala om  hemska saker, för det hjälper ju inget egentligen. Som jag och Emma konstaterade idag; Världen är en sjuk plats, har alltid varit och kommer alltid att vara. Kanske för att människor är så sjuka? I dont know. Men jag vet att den här låten är bra "But theres no place like London - No theres no place like London". England alltså. Mitt andra hem som jag inte ens besökt ännu. Men snart!


The new canddddy!

Idag åt jag en ny godis och alla blev typ taggade i den (?) och den var rätt god så det var värt. Den hette Superheta Boyarder och finns att inhämta i Midgårdsskolans Cafetéria om du byteshandlar med en guldpeng. Gör det! Har kollat på Top Model idag igen. Sa att jag inte skulle följa det men jag höll inte det riktigt. Men det är ändå underhållande på något vis! Och Den Drogade Grungetjejen som är Fucked Up har jag helt och hållet ändrat åsikt om. Hon var inte så fucked up som jag trodde, eller hon är fortfarande det, men hon är ändå sig själv och hon verkar vara smart och cool. Plus att hennes utseende skiljer sig från dom andra modellernas. PLUS att hennes bilder alltid blir asbra. Tror att hon har en rätt stor chans att vinna, faktiskt! Om hon jobbar med sitt självförtroende dvs :( Go Laura! Fast egentligen är det rätt ointressant vem som vinner. Det påverkar inte mitt liv speciellt mycket så who cares? Men nu ska jag duscha och måla nytt nagellack för det är intressant. Byeeeeee!

Måndag 15/9-2008

"That's a boggart,  that is!"

Idag har jag spenderat dagen med att:
1. Gå i skolan med mina kära vänner
2. Dricka te, kaffe och äta mat
3. Se Harry P, yeah!

Låter astråkigt kanske (beror på hur man definierar astråkigt) men ack så trevligt! Det var så längesen jag såg dessa filmer och tack vare Jenny (Stående ovation för henne, nu!) så kunde jag kika på inte bara trean utan även fyran också vilket var jävligt längesen sist. Scenen när Harry  återvänder med Cedrics döda kropp är fortfarande lika hemsk, och när Amos Diggory kommer skrikande; "Thats my son!"  så vill man inte se mer nästan :( :(  :( Det är t.o.m ännu hemskare i boken. Men men, nu känner jag mig rätt nöjd, ska läsa klart femman (kommer ta 1000 år, har verkligen aldrig tid att läsa...) och sen se den filmen också hehe! Sexan får man ju tyvärr vänta ännu ett halvår på eftersom 98,7 % av alla människor är matrealister och därmed har pengar och att tjäna pengar som prio ett i livet. Men den som väntar på något gott....!


Taggar Juli 2009!

Och jag taggar inte orientering imorrn må jag säga. Hoppas jag fixar mer än en kontroll iaf som förra gången! Det är det jag stör mig på med orientering; man VET att man läser kartan rätt (eftersom man håller den rätt och kan identifiera föremål som finns på kartan omkring sig) men ändå finns dom jävla kontrollerna inte där dom ska finnas! Ibland gömmer dom typ kontrollerna dessutom. Nej, orientering blir aldrig en hobby för min del. Däremot taggar jag att slutföra min sälmask (vi gör djurmasker) på formen imorrn. Hoppas vi hinner börja måla också! Fniss

Undrar just hur länge det är kvar till höstlovet? Har verkligen aldrig koll på varken lov eller veckor eller vilken vecka loven är på. Hoppas att det är ganska snart. Jag funderar ju på att fara till Sthlm då och hälsa på Eija, om det går, och det hoppas jag. Skulle vara otroligt kul att få chans att träffa henne i mer än bara några timmar, och att få komma till kära Sthlm igen (det var ett tag sen nu) och att få se hennes relativt nya hem. Well, I'm hoping for the best you see! Jag älskar hösten. Jag vill ha en Gotlandsring i äkta guld eller silver (har inte bestämt mig än) i min storlek. Jag vill även  ha en jacka som jag såg i Elle Magazine igår, men den kostade 7000+ och det var väl lite i det svettigaste laget. Jag skulle fan aldrig lägga 7000 kr på en jackjävel även om jag var jävligt jävla rik. Det känns som att man borde tagga ner lite då om man håller på med sånt. Köp regnskog för 1 000 000 istället! But still, den var JÄVLIGT snygg. På riktigt.


Eija e nice, Sthlm e nice! :)Hoppas någon fin själ bjuder på klassfika imorrn :) :) :) Det vore mysigt om det blev till en tradition. Jag själva orkade verkligen inte den här gången, and I also had my mind filled up with Harry Potter and his friends! Jag vet att jag låter som en tönt nu och det är jag också så det gör inte så mycket! ' Well I dont give a shit about your neighbours' som någon sa nån gång (var det jag?). Alla säger så mycket.  Och nu säger även jag en grej till ;

Come on down
Stop on by
Hop a carpet and fly
To another Arabian night

Torsdagen 11/9-2008

Well how about that?


Ännu en skoldag till ända. Ibland känns gymnasiet mer som ett dagis än en seriös skola, men jag klagar icket! Vi har haft en trevlig inspark för ettorna (fast alla andra ickebildelever lär tro att vi är störda osv) med olika diverse uppgifter att lösa i grupper. Extrauppgifterna uppskattades nog kanske mest (eller minst?) då folk bl.a pussade lärare på munnen, gick i underkläder och frågade om vägen till dansarnas omklädningsrum, kramade randoms, vara på nån annan klass lektion, ta sig från bilden (dvs tredje våningen) till caféterian (på första plan) utan att nudda golvet eller trapporna mm etc osv. Men det var trevligt, och efteråt fick vi gofika som fan! Det var verkligen mycket fika, och olika sorters, blev sjukt mätt. Vi fikade i Ateljén alla bildelever och tanken som gick i min klass var "Nästa gång vi är i det här rummet kommer det stå en naken person här". Vad snackar du om kanske du som är ovetande tänker, men vi ska nämligen ha kroki, dvs rita av nakenmodell imorrn på bilden. Får se hur det går. Om inte annat så lär man ju bli lite bättre på människans proportioner... Har haft chill dag iaf, är så underbart att sluta tidigt, det äger verkligen! Träffade även på min bror Amandus på stan, det var trevligt att få en pratstund med han eftersom jag inte träffar han varje dag. Vi ska fara o köpa present till Hillevi imorrn efter jag slutat skolan (slutar 16.15 , hoppet...) men vad vi ska köpa tänker jag inte nämna här om hon av en händelse skulle råka få tag i min blogg på nåt mystiskt sätt!

Det blir nog bra. Funderar på att gå och göra ännu en kopp te, för det är ju så jävla gott! (Och nej, det är ingen nyhet men det bör nämnas ändå). Sådär, nu har jag gjort funderandet till verklighet och sitter här med en rykande kopp av Pure rooibos med en sked honung i, Mmmmmm! Och på tal om Mmmmmm så glömde jag ju att nämna i gårdagens inlägg att jag och Hanna åt sushi igår till middag. Sjuuuukt gott var det, det var verkligen JÄTTEgott! Har bara smakat det en gång innan, men aldrig ätit en komplett portion. Man blev verkligen härligt mätt på det, inte sådär äckligt mätt som man kan bli av vissa maträtter *hostpizza*. Han slipar sin kniiiiiiv, sen tar han ditt liiiiiiiv. Jaduvet, Jack the Ripper är inte speciellt snäll (eller var). Det är/var inte Sweeney Todd heller. Men Johnny Depp är snygg så det gör inget.  I alla fall, dagens råd : Ät sushi! Jag inbillar mig att det är nyttigt också och det gör väl inte saken sämre. Kanske.

- Hej.

Mitt rum är lite i det ostädade laget för tillfället, för att använda ett milt uttryck, och jag önskar att Harry P kunde komma hit och trolla så det blev fint igen. Det skulle väl vara bra att komma bort från Voldemort en stund om inte annat. Men han är en fiktiv person så det lär kanske inte hända. Kanske....! Man blir så lycklig när det är så här fint väder ute, underbart! Solljus är verkligen något. Älskar den tidiga hösten, den är underbar. Ska nog ta en promenad ikväll igen. Det är nice duvet.

Men nu ska jag nog försöka städa lite åtminstone, sen ska jag käka middag (hoppas på att V&A kommer) och sen beger jag mig mot terminens första pianolektion och jag undrar hur fan det ska gå för jag har glömt bort ALLT vad noter heter, minns knappt var C sitter på Gklaven. Depp.(Johhny)


Hej då på dej då

Onsdag 10/9-2008

Hej hej på dig min vän!


Kom verkligen inte på nån bättre rubrik och jag bryr mig inte så värst heller. Först vill jag säga en sak: Jag är T-R-Ö-T-T. Alltså TRÖTT på riktigt! Men någon verkar vilja att jag ska lida av sömnbrist för skolan keep steeling my sovmornar. Inte okej. MEN jag tar ett steg i taget och på så vis klarar jag mig (förhoppningsvis). Idag har jag varit hemma hos Hanna och haft riktigt trevligt må ni tro! Fin, stor, ljus lägenhet med bra planlösning och walking closet! Och så fick jag träffa hennes urgulliga lille Bandit, 14 veckor gammal minikisse :) :) :) Jag blev lycklig. Har haft friluftsdag med ettorna idag och det var rätt nice ändå trots allt. De verkade trevliga (åtminstone de som var i min grupp) och det var fint väder. Kändes lite skumt dock att vara på Bettnes på hösten, när det är folktomt och att vara där i ett annat syfte än bad och stek. Men jag gillar havet så varför inte?

Nu blir jag less på den här låten, så nu byter jag. Så därja, nu blev det genast better! Me gusta la música. ¡Mucho! Ojojoj, om jag ändå var duktig på spanska. Hade kunnat en gång tiden, om inte 'He who must not be named' (inte Voldemort alltså) korsat min språkstig och grusat över den innan jag kommit tillräckligt långt. Vad fan förstörde du min stig för?! Det tar för lång tid att göra i ordning den igen vilket medför att jag troligtvis inte kommer orka ta tag i det förrens om ca 10-15 år. Men det är ju aldrig försent som man säger, och en vacker dag ska jag eschuchar el espanõl muy bien (Grammatiska fel i meningarna, I know).


Det finns alltid rum för Beatles i min blogg.

Men gråt inte över spilld kaffe (jag gjorde ju som det idag, sorry Hanna! Eller jag grät inte men jag spillde), du kan alltid fixa ny. Mmmmm, yummie! Har kollat på nya säsongen av Top Model, och det är så jävla kul att se alla intriger, för dom är så sjuka; "You touch me you die!!!", "So I can call you bitch?" Hahah jag orkar inte! Jag skulle verkligen A-L-D-R-I-G vilja vara med i det där programmet och bo med 15 hysteriska/störda/galna/övertaggade/konfliktsökande tjejer som skriker av upphetsning när Tyramailet kommer, trots att det är 57:e gången dom är med om det och brevet är typ 1/4 A4:a långt.  Well well well, I'm not jealous you see. Men det är ändå kul att se deras intriger, deras foton, sminkningar, kläder och allt vad som nu händer. Dock kommer jag verkligen inte spendera varje vardagkväll klockan 20:00 med att se programmet för så taggad är jag verkligen inte. Plus att tv suger och jag vill ej vara slav under ett program (bortsett från Desperate Housewives då såklart). Nej, nu dog min mp3 :(  Fast det gör ändå inte så mycket eftersom batteriet hållit i 1 ½ veckas otroligt mycket lyssnande, lysande! Ett bra köp om jag får uttrycka mig så. Nu medans jag laddar den via USB skall jag även passa på att fixa lite mera music till den. Nu beger jag mig sakta härifrån. Have a nice day.

Onsdag 3/9-2008

Youre the keeper of the seven keys

Hej! Måste säga att jag älskar min klass. Känn er uppskattade om nån av er läser detta! Vi hade klassfoto idag och vi är Classic. Det var kul bortsett från att vi hade det 8.25 när  vi egentligen börjar 10.00 i vanliga fall. Det blir ännu bättre när jag tänker på att vi kommer missa de 2 kommande onsdagarnas sovmornar också, YEEEY! Regn idag och jag blev jävligt blöt. Så jag gick till  Ica Mariehem och köpte naturgodis (förövrigt har dom bästa naturgodissortimentet i stan, chokladdoppade kaffebönor osv!!!), 2 random citronfrukter som heter Mineola (asgoda!) och en hårspray. Av nån anledning hamnar jag alltid i sån akut ny hårsprayssituation varje gång den tar slut, så att det alltid blir så att jag köper ny på Ica, vilket innebär att man har typ 3 sorter att välja mellan... Kul. Dessutom finns det ingen som inte skadar Ozonlagret där :(

Idag var jag hos mamma en stund och fikade nybakad rabarberpaj med vaniljvisp och kaffe :) Då fick jag titta i en pärm med gamla teckningar jag gjort, och vykort som jag skickat till mamma när hela familjen bodde på Gotland förutom hon  (hon bodde i Umeå, och jag var 7 år). Det var askul! Jag ritade fan fint fast jag var så liten :) Värsta söta teckningarna! Och så fick jag en liten flashback i hur det var att vara barn. Läste en önskelista jag hade skrivit till henne, det här är några av grejerna som fanns med: "tuschpennor, papper, ballonger, tuggummi, gosedjur, film, ett litet djur om det går" Haha vad gulligt, ofta man önskar sig tuggummi? Barn är så söta. Det var typ ändå lätt att minnas tillbaka känslan i hur det var att vara barn när jag läste alla grejer jag skrivit och alla bilder jag ritat. Plus att jag kom ihåg flera av teckningarna jag gjort. Det var lite fascinerande.

Nepp, det här är ingen bra bloggskrivardag känner jag, så nu skippar jag det här och bänkar mig framför tv:n för att se Hercules och äta naturgodis, YEEEEY!
Plus att Du vill bo på matematikängen!


RSS 2.0