Lördag 28/2-2009

"Heee-eeej, det är jag som är brunettFilippa och jag är SÅ glad för det! Jag bor här i Stockholm (denna helg), jag älskar båda mina föräldrar och jag HATAR irritationsobjekt nummer ett. Ni hittar mig i Rågsved, med ett glatt leende och en dyr Ben&Jerrys i handen."

Idag har vi chillat runt på söder väldigt mycket, har varit på så många mysiga second-handbutiker som jag inte ens visste fanns! Även en reggaeskivbutik med Bob Marley LP's för flera hundra kronor, chokladfabriken (himmelriket, JA), mitt älskade Punkt Shop som iofs inte ligger på söder, men vi hamnade där till slut för det gör man alltid. Även ett askalas fik, det ägde! Fattar ni vilket second-hand+kafémekka Stockholm är, har inte tänkt på det förrut! Alla kaféer i Umeå suger ju jämfört med dessa, men det är bara positivt för då kan jag konkurrera ut alla med mitt blivande kafé som kommer ha världens bästa fika, livemusik samt jukebox. Du är varmt välkommen dit om 10 år, det kommer ägaaaa du vet!

Hur som helst, allt är aschill och jag har gjort några fynd; bla en Elvinejacka för 100 kronor (!), ett nytt nitbälte, skjorta, nagellack plus en massa annat trevligt. Får se vad som händer imorrn, eventuellt blir det ikea kungens kurva. Men nu ska vi iaf äta Ben & Jerrys samt dyra chokladpraliner från Chokladfabriken (bla lakritskola doppad i mörk choklad med flingsalt på, MMMMmmmmmMMMMmm!!!!!) och se Edward Saxhänder.

Hejs

äntligen framme!!

Nu sitter jag här i en superfin lägenhet i Rågsved med Eija och lyssnar på la musica. Mycket trevligt men jag är jäääävligt trött ty bussresan blev förlängd med ca 3 h... Kom alltså fram vid åtta till City Terminalen, vilket var mycket senare än vad det skulle bli. Men jag klarade mig fint iaf, och har lyckats socialisera mig trots trötthet och ilska över att jag betalar 430 riksdaler för skit.
 Imorrn blire stan hela dagen och för en gångs skull ska vi inte titta i alla vanliga butiker som det oftast brukar bli när man kommer hit; istället ska vi leta upp second-hand, te- och andra klädebutiker plus chokladfabriken. (jag hatar choklad som ni kanske vet men det HÄR är riktig jävla choklad och den är fan i mej god!).

Det kommer bli chill, nice, värt så att säga. Det var även kul när vi skulle äta middag då jag kom fram och vi gick till Taco Bar. Väl utanför läste jag och Eija på menyn, och då var det två 20åriga tjejer som satt i fönstret, varav den ena vände sig ut mot fönstret och tittade fett mycket på oss. Då sa jag "Men kan hon sluta glo för fan" och därefter började hon skratta (på andra sidan fönstret alltså, hon satt och åt där inne). Sen när jag och Eija gick in och åt där, så skrattade de och tittade mot oss hela tiden... fucked. Så min tanke är att hon kanske läste på mina läppar vad jag sa? Eller så skrattade hon bara åt hur ful och sliten jag var efter denna dag.

Killen i disken skulle även sälja öl till oss efter att vi hade betalat för mat och läsk dessutom, men eftersom det inte var jag som betalade fick jag dra en : "Vi är inte arton så det går tyvärr inte!". Han ville tjäna pengar han. HAHA han bestämde även läsk åt Eija:

Eija: "Och två läsk"
Kassör: "Vad vill ni ha?"
Jag: "Sprite"
Kassör: "Och du, en sprite och en fanta"

Man får ju tacka och ta emot. Även smaklös mat men jag var så hungrig och då bryr man sig inte! Jappjappjapp, det blir trevligt det här. Men nu ska jag sova, underbart sak det bli!


Fredag 27/2-2009

Hejhejhej!

Nu sitter jag här och chillar, klockan är 10 min över 10 och jag har många fantastiska timmar framför mig, som ja bara längtar efter så sjuuukt mycket! Det blir nog skoj. Igår mådde jag så jävla dåligt (fysiskt alltså, mitt psyke är på topp!) och det sög. Drack inget kaffe vilket bidrog till ont i huvudet, sov ltie vilket ledde till trötthet, hade dessutom mycket stressande tankar då det var mycket som skulle hinnas med. Trots att jag hade det jävligt dryga historiaarbetet att arbeta med, plus packning (hade innan dess städat 2 h) så pallrade jag iväg till pianot ändå.

Och vad händer? Jo självklart blir det inget piano, för min lärare är sjuksriven och ingen jävel från äckliga musikskolan kontaktar en! Cp! Jag tänker på att rektorn på musikskolan som var så tervlig när han pratade med mej Hanna och Isisor. Men han kan ta sig, och hoppas han failade med att sluta röka!!!!

Arbetet blev iaf klart, så nu efter lite välbehövd sömn så njuter jag av lovet till fullo, trots att jag sitter på en bussjävel.

Kanske skriver sen om batteriet tillåter (ska nämligen se Family Guy) och om ´jag får lite tråkigt.

TACK LOVA!

Ha det jävligt bra alla älskade vänner! :) Hoppas Umeå bjuder på sol.

Hejs

Torsdag 26/2-2009

Imorrn blir det inget:
 • passpartouskärande (fuck that)
 • tryck på äckelplåtar
 • skrivning på ett arbete jag inte vet vad jag ska skriva om
 • lång dag mellan 8.25-16.20
Det blir dock inte heller:
 • Inget chill i cafeterian... (det är faktiskt negativt för cafeterian Ä-G-E-R)
 • inga skratt med mina fina klasskamrater :(
 • inte heller med några av mina andra fina kompisar :(                       Det suger....

Nu ska jag dammsuga och packa.
Och vem fan bryr sig om att en unge döps till Lucifer? Löjligt! Haha det roliga är att jag var antikrist även när jag var liten, hade en chinchilla som jag döpte till Lucifer. Han var jävligt söt och chill. En försäljare i trapphuset som pappa pratar med nu låter exakt som Kjell Bergkvist. Hade jag inte varit vid mina sinnens fulla bruk hade jag varit övertygad om att det var Kjellgubben, så likt var det

Nu har ni lärt er något nytt idag; Detta är en chinchilla

onsdag 25/2-2009

och svärdet sken och blixtrade, av silver och av guld
rövarkungen skrattade, dig skall jag slå omkull

du dumma lilla slav, du snusar på din bädd

du är så snäll och blåögd, och skräckslagen och rädd


Mmm, taggade Nationalteatern när jag städade idag, det satt fint för det var längesen sist. Kom halvlångt  med städningen, om jag hade bott i hus hade jag även hunnit dammsuga, men jag vågade inte störa grannarna mer efter mitt dampande vid pianot tidigare ikväll, som de förmodligen inte uppskattade. Det gjorde inte jag heller nämligen. Anyway, vilket jävla arbete! Alltså jag menar vilket jävla helvetes cpdrygt historiaarbete vi har! Det är sinnessjukt och jag orkar inte. Det dryga är att nu, när jag slutar för dagen, så har jag fortfarande bara skrivit hälften. Resten skjuts upp till imorrn, kul. Jag säger bara en sak: LOL

 

 Skulle det krisa sig får jag som sagt låna Lovas dator under Sthlmsresan så då kan jag slutföra arbetet på deadlinesdatumet (as usual) under min 10 h resa. Asvärt att det finns internet på bussen också, jag kommer förmodligen blogga en del när jag sitter där så många timmar med exakt ingenting att göra. Fast jag ska även se Family Guy och Edward Scissorhands.

 

Okej jag hatar Umelagun som skymtas långt bak i bilden och men jag taggar sommar och värme, yeeeeees!

 

 Idag har Elin, Hanna och jag varit nostalgiska över 50- och 70-talet och än en gång säger jag; jag är så jävla mycket född i fel tid! Fuck 2000-talet…. Det enda positiva med nutid är att mp3’er med mycket minne finns. Resten kan ta sig vad mig anbelangar. Jag fastnade lite för länge vid Fmylife.com (fuck my life, man har en riktigt bad day och skriver om det och skickar inlägget till hemsidan och det uppdateras för alla att läsa) och tyckte synd om några där som hade det svett. Fast det finns alltid någon som har det värre, tänk på det!

 

 Nu ska jag äta och INTE spendera mer tid på skola, för jag är äckligt less. Och sur. Fast glad. Men trött.

 

Hej då

 


semlor åt folket

Semlorna satt fint, trots att jag inte är kristen och därmed inte fastar (fast fasta har  inte allmänheten gjort i Sverige sen reformationen på 1500-talet, dvs sen efter vi blev protestantiskt. Lika bra det, det är ju bara en i raden av idiotiska religiösa påfund). Jag orkade en hel och 9/10  sen tog det lite stopp. Då bör tilläggas att jag nyss ätit middag 10 min innan. Or else I would have eat'n so much more, Mmmmm!

Det svåraste med ett drygt skolarbete är definitivt att komma igång, det är därför jag som gled in här istället, igen, dryg som jag e. För att göra något åtminstone. Kanske ska jag ta och städa, Hans-Erik sa ju att man kommer på de bästa idéerna när man arbetar med något annat och ens undermedvetna får jobba på istället. För övrigt jävligt lol att de dissar det enda tvprogrammet som jag för tillfället ser (dvs Family Guy) för fotboll. Tv suger!!!!

Jag har JÄVLIGT tråkigt! Jävla arbete som stjäl min fritid när jag ändå inte kan skriva något på det....ARGGHHH! Plus att paint äger photoshop alla gånger

Fresh Blossom (DKNY's nya parfume you know) provades idag och den satt fint alltså. Har bara doftat på den förrut but now I did test it, and it was pretty nice. För vissa parfymer luktar gott vid första an...blick tänkte jag säga men jag får väl säga första an..doft? Hur som helst, vissa tror man e nice, men när man prövar de så stör man sig sjukt mycket på den. I shall buy it when Im rich some time, or when Im lucky.

Hejrå

Tisdag 24/2-2009

He roller-coaster he got early warning
He got muddy water he one mojo filter
He say "One and one and one is three"
Got to be good-looking 'cause he's so hard to see
Come together right now over me

Om du är ute efter något gott är mitt tips att köpa violtabletter samt salta katten och äta de tillsammans för det är jävligt gott. Jävligt!!!! Bildlektionen idag sög riktigt hårt, fast socialheten och kamratskapen "Krogen Filippa, krogen!" gjorde det lätt att stå ut. Men fyfan vad jag hatar jävla cpäckel passpartou.... OCH tryck! Die säger jag bara, dieeee slow and painful. Känner mig less på skolan nu, och roligt nog kommer de närmaste dagarna bara bestå av plugg. Det ska bli så skönt att komma iväg från Umeå, I really need that Stockholsmtrip you see.


Jag vill så jävla gärna börja cykla igen. Hatar verkligen äckelbussarna, de kan ta sig...

Trevligt nog så är Amandus här och jag blev på bättre humör. Förhoppningsvis kan han hjälpa mig att komma igång med den dryga historiauppgiften om Ghandi/Englands imperialism och det känns good. Har uppskattat instrumental musik (mestadels Rodrigo y Gabriela med akustiska gitarrer) för ibland är det så skönt att bara  behöva koncentrera sig på the universal language of music istället för alla dessa ord.

Nu ska jag gå tydligen, vankas semlor och jag ska fanimej äta två dagen till ära. Sjukt gott!

Måndag 23/2-2009

Undrar hur många måndagar man varit med om i sitt liv? Jag är inte dryg, så jag tänker inte räkna. Eller jag är nog dryg, men däremot hatar jag allt vad räkning innebär. Ännu en till måndag läggs till på listan iaf. Och samtidigt är det en dag mindre till Estocólmo! Feels great you know.

Idag har jag hunnit förbi Hillevi en schväng. Vi gick ned till hennes förråd för att hämta/lämna grejer, och det är mycket intressant att kika in i andra randoms förråd, det må jag säga! Har bl.a sett en telefon från 40-talet, en assnygg skinnjacka, en amerikansk highschooljacka (ni vet det de där vinröd + vita, med ärmar av läder), en akrylmålning föreställande en person, målat i blå färger, massa gamla 80-tals köksgrejer (kaffekokare, brödrost mm) unt so weiter unt so weiter. Det är mycket som folk samlar på sig under en livstid. Massa skit. Fast skinnjackan var fan jävligt snygg!

Jag vill ha sommar och blad på björkarna

Skorna som Elin provade idag var för övrigt också cpschnügga, you really should buy them! Såg även de äckligt snygga conversen (som jag alltså köpte förra veckan finally) på 59:an, i lila!!!! Det fanns inte lila sådana på Nilson's förra veckan när jag köpte de. Då blev jag ledsen/avundsjuk/fick ett begär efter dessa underbara lila. Då slog tanken mig: Vi människor är ju bara jävligt dryga. Vi nöjer oss aldrig med det vi har, utan ska bara ha mer och mer och mer. Detta leder till dagens problem: Människan suktar efter att få det hon vill ha, samt efter att få det så bekvämt som möjligt. Därav att industrialismen utvecklades mer och mer. Och nu sitter vi här och lever liv i det som kallas lyx, när summan av kardemumman blir att jorden går under om typ 100 år på grund av vårt slappa samt konsumerande levnadssätt. Var det värt det? Så, min slutpoäng är att jag kom på att jag är jävligt nöjd med mina gråa skor.

Imorrn är det semmeldagen, jag taggar som F-A-N, och synd för er som hatar semlor där ute. Det är många som ogillar denna läckerhet av någon mysko anledning; jag menar det består av fett och socker, HUR kan det inte vara gott???? Ät & njut!

Ssssspotifyyy

Nu har jag äntligen installerat Spotify, tack Hanna för inbjudan! Min fråga är dock; kommer jag att kunna bjuda in människor nu också? Det är dock drygt att mitt ljudkort är paj så jag kan inte riktigt uttnyttja tjänsten på ett tag. Först ska jag resa till Sthlm, förmodligen köpa något där, köpa hårfärg för 200 kr (behöver 2 pkt), någon gång köpa skinnjackan som jag aldrig kommer att ha råd till...  så ljudkortet lär dröja. Fuck that shit! Fast det finns billiga externa för typ 500 spänn som man kopplar via usb, det låter lockande.Orkar inte börja på svenskan, känns lite för drygt. Det är det enda negativa med att gå slapp linje; man blir så van vid att aldrig behöva anstränga sig så när man väl måste göra det så går det trögt. Trögt som sirap.... Jag skippar den, nu ska jag duscha, måla naglarna, städa och renbädda sängen. Och dricka te! Och jag ska INTE göra mattehemprovet för det kan ta sig...

Söndag 22/2-2009

Meat-eating orchids forgive no one just yet
Cut myself on angel hair and baby's breath
Broken hymen of 'Your Highness', I'm left black
Throw down your umbilical noose so I can climb right back

Hey! Wait! I got a new complaint
Forever in debt to your priceless advice
Hey! Wait! I got a new complaint
Forever in debt to your priceless advice

Idag är det 42 år sedan Kurt Cobain föddes. Därför ska jag fortsätta kvällen med att endast lyssna på Nirvana.  Det kommer att bli chill! Jag har varit på Alley Of Promises idag och har med Hanna gjort ett asnyggt powerpoint om Droger, inför vår svenskaredovisning på torsdag (uppgiften är "Etiska dilemman"). Vi var fan duktiga, för det blev bra! Måste dock skriva ett utkast till imorrn om droger också, eftersom man inte bara ska göra en gruppredovisning, utan även ett individuellt arbete. It kind of sucks, yeeees indeed it does...Helgen gick asfort  och den var mys, nu taggar jag lovet och Sthlm. It's gonna be a lot of fun you know! Och vad fan är grejen med sura busschaufförer? Jag brukar ibland hälsa på busschauförerna när man kliver på bussjäveln, av artighet, men när man 90% av ggrna får en sur blick som svar blir man jävligt otaggad på att fortsätta med detta. Följden blir att jag i fortsättningen aldrig mer kommer att hälsa på någon annan än reggaebusschauffören, och det leder till att busschaufförer som egentligen är snälla kommer bli dissade. Kollektiv bestraffning ja, men var fan tog hövligheten vägen? Speciellt surisen igår som jag dessutom behövde åka med idag också. Byt jobb vafan eller sluta sura!

På tal om jobb ligger sommarjobbssökandet högt i kurs och det gäller att få tummen ur, och det snart. Frågan är dock vad/var man ska söka? Jag har mina idéer, hoppas jag lyckas få tag i nåt nice. Plus att lookbook.nu är askul, har ingen egen användare för det skulle jag verkligen inte palla, men det är kul att titta på folks stilar och på nice foton. En trevlig sida!

Nu jag bege mig ska, du det bra ha

juste

His daughter is twenty years of snow falling
She's twenty years of strangers looking into each other's eyes
She's twenty years of clean
She never truly hated anyone or anything

She's a dying breed
She's a dying breed

Jag känner mig lurad! Lova sa att någon sagt att Annika Norlin skulle komma på Umeå Open (förmodligen som Hello Saferide då hon är mest aktiv med det för tillfället) och nu när jag kikat på Umeå Opens hemsida blev jag jävligt besviken; ty hennes namn fanns ej att finna där. Varför ska Open suga så jävla hårt i år? Och vad fan betyder Tangerines? Mandariner. Och varför får jag arga sms från mina bästa vänner? Beror på att de är jävligt smarta. Hmmm, well it feels allright though : )

Det känns så rätt att det förmodligen blir Stockholm på torsdag/fredag. Det kommer att asäga. Det var lite för längesen jag var där, liiite.  Blir en bra start på lovet kan konstateras! Blir spännande att se Eijas "nya" lägenhet, och astrevligt att få chans att umgås med henne i flera dygn i rad. Lov rent allmänt sitter så fint. Det blir N-I-C-E så att  säga!

Trevlig kväll ikväll, asgod salladsmiddag, nice film, trevligt sällskap och lite för mycket fett+socker, men det satt fint. Pinsamt förut idag, när jag råkade göra så att en telefon pep ashögt i hela Folkets Hus när vi var där och värmde oss i väntan på bussen. Då sprang vi. Nu ska jag rusa iväg härifrån, 'cause I'm bored of this crap. Byeeeee
Lördag 21/2-2009

When you told me you didn't need me anymore
Well you know I nearly broke down and cried
When you told me you didn't need me anymore
Well you know I nearly fell down and died

Ojojoj, hade glömt bort att A-sidan på Abbey Road är så bra, brukar vanligtvis bara lyssna på B-sidan. So stupid of me you see! Igår chillade jag med Hillevi och det var mycket kul, vi är trots allt systrarna cp. Hon gjorde en sminkning på mig, inte en sådan fucked up ful/konstig som den på min visningsbild här på bloggen, utan den var cool faktiskt! Med lila färger, assnygga skuggningar och glitter och grejer. Sad though I didn't bring my camera, or else I would have published some pictures of the make up you know. Some other time maybe!

Vi har även konstaterat idag att Lova är informatörstjejen, vilket leder till lite missförstånd här och där, plus att jag hade kunnat fika med några av mina bästa vänner istället för inga, men sånt händer ibland va! Hur som helst infogar jag denna bild för att visa min tacksamhet gentemot henne:Anyway, jag och Hanna gillar Burberrys nya parfym The Beat skarpt - you should smell it sometime - och snart ska jag rulla in mot stan för att möta Eeile och Lova Diva la Viva Öberg.   Vi ska därefter köpa fett och socker för att sedan bege oss mot Alley Of Promises för att ha filmkväll med Hanna, Simon, Mikaela (kanske) och Linn (kanske). Blir funny iaf!

Men först ska jag läsa bloggar, hoppas att du har uppdaterat!

Fredag 20/2-2009

Tänkte blogga men nu ska jag visst äta! Ägd jag blev.Hej då

Torsdag 19/2-2009

I must go on standing
You can't break that which isn't yours
I, oh, must go on standing
I'm not my own, it's not my choice


Февраль. Достать чернил и плакать!
Писать о феврале навзрыд,
Пока грохочущая слякоть
Весною чёрною горит.

Regina Spektor e chill, nice, värd. Och ryska är vackert. Underbart är det att sluta 11-12, man hinner göra så jävla mycket! Jag blir så lycklig. Efter skolan gled jag runt på stan först med Tinika, Elin och Linn.K. Vi gick på lite blandade affärer men även Lektbiten (Linns brorsdotter fyller år snart) och det var mys att gå in där, för det var så längesen sist! Blev förälskad i ett jättelitet, assött pandagosedjur, och fan vad jag ville ha den!!!! Den såg så ledsen ut och den ville verkligen att jag skulle ta hand om den. Min plånbok sa dock "Dina pengar ska gå till skor, inte pandor för 129 kr." Då blev jag besviken.

Senare drog Linn, och Hanna mötte upp oss. Vi tänkte fynda på Flotts 80% rea, men det fanns bara anorexiastorlekar kvar så vi fick skrota den idén. Blev iaf fika på NK (är det ovanligt?) men för en gångs skull bjöd inte Hanna oss, jag gillar inte det dåliga samvetet som det bjuder på. Jag införskaffade dessutom de asnygga converseskorna på Nilson's som jag suktat efter i 3 veckors tid. Det satt jävligt fint!!!!

Chill, nice, värt!!!

Har iaf haft en chill dag, och kul även när jag höll på att säga: "Det kanske är osynligt så att säga" om en text som försvunnit på ett arbetspapper på fotolektionen. Det roliga är att jag inte använder uttrycket 'så att säga', men vår lärare hjärntvättar oss asmycket med det uttrycket till den grad att jag håller på att använda det, till honom dessutom.

Upptäckte även att DKNY släppt en ny apple parfym, heter någonting med blossom. Det doftade riktigt gott faktiskt, fast Delicious Night är fortfarande godast (eftersom jag har den). Den nya kommer dock på stark andraplats, blev lite taggad på den. Nej, nej, nu ska jag "föna" (svenskans fulaste ord) mitt hår och bege mig mot Ålidhem. Blir middag och film (Blow med Johnny Glad) hos A&V. Ses

P.S Jenny, ser gärna Sweeney igen när som helst, så slopa inte din idé! Det lät mys :) D.S

"Hörde jag en svordom?"

Onsdag 18/2-2009

There was a barber and his wife,
And he was beautiful
A proper artist with a knife,
But they transported him for life.
And he was beautiful...

He sure was beautiful, och det var synd om honom. Har alltså sett Sweeney Todd ikväll med mina bröder, det var väldigt spontant för jag råkade bläddra förbi Sweeneylåtar på mpthreen och det var ett sign tänkte jag och såg filmen. Det är sjukt att den fortfarande är lika jävla bra som första gången jag såg den, på bio med Emma. Jag får rysningar/gåshud och blir fan helt apatisk och tagen. Filmen, musiken, rösterna, skådespelet, scenografin, ALLT är otroligt vackert. Världens. Bästa. Film.

Kill Him, Kill Him, Kill Him!!!

Men nog talat om den, jag har ju nämnt den ca 10 000 ggr så ni kanske e less? Hur som helst; trevlig dag idag med trevlig teater och allmänt chill när man går chillinjen numero uno (dvs bild&form). Vi böjade dagen med en svordomstävling: "Ingen får svära på hela dagen, och den som vinner blir bjuden på en klubba av varje person". Det gick fan inte så helvetes jävla bra kan jag berätta. Jag lyckades dock hålla mig hela engelskan men på lunchen råkade ett 'fuck' sägas av mig, then I was out, totally! Blev iaf Norea som klarade sig längst. Det var svårt! Imorrn ska vi köra på en "Ingen får säga 'typ' på hela dagen" och jag vet inte huruvida det blir svårt eller ej. Använder man typ så ofta nu? Förmodligen gjorde man det mer förr, vill jag hoppas. Ja vi får ju se imorrn hure går va!

Teatern var bra och jag kände igen mycket från filmen (Gökboet), så det var riktigt kul! Det är det som äger med att gå på Midgård, att man få se föreställningar då och då. Just nu taggar jag ettornas projekt efter sportlovet, ska bli kul att se om de överträffar oss eller ej.

Jag har varit fett produktiv/duktig/kalla-det-vad-du-vill för jag tog tag i kragen (hade inte skjorta på mig) och både städade, bakade, spelade piano samt såg film ikväll. Ja, jag får fan cred för filmen också för det är jätteofta som jag tänker "Ikväll ska jag se en asbra film" men det blir verklighet ca 1% av ggrna. Med andra ord har jag inte spenderat tid vid datorn tonight, and it feels great. Ska börja sluta med det mer. Eller hur blir det? Skitsamma, ni förstår poängen, så att säga. ('så att säga'  = på tal om min fotolektion imorrn...taggar inte)

Bli inte lika trött som jag, lägg dig för fan!
Goder natter

tisdag 17/2-2009

Waking up dead, inside of my head
Would never, never do, there is no med
No medicine to take
I’ve had a chance to be insane
Asylum from the falling rain
I’ve had a chance to break

Lyssnade på denna låt och tänke på hur nice den är, när jag kom på att jag uppträtt med den i somras. Spelade bas utanför MVG osv, till stående ovationer (ja det var på stan så alla som lyssnar står ju redan...). Kanske det bästa sommarjobbet/jobbet någonsin i universum? Sjukt jävla kul.

Den här dagen har ägt så jävla hårt! Simningen på gympan var otippat kul, och Louise gjorde ett bra jobb som teknisk instruktör. Good working yeah! Hur som helst, att börja dagen med simning är fan det bästa jag gjort på länge för man kände sig så härligt halvtrött, fast aspigg ändå, mätt efter go' lunch som såg ut som skit (skenet bedrog) och nöjd efter att ha chansen att umgås med astrevliga personer på skoltid. Plus att vädret asägde even though it was pretty cold. Simning äger!The Body Shop's bodybutter med hallondoft doftar liiite för gott (verkligen riktigt gott!!!) och hannas läskiga ögon skrämmer mig. Att ha Nils och Hanna simmandes bakom mig nynnandes på "Hajen" var dagens otäckaste : ( Jag trodde jag skulle dö....(nästan). Bild igen med cpdryg genomgång av passpartou och fan och hans jävla moster. Stop it! It don't wanna hear. Kul dock när kandidaten som visade passpartou skar snett när hon nästan var klar, och den andra kandidaten utbrast ett väldigt inlevelserikt: "Neeeeej...!". Ojojoj HUR ska vi klara denna 200poängskurs i Bild?? Jag undrar faktiskt!

Hur som helst; teater i aulan imorrn baserat på filmen Gökboet (som jag sett), och Monica kommer delta. Hoppas det går bra för henne och jag taggar teatern för det äger att se teater. Plus att matten utbyts mot något askul, sjukt värt! Funderar på att ringa Vilhelm nu och höra om jag kan glida förbi imorrn efter school och äta och se Blow med filfarnas filf Johnny Depp i huvudrollen (fast jag vill inte att han ska vara tillräckligt gammal för att vara filf....).That would be funny, yeees indeed it would!

Hajda hajda hajda

Hmmmm!

Jahopp, kul kul säger jag bara för nu har Jenny valt att ”utmana” mig, som innebär att jag skall göra en jävla grej. Ska alltså skriva sju sanningar om mig själv, är inte så mycket för sån här skit och skulle inte gjort det om hon nu inte så jävla gärna vill.  Men okejrå :--)  Kör i vind!


 

 • Jag har riktigt urusla sömnvanor. Lägger mig alltid så sent jag bara kan, för att maximera dagen = göra så mycket man kan under ett dygn. Ibland kan jag lyckas få 8 h/natt sömn i någon period, men det brukar aldrig hålla speciellt länge. It’s impossible! Tänker så här: Jag kommer dö i förtid pga för lite sömn, men tänk så jävla kul jag hade när jag levde/var vaken!
 • En sak ni märkt jävligt väl tyvärr är att jag har lite för mycket grejer som pågår i mitt huvud all the time; leder till att jag skriver sjumilalånga inlägg även fast jag försöker koncentrera det så gott det går, samt att jag ibland ältar grejer aslänge.
 • Musik är det bästa som finns i mitt liv, varje dag lyssnar jag på musik i minst 5 h, och att spela musik är även det underbart. Ett liv utan musik är inte ett liv värt att leva.
 • Jag besöker apberget ibland och jag har fan inte en aning om varför. Måste sluta.
 • Jag stör mig sjukt mycket på när folk avbryter andra som är mitt uppe i att berätta något. Det är respektlöst att inte lyssna på vad andra har att säga.
 • Har riktigt svårt för folk som inte kan acceptera andras åsikter, och som försöker pracka på sina egna åsikter på alla andra. Som anser att DE har rätt, inget annat accepteras. Jag har själv många tankar och åsikter men dömer inte folk ifall de inte tycker som jag. (Fast extrema åsikter typ nazism är aldrig ok)
 • Jag har aldrig varit utomlands, men mitt drömresemål är London, dit jag även vill flytta one beautiful day

Ägda ni blev om ni trodde ni skulle klara er utan, för nu kommer min utmaning:

Emma, Hanna, Linnizz, Mikaela (tog några stycken för att jävlas lite…)

Och om du som inte är nämnd här av någon underlig, skum anledning också vill göra det här, så är även du utmanad


Måndag 16/2-2009

Little darling, it's been a long cold lonely winter
Little darling, it feels like years since it's been here
Here comes the sun, here comes the sun
and I say it's all right

Är det inte nice så säg? Underbart väder verkar vara populärt bland vädergudarna för tillfället och det uppskattar jag starkt. Även om februari är vintermånaden numero uno så kan den tydligen bju på härligheter ändå. De e chill! Har precis spelat piano i en timme typ, och jag får lite kramp i högerhanden av det. Men jag har sen snyggaste/vackraste delen av Für Elise i läxa och det tackar jag inte så mycket nej till.  Idag hann jag också hälsa på Hillevi en schväng, vilket inte händer allt för ofta tyvärr. Det var mucho trevligt jag säga.

En väldigt trött dag idag bör tilläggas, sov lite lite inatt, plus att det är måndag. Ska försöka gå och lägga mig en normal tid ikväll, om jag själv tillåter det. Vi får la se hur de blir me de! Lova har kirrat gratisbiljett både till Laleh och Anna Ternheim. Jag är lite småsugen på att joina på Laleh. Dock ostämning att det är på Sagateatern, hade varit trevligare om det var på Idun. Men what to do? Har aldrig lyssnat spec. mkt på Laleh, men det var en del i nian. Hur som helst är hon chill och det var tusen år sedan jag var på konsert sist och något måste göras åt saken mina vänner!

Taggar när man kommer kunna steka i rådhusparken igen!!! Snart snart snart (om ca 3-4 mån men det går fort)

Jag börjar gilla Indien mer och mer för varje Historialektion vi har (vår lärare var i Indien nyligen och har styrt upp lektionerna efter det temat lite). Det verkar riktigt chill där alltså må jag säga! Jag tänker mig att det är god vegetarisk mat, asnice temp + sol, trevliga tillmötesgående människor och bara allmänt jävla nice. Han ska checka om det går att ordna att klassen får åka dit, det är ca 0,00001% att det går, jag vet, men det vore riktigt kul om det gick att genomföra! För vår klass är lite för handlingsförlamade för att styra upp klasskassa inför en klassresa, så detta är typ vår enda chans. Det skulle äga att fara på klassresa, sjukt nice.

Plus att jag kanske taggade psykologi lite för mycket i början, har upptäckt att läraren är dryg.... Hennes röst är väldigt annoying och hon snackar självklart hela lektionerna i sträck bara för det. Hon drar jävligt mysko paralleller hela tider (om någon säger något, kan hon börja snacka om nåt helt random och så sitter man och väntar på slutpoängen för att förstå sammanhanget, men då kommer den aldrig...), och hon skriver även fel på tavlan 24/7. Och det är verkligen inte fel på något vis att ha dyslexi men grejen är att jag är övertygad om att hon INTE har det, hon är bara så jävla virrig och borta och jag förstår ju verkligen varför psykologer kallas för hjärnskrynklare. Nej hon e f-u-c-k-e-d   u-p  I tell ya'll!

Nu jag dra ska. Du bra ha det.. Hej da

PS Emma, jävligt lustigt men det blev reggaechauffören ändå för min del, trots att jag missade han först. Fast han hade ingen musik på det sög : ( DS

VAFAN SKA JAG SKRIVA SÅ MKT FÖR???? HEJ DÅ


promenaddden

Who cares in a hundred years from now.
All the small steps, all your shitty clouds.
Who cares in a hundred years from now.
Who'll remember all the players.
Who'll remember all the clowns.

Hemvandrad från Sofiehome nu. Har chillat med Emma och Jessica (peter_ och Jessigotten, dvs) och det Ä-G-D-E. Gissa vad nästa mening blir? Du hade rätt; "Ändå chill ändå nice ändå värt"! Du lär dig, fan vad bra! Många eller egentligen alla motsätter sig alltid att jag går hem på nätterna ensam, Men jag förstår inte riktigt varför. Att promenera är asskönt, musiken i mp3'n är underbar och natten äger. Kombinera dessa och det blir en-i-ce-e (fattar du???). Nemen faktiskt, natten är annorlunda. Där finns lugnet och stillheten, avsaknaden av jobbiga människor, bilar, andra dryga grejer. Man är i princip själv (inatt mötte jag en person från Sofiehem till Mariehem) med musiken som sällskap och det är jävligt skönt. Underskattat är det, att gå ensam på natten. För det är ändå chill. Nice. Värt.Idag har jag lärt mig en del: Grundstenarna (äckligt uttryck ska aldrig använda det igen) i att snabbt redigera bilder, konsten att koka kaffe i perkolator, varför Mohandas Karamchand Gandhi senare fick namnet Mahatma (Maha=Stor, atma=själ), en del i konsten att designa bloggar, historien om kalasjnikovens uppkomst (jag är verkligen inte taggad vapen kan tilläggas) osv etc mm. Varje dag lär man sig något nytt heter det ju, och det stämmer ganska väl va. Tilläggas bör att om man googlar på bilder med mitt namn (det var Hanna som gjorde det, jag är inte tillräckligt narcissistisk av mig för att googla mitt eget namn) så är det första som kommer upp en bild på Lova. Bilden som jag skickade till Glöd och som kom med. Lova finns på Google! Yeah

Alla är vi en del av internets ickefysiska värld på ett eller annat vis. Hade imorrn varit åtta år tidigare hade jag och Lova förmodligen badat på simhallen i 5 h, för att därefter åka skridskor i 2 h. Vi var hurtiga. Längtar till våren, även om jag faktiskt uppskattade vintern och det goa vädret som dagen/natten bjöd på. Wonderful I tell you - just wonderful!

Hoppas alla uppskattar min design asmycket, och att ni ignorerar att visningsbilden är större än menyns bredd. Men det skiter jag i just nu känner jag 'cause it doesn't matter at all. Tagga semlor om 10 dagar förresten!!!

Hejs

Fredagen den trettonde L-O-L!!!

All you need is love, all you need is love,
All you need is love, love, love is all you need.
Love, love, love, love, love, love, love, love, love.
All you need is love, all you need is love,
All you need is love, love, love is all you need.


Måste ju ha Beatles kända kärlekslåt när det är alla hjärtans dag, så är det ju bara!

 Så, hur blev allt nu igen? Jo just det; igår satte jag och Hanna oss slutligen på Luleåbussen för att chansa på att Noreas 18årsfest skulle bli av, även om det varit problem innan. Men sen ringde hon i sista sekund: ”Hoppa av bussen - det är inställt!!” och jag och Hanna fick panik. Vi hade även betalat 47 kr för biljetten men som tur var så gick den att lösa in (annars hade jag fått damp)

 


 

Det sög att det inte blev något, och vi visste fan inte vad vi skulle göra  när planerna blev ändrade så jävla plötsligt. Ingen kunde man träffa heller; antingen var folk på Håkankonserten, upptagna med annat eller sjuka. Men sen kom vi på en briljant idé, och gled tillbaka till Alley Of Promises där vi kom från och laddade ner Family Guy säsong 7 och hade maraton ”Coolwhip!”. Hanna råkade även förstöra klacken på sina nya skor (det var första gången hon använde de dessutom) och det var så jävla kul för det var ju verkligen Fredag Den Trettonde! Vi fick paraskavedekatriafobi  och den kommer hålla i sig till nästa gång, vilket är nästa månad. Jag taggar det ändå ganska mycket!

 

 Hur som helst, man har så kul som man gör sig och vi hade riktigt trevligt iaf. Blev även en del random bloggkommentarer skrivna som jag ber om ursäkt för haha (Jenny & Mikaela). Kul igår att den ryska balettlärarinnan Tatania Häggschtromskij (a.k.a Tinika Häggström, classmate) fick sig en makeover i håret. Kände inte igen henne i caféterian först, men det blev fint iaf! Grönt, så att säga (inte håret alltså för det är lite halvt lila).

 

 Japp så som så är det vet ni! All cred till Hanna The Matchmaker för hennes hjälp med bloggdesign och redigering av bilder (inte bilden där uppe dock). Thanks-s-s-s!

 

Nu ska jag göra mig i ordning, käka middag och bege mig mot Sofiehem (The place to be you know). men först ska jag spela piano

 

Ha det asbra!

 


Torsdag 12/2-2009

Jag är kanske lite för taggad i Lykke Li, Ane Brun och Promise and the Monster för tillfället, är typ det enda jag lyssnat på i veckan. Har bara lyssnat på Beatles i 2 timmar under hela denna vecka!!!!! Men man måste ju vara ifrån saker ibland för att det ska bli extra nice sen.

Och foto idag; hur FAN ska den kursen gå??? Jag kan verkligen noll (jag menar absolut ingenting) om photoshop: och varannan lektion kommer vi fota, varannan ska vi redigera det vi fotat. I'm in big trouble. Drygt att de verkar förvänta sig att alla kan allt, bara för att vi hade digibild för ett år sedan, som jag dessutom inte lärde mig ett skit av. But I'll manage some way, with some expert help from Hanna The Man.


Skulle inte tacka nej till ett väderombyte nu. Hellre sommarregn än vinterns iskyla som tränger in i benmärgen. Dagen då fotot togs regnade det seriöst 10 h i sträck

Jappjapp, kändes lite för bra när jag fick veta att det faktiskt är fredag imorrn, hade det varit torsdag hade jag blivit lite less. Det ska bli kul på Noreas 18årsfest trots att alla mobbar mig "What shall we do with de drunken...",  "5 JÄVLA TIMMAR!", "Nirvana äger, det ligger en gitarr i sängen vad faaaan ligger den där för???". But I'll manage that too! Juste. Kul idag när Hanna blev tillfrågad av en fjortis om cigg:
Fjortis: "Bjuder du på en cigg?"
Hanna:  "Nee"
Det var inte synd om henne. Vi drog även förbi Flotts utförsäljning trots att jag är fattig som en kyrkråtta, och mitt öga skådade bl.a bruna vans med vita sömmar för 100 riksdaler. Det, gott folk, är ett mycket angenämt pris för en sådan vara. Men jag väntar till nästa vecka och köper cpsnygga slimmade gråa converse istället. Blir bättre så.

Nu ska jag för en gångs skull minska erat lidande lite och därmed avsluta detta inlägg. Ska snart äta pannkisar samt glida iväg till Midyard för att inhämta ännu en del kunskap om hur Für Elise skall spelas. Hare!

Onsdag 11/2-2009

I'd rather write a symphony
Than play this lonely melody
You know I just gotta bring it all out.
So if you need my company
Open your eyes, look att me
While I'm singing my life away.

Kom bara att tänka på när jag var i Sthlm alla dessa ggr, hos Hillevi när hon bodde där. Det var riktigt mysigt och trevligt. Sista gången, innan flyttade tillbaka till Umeå, var i Januari 2008. Den veckan lyssnade vi på Ted Gärdestadskivan 'Droppar av solregn' om och om igen, därav låten där uppe. Det var chill, nice OCH värt! (tänka sig!)
Men snart ska jag till Sthlm igen som sagt, till Eija och äntligen få höra: "Nästa, Skogskyrkogården. Tåget går mot: Farsta Strand. Tänk på avståndet mellan vagn och plattform när du stiger av" igen. (dock andra hållplatser men nu nämnde jag Hillevis gamla). Blir askul att träffa Eijis igen :)

Jag chillar på Sergels,  Januari 2008

Japp, Sthlm är helt ok! Men än så länge får jag chilla i Umeå några dagar/veckor till, vilket inte alls behöver vara tråkigt. En tråkig grej jag läste i VK idag var att en kristdemokratisk riksdagsledamot  har en önskan om att Fredrik Reinfeldt skall avsluta sina tal med "Gud välsigne Sverige". Hennes egen yttran om detta är följande: "Jag tycker att det skulle vara suveränt om om statsministern kunde säga detta för vi är fortfarande ett kristet land.". Aha..., jo förvisso men turligt nog är vi inte som USA och därmed säger inte våra högre styrande människor dessa ord efter tal. När religion börjar  få för stor del av samhälle och stat bör man akta sig lite. Som om USA skulle vara något eftersträvansvärt land... Hmmm

Det blir Bygdeå iaf på fredag och det blir kul! Mindre kul kunde tyckas vara att jag fick 0 poäng på matteprovet. Blev inte förvånad eftersom jag inte pluggat (eller räknat alls under denna kurs); men grejen är att jag verkligen kan skita i matten nu om jag vill! Nu kan man äntligen få ta tag i de ämnen man faktiskt är intresserade av samt har nytta av. Matte har alltid varit mitt hatämne nummer ett, och varför skulle jag lägga ner energi på ett ämne som jag inte ens VILL bli bra på? För visst, om jag la ner mycket tid och vilja så skulle jag säkert få G. Men det är så ointressant, så det känns ganska meningslöst. Jag är iaf glad! (skrattade när jag såg lappen med betyget på. Eller just det, det är ju inget betyg om det inte är G...)

Förresten Emma: Jag ringde dig när jag slutat, men eftersom du inte svarade samt att jag hade bråttom till stan för att möta pappa så stack jag. Hoppas körskolan gick bra och uppspelningen kommer gå asbra!!

Tisdag 10/2-2009

and we don't care about the young folks
talkin' bout the young style
and we don't care about the old folks
talkin' 'bout the old style too
and we don't care about our own folks
talkin' 'bout our own stuff
all we care about is talking
talking only me and you

Vi taggade den låten rätt mycket på bilden på slutet, kul att alla hakar på att vissla när man visslar den. Mysig bildlektion idag, berodde dels på att irritationsobjekt nummer ett fick noll utrymme då vi hade 2 kandidater som höll i lektionen, men också på vår mysiga klass innehållandes trevliga människor! Men att jag hatar tryck, det kommer jag nog aldrig över... vi håller nämligen bara på med riktigt boring tryck som t.ex torrnålstryck, kopparplåtstryck och den tredje som jag inte minns men som även den sög. Men roligare tider kommer nog de med!

Hade snörugby på gympan och det var riktigt kul faktiskt! Det var mycket blod, svett och tårar samt 10 kg iskall snö i skorna. Det är vid sådana här tillfällen man uppskattar snön (jag är inte ironisk, för det var askul!)! Tinika fick veta om min smärta i sälhenan (bra felsägning, gissa vad det är för kroppsdel?) som uppkom av allt vadande i snö, och Victoria berättade för oss att törbulla är synonymt med tråkig tacos (haha fucked up) och vi hade även en del glada stunder när vi hade lejonkungsallsång;  "En skaaaaaaaam" (den wailande antilopen i på slutet av en låt i Lejonkungen 2). Nämnde också  badning i  isvak och kom in på andra våghalsade saker som exempelvis fallskärmshoppning då jag sa: "Ändå drygt om man skulle dö  när man hoppar fallskärm!" vilket herrskapet (som bestod av tjejer) fann mycket roligt, men det var inget skämt! Haha lol vi e knasiiggggaaaaSitter här och gottar mig med kaffe och ett oöppnat men snart öppnat paket Stimorol Senses - Tropical Twist (det bästa tuggummit i universum). Taggar helgen lite smått för den kommer bli nice, hoppas även att Håkankonserten blir trevlig för alla mina bästa vänner (ALLA i gänget ska dit utom jag, har dock aldrig varit håkanfan så det beror nog på det), trots deras icketaggande inställning. Ska strax plugga kulturhistoria inför provet imorrn; musikhistoria. Och ja, jag är taggad på det provet! Hur fan man kan vara taggad på ett prov är en enorm gåta och det är lite nördvarning över det, men samtidigt är det jävligt sällan man har prov som innebär att man ska lyssna på musik och chilla. Nej, nu ska jag go learn some music.

Hejs :) :) :)

P.S Haha Linnéa, duktig var jag som hade fel på allt! Vi borde för övrigt ses nån dag. D.S

Måndag 9/2-2009

it is those ten seconds
those ten seconds in your head
when you don’t wonder if you’re alright
you’re just hanging around with yourself – with yourself

Har sagt det förr och jag säger det gärna igen; är sjukt less på denna evinnerliga vinter just nu. Speciellt när man måste gå på vägen för att det är 4 meter höga snöhögar över hela trottoaren, mitt i centrum, inte ok. Man ser plogbilar/traktorer överallt, men det märks inte att de gör någon större skillnad. Tänk om man hade ett fucked up samhälle utan en stat som styr och inga lagar osv, då skulle alla vi i Norrland dö, insöade och isolerade! Inte allt för kul kan tyckas.

Men sommar; taggar ljuset, värmen, friheten, all spontanitet och alla roliga saker som man bara kan göra under just sommaren. Är riktigt sugen på festival och det står mellan Arvika och Peace&Love, och jag håller med Molly i att Peace känns som en fjortisfestival lite, men  som sagt äre bra artistutbud i år så jag klagar icket! Nu räknar jag inte bara ned till min 18årsdag (38 veckor kvar!!!!!!!!!!!) utan även till sommaren och det sista sommarlovet. Chill!

Sommar i Almedalen, Visby

Haha, idag berättade Tinika om mitt bästa scenario;  Jag fikandes tillsammans med Johnny Depp samtidigt som vi lyssnar på Beatles, eller ännu bättre: har Beatles uppträdande på en scen framför oss. Är jag så förutsägbar, för det stämmer fan jävligt bra!

Nej, nu ska jag spendera tiden på ett bättre sätt (tro mig, det finns många bättre sätt)

Hejs

P.S Nån måste hjälpa mig med min bloggdesign  NU, det är fan akut!!! Mår illa när jag ser min och vill göra nåt åt det. Orange är min hatfärg nummer ett så det är rätt ologiskt att jag har valt denna design. Men alla är ju ugly så det är som pest eller kolera menar jag, men jag vet att det är många av er som äger på bloggdesign. Hur som helst: HJÄLP! D.S

Söndag 8/2-2009

There is a town that I live in and it's a town that favors winners
And when I win I think about when I'll next lose
I took a train that took me north
And it's the place where trees speak louder than the people
But if I have to pick that's what I'll choose
I walked along the river Ume, it chilled me out of my bones too
But a cold wind is always better than a cold voice
I am not strong enough for win city, I'll stay in to play Sin
Witty people without hearts have always had a lead on me

Nu har jag äntligen hela Promise and the Monster's album Transparent Knives, känns inte helt fel och tack Molly! Chill dag idag, på söndagar ska man chilla, och  inte för att bibeln säger så för den säger jävligt mycket , men för att  söndagen är gjord till detta ändamål (att chilla alltså).

Vilhelm och Amandus har ätit middag här idag och de lyckades fan inte skrämma mig med sina hetsiga dörrknackningar på dörren den här gången,  ägda! Däremot mobbade de mig lite för mycket så jag isolerade mig på mitt rum en sekund, men eftersom jag är medgörlig kom jag tillbaks och vi drack kaffe och såg Bamse i Trollskogen. Det ägde, sist jag försökte se den var när jag sov hos Emma i nian tror jag, då fick vi för oss att se den typ tre på natten men jag lyckades inte förstå nåt av den, vi var lite trötta förstår ni. Så det var på tiden! Jävligt oskillat dock att Lilleskutts morotsöron försvinner ett tag i trollskogen, de har nämligen ritat fel och gjort hans vanliga öron under några sekunder. Älskar alla randomljud och mystiska miljöer som finns i filmerna, de är ganska speciella but funny anyway. Rune Andreasson hade fucked up fantasi


Ny vecka vankas, ändå chill ändå värt ändå nice! Hoppas att snön taggar lite mindre, vi är inte precis i behov av mer nu. Jag längtar efter sommaren så otroligt jävla mycket så det finns verkligen inte. Men den som väntar på något gott....! Upptäckte nu vad lite klockan är, känns niceee, då kanske jag hinner städa lite grann innan John Blund besöker en. 

 


Så här kul kan man inte ha det på vintern! (Lova och Molly -07)

Jag ska iaf INTE se på tv för det mina vänner är slöseri på tid, indeed. Nu har ju melodifestivalen börjat som säkerligen inte undgått någon och jag, Hanna och Simon hann bara höra Caroline Af Ugglas säga de två första "Snälla, snälla" i sin låt innan vi blev så pass äcklade att vi bytte bort. Jag säger bara snälla! Melodifestivalen, vad fan är det liksom? Okej om man levde för typ 30 år sedan, då var det folk som skrev sina låtar själv, det var inte inspelad musik som spelades  utan det var live, och det var inte bara massa kändisar med, utan många fler nya okända människor än vad det är idag. Plus att det är tusen deltävlingar, kan verkligen inte förstå varför någon skulle orka följa alla deltävlingar. Och musiken, det ska vi inte ens tala om. Men hela konceptet är ju ganska idiotiskt, varför ska man tävla i musik när det är något som inte går att tävla i? Alla har ju olika smak. Jag inte förstå vad vitsen vara med det! Det vara konstig, micket konstig!

Oj, jag gjorde det igen! Jag skrev ett äcklig långt inlägg :) Ändå chill ändå nice ändå värt. Jag förstår inte riktigt var allt kommer ifrån, det är ett mysterium så att säga. Men jag är glad ändå. Nu ska jag dricka te

fniss


Lördag 7/2-2009

And you couldn't catch them
you couldn'tbe there.
You couldn't help them at all,
and it was cold.


Kallt som fan! Men som sagt, vi bor där vi bor och så är förhållandena. Nyss hemkommen från Hanna och Simon, såg Dead Silence och chilladdde. Har sett den förr men då var jag kanske lite för trött så det var nice att se den igen. Okej film. Suger dock att bussarna går så jävla dåligt, vilket gör att man får dra hem tidigt (åkte dessutom med en wannabe reggaebusschaufför. Men han var inte alls lika trevlig som The Man :( ). Glad att jag slapp gå en timme i -13 grader (säkert ännu kallare) mitt i natten, för det har skett en gång för mycket redan. Det var typ kul!!! Inte...

Nice dag igår, nice dag idag. Med risk för att låta äckligt glad/positiv tillägger jag att det oftast är så. Nice. Ändå chill ändå nice ändå värt! Skönt att helgen inte är slut ännu, imorrn ska jag sova aslänge. Det kommer att äga! Lyssnar på Ane Brun's senaste skiva som jag inte hört förrän nu. Mina öron gillar det de hör. Och jag gillar att Peace&Loves artistlista lockar! Fast Lova mer taggad på Arvika, men de har mycket färre artister, och ingen som jag är jättetaggad i. Har påbörjat övertalningsprocessen nu, får se vart den leder.Och Emma lilla vän, vet du att jag skrattade när jag läste din bloggkommentar? Det gör inget alls att du förstörde min konceptkonst (ja det var timern jag syftade på) , tyckte det var jävligt komiskt att det var du som gjorde det, hade trott att det var nån dryg unge från Prolympia eller kanske en estethatande JBelev som ville jävlas med att förstöra konstverk. Hur som helst, det är lugnt! Är inte matrealist så tingester saknar stor betydelse hos mig.

Dock är jag rikigt sugen på ett par assnygga skor jag kikade på idag (är jag motsägelsefull nu?) ! Ska nog köpa de nästa vecka, det blir trevligt. Jag hatar fortfarande H&M för att de förstör butiken både med fucked up omrenovering plus att de slutat ta in snygga kläder (exakt ALLT där inne är skitfult...). Jag hatar även Top Model för att nån dryg jävel kommer vinna, funderar på att bojkotta resten av serien. Jag är ganska glad även om jag låter bitter som bittermandel (DET är jävligt bittert, jag har smakat av nån underlig anledning) bara så ni vet :)

 Snart ska jag lära mig asmycket om hälsa och läsa en bok (Välfärdens ohälsa). Sen ska jag predika för alla om innebörden av bra mat. Men först tänkte jag läsa lite bloggar, exiting! Håller med Linnizz & Elin, vad fan gjorde man på internet innan man läste bloggar? En bra fråga, som jag verkligen inte finner svaret på. Inte nu iaf.

Hej då på dej dåFredag 6/7-2009

Sitter och chillar med mina bästa venér i Lovas kök på Lovas bärbara dator (jävla ettor som får datorer orättvist!). På något vis har jag sluppit undan arbetsuppgifter för att tillaga maten, och alla är sysselsatta utom jag. Men jag är tröttttt, måste få vilaaaa. Ska dock duka sen. Taggar tacos som fan, det var äckligt längesen sist! Blir en mysig kväll iaf, astrevligt du vet. Imorrn ska jag fika med Jenny och se om Wayne's coffee är så värt som hon säger, hoppas på det! Sen ska jag nog träffa Hanna The Man på kvällen, så det blir nice. Är för trött för att skriva nu. Lova bjuder på syfilis (physalis lol) och ingen vill ha. Parenteser äger!


Hejrå

Torsdag 5/2-2009

Sitting on the cold dirt floor
I want to finish
the counting of days on the walls
I build a ladder from broken wish bones
And square-shaped stones
That my friends threw down in the hole

Afghanistan, Afghanistan, Afghanistan. Idag har vi haft en intensiv och intrycksfull (vet ej om det ordet finns men om inte så skapade jag det precis) temadag pga Operation Dagsverke, med Afghanistan som projekt. Ett tag såg jag bokstäverna A-f-g-h-a-n-i-s-t-a-n när jag blundade, och såg även bilder från en varm stad, fullproppad med människor i långa färglada klädnader, marknader, musik, dofter, leenden och solen som steker. Har lärt mig sjukt mkt idag! Hoppas att projektet går bra och att mkt pengar samlas ihop. Vi såg även filmen Flyga Drake då den  är inom samma ämnesområde och den var sjukt bra och gripande! Dock väldigt hemsk. Men se den, den är väldigt sevärd!

  För att jag taggar imorrn

Har även haft foto idag och det är chill att glida runt i skolan med systemkamera. Även den som är riktigt urusel på att fotografera kan fan ta snygga kort med en sådan kamera (inte för att kameran är allt men den bidrar mkt). Har gjort mina val inför nästa års valbara kurser, och asjobbigt är det när man vill läsa typ 5-6 kurser och bara har 100 poäng tillgodo. Alla andra verkar ha det motsatta problemet: "Jag har 200 poäng och jag vill fan inte läsa någon kurs!!". Hur som helst så blire chilllll (om jag får det jag vill ha dvs)

För att han är ful/söt

Den här veckan har gått obeskrivligt fort och det är ganska läskigt! Fast kul. Plus att nån jävel har förstört mitt konstverk på utställningen, inte oväntat iofs men samtidigt inte ok. Oförsiktiga kräk...! Och vad är det för fel på kommunens fixande av vägar när det blir vinterland här? Det kan ju inte undgå någon som lever här i jävla Norrland att det ibland blir extrema väderleksförändringar på kort tid, och då borde de fan ha resurser redo för att göra vägarna färdbara, så att bussjävlarna inte uteblir. Plus att vem hade trott att det snöar i Afghanistan? I had no idea!

Nu ska jag se en film, duscha och chilla, och be till gudarna jag inte tror på att det blir psykologi imorrn. Jag hatar religiösa fundamentalister (speciellt efter filmen för fyfan vilken hemsk scen när en kvinna stenadestill döds till allas hejarop till allah... sinnesjukt heter det).

Byeyyeyeyeyyeyeyeyyeyeye

ändå nice!

Underbart, är det inte bara underbart så säg? Har precis tjänat 500-1000 kr då min mp3 kom tillbaks till mig. Svävade mellan liv och död i ett dygn men tacka vet jag kvalitetsvaror som håller i slutändan!! Nu behöver jag inte börja använda min 128 Mb mp3 med pinsamma 25 låtar på, som jag köpte av Emma i åttan för 50 spänn. Det var nämligen den jag blev tvungen att använda idag (den är typ min reserv i sådana här katastrofala situationer) och det är bara Arctic Monkeys första skiva, Nirvana, Bob Marley och nåt annat crap på den. Fast Arctic var riktigt äckligt längesen så det var lite kul att friska upp minnet för en dag.

Men nu får jag även i fortsättningen glädjas åt min alldeles egna niceiga, svarta, lilla Creative som tålt kaffe i högtalaren och en del smällar i marken. Keep on living! Yeah


 


Och vad fan är grejen när BÅDE Marjorie och Elina var de två som var på väg att åka ut idag i Top Model? Jävla skitprogram alltså... Och Elina som är lik Elin Edin (eller vice versa) åkte ut... Marjorie lär ju inte vinna, even though she makes great pictures. Funderar på att inte se fler program nu. Så blev det förra säsongen också, när Lauren åkte ut så dissade jag resten och finalen och allt. Jävla Whitney eller vad fan hon nu hette. Sanna mina ord; TV suger så jävla hårt!!!!

Nej, nu ska jag lyssna på min lovely musicmachine samt måla en surrealistisk bild, hoppla. Och vad fan vill mina bröder mig när de skrämmer mig så jävla mycket så jag skriker?? Jag kommer bli ett nervvrak som Marjorie (stackarn :( ) om de fortsätter så här... inte snällt

Hejrå

Onsdag 4/2-2009

Well now then Mardy Bum
I've seen your frown
And it's like looking down the barrel of a gun
And it goes off

Men seriöst, nu har det fanimej gått för långt! Klockan är slagen lika många timmar som Snövits dvärgar utan att jag fått i mig kvällsmat (som det så vackert heter på Gotländska), och det är inte okej. Min kropp vill ha energi!!! Men eftersom Vilhelm slutar sent så måste vi vänta till han kommer innan vi kan begynne å spise. Men klaga ska man ej, jag får ju iaf mat vilket alla i världen ej gör som ni vet.

Matteprovet idag alltså, hoho vad kul det var! Vill veta om jag fick nåt poäng överhuvudtaget, det skulle i så fall göra mig enormt förundrad. Hann klart med 2 bilder till kulturhistorian iaf (kubismen och impressionismen) och nu äre bara surrealismen=den roligaste kvar. Känns ändå chill du vet! Ändå chill ändå nice ändå värt.

Ekorre in action (har inget med nåt att göra men varför inte?)

Som sagt, äldsta bror 27 år idag, och även Norea 18. Och fortfarande 39 veckor till min 18årsdag.... Hmmm. Som jag sa till Linnizz igår så verkar alla riktigt icketaggade på att fylla arton, eller, inte otaggade men de är inte taggade. Förstår ej varför, sjukt värt bara, ingen annan kan säga åt en vad man ska/måste göra. Ett bra exempel: idag som sjuttonåring FÅR jag inte göra vad jag vill med min kropp, trots att det är jag som uppenbarligen äger den. Jag får inte göra permanent konst på mig när det enda jag vill är att känna smärtan i min hud när den blir vacker. Det får jag alltså vänta 39 veckor till på. Den som väntar på något asgott väntar fanimej inte för länge som det alltså heter!

Och vad är grejen med att jag missade Top Model helt och hållet igår? Det flög bara ut genom skallen. Om jag blir chockad ikväll av att se Elina eller Marjorie försvunnen så blir jag disappointed. Som fan. Fast egentligen bryr jag mig inte, det är ju bara tv och tv är bara skit vet alla förnuftiga människor. Eller borde veta åtminstone. Für Elise har gått bra idag och det var lite småmysko.

Vill även tillägga att jag haft de sista skridsko/längdskidsgympalektionerna någonsin i mitt liv! Feels great you know! Plus att jag åt semlor idag, ASGOTTTTTTTTTT AHHHHHHHH

Gå och gör nåt vettigt nu. Vad fan gör du här? Stick!


Buddy Holly

Och vad fan hände med mina ändringar av sovrutiner.... Hoppas det blir innan 01.00 iaf. Men jag har haft en trevlig konversation med min vän Linnéa så det gjorde inget. Sömn är för mesar!!! (jag är verkligen inte seriös nu för er om oförståeligt nog inte inser ironin)

Idag var det 50 år sedan  Buddy Holly dog i en flygkrasch. Eftersom Beatles tydligen var taggade i han och hans musik är det lite pinsamt att jag inte kan relatera till honom speciellt mycket. Det jag tänker på när jag tänker Buddy Holly är en artist med stora glasögon som Brolle kanske är lite för taggad i (jag VET att Brolle önskar att han var han... det är ganska uppenbart). Får ta och checka hans musik nån gång i livet. Men inte nu.

Min mp3 är fortfarande paj, när man sätter i hörlurarna så hör man ett utomjordiskt brus, och den går ej att stänga av. Lär hålla på så tills batteriet tar slut om sisådär 16 h... Funny isn't it? (batteriet sitter fast i manicken så det går inte att bryta strömmen). Nu vet Linnizz om hemligheten om vem Irritationsobjekt nr ett är, och det tänker jag inte avslöja här. Men vad paff vi blev idag när hon INTE var dryg!!! Vi som hade tänkt gå med detta till rektorn, nu blir man lite tvekis. Det är ännu jobbigare att hon tydligen har personlighetsklyvningar, för nu kan man inte vara arg på henne till 100% utan att få dåligt samvete eftersom hon tydligen kan vara snäll. Dock asdrygt att hon kommer in mitt i en konversation och byter samtalsämne 24/7... det kommer jag aldrig att gilla

Sommar, sommar, sommar (jag e stolt ickebadare)

Nu ska jag fortsätta min kväll med att fortfarande INTE plugga eller förbereda mig inför matten på något vis. Den kan dööööö, sakta och smärtsamt.
 En av mina tusen familjemedlemmar fyller förresten år imorrn, vankas gomiddag, tårta och fika!!! Fast fikat kommer att vara när jag ännu är i skolan, those bastards... bara för att "vilken tid de än väljer kommer någon att utebli för det finns ingen tid då alla kan samtidigt"... Nackdelen med stor familj fick ni nu här. But I think I'm happy anyway you know. Trots en av mina bröders riktigt mysko åsikter!! Det blev en jobbig debatt och hade EN enda person, vem som helst varit där, så hade den personen hållit med mig för jag hade så jävla rätt!!! Men det vägrade han förstå

Men Ni ska nu förstå
Att jag snart ska gå
Så hej då

Tisdag 3/2-2009

Jag måste seriöst ha en elak ängel som "vakar" över mig och som verkligen inte vill att jag ska få njuta av vare sig musik, filmer eller att jag ska få fotografera.  Nu har alltså min mp3 tydligen gått sönder, bara för att jag hade den och min mobil i samma ficka samtidigt som jag skickar sms? Om en pryl går sönder av det, då borde fan alla vi få cancer om 50 år pga av strålning (vilket vi säkert får också...ägda vi blev). Men snälla, nu har tre mp3'er, en kamera, x antal mobiler, två par hörlurar samt en stereo gått sönder. Det räcker nu!!! Jag vill gärna kunna ha råd med skinnjackan från Rock'n'Blue (som jag för övrigt drömde om inatt. Drömde att den var slutsåld och att jag grät pga det) men det kommer verkligen bli 100% omöjligt om alla grejer ska gå sönder hela tiden. FAN OCKSÅ!!!!!!

En av alla dessa teknikgrejer som dissat mig. Dock inte den aktuella mp3'n som jag skrev om där uppe

Dagen har vart chill iaf, och bilden var otippat nice. Taggar matteprov imorrn, it's going to be a lot of fun! Plus föreläsning om dans på kuhi'n med den tråkiga föreläsaren så då kommer man förmodligen få en liten sovstund, mmmm nice! Nej, nu ska jag gå och gråta över mina förstörda prylar, materialist som jag är. Eftersom jag även är ironisk så menade jag inte föregående mening, är egentligen inte materialist och tur är väl det : )

En ljus sak i detta mörker är iaf tacomiddag på fredag. Det var längesen och det sitter så rätt. Dock så är mörkret verkligen på väg utför, fan vad ljust det var idag efter skolan! Ändå chill ändå nice ändå värt!! Då blir man lycklig

Hej då
Måndag 2/2-2009

Blackbird singing in the dead of night
Take these broken wings and learn to fly
All your life
You were only waiting for this moment to arise,oh
You were only waiting for this moment to arise, oh
You were only waiting for this moment to arise

En blackbird "Hajj hajj"

Jag blir jävligt sällan sur (nu menar jag sur på riktigt, inte typ att jag låter irriterad fastän jag inte är det) och nyss blev jag så jävla sur bara. Jag vill mörda någon sakta.... (irritationsobjekt nr. ett kan ligga bra till) fast eftersom jag inte är den våldsamma typen direkt så väljer jag att inte fullfölja den handlingen. Hur som helst, ibland går saker som man vill ska gå bra så jävla dåligt. Försökte spela piano men det slutade i ilska. Ilska på ett ostämt piano, vissa tangenter som jävlas med mig, ljud omkring mig som stör så jävla mycket, telefoner med skräckhugg-i-hjärtat-ringsignaler (ett tips: vill du vara min vän så ring ALDRIG på hemtelefonen för jag får nämligen damp då). Efter att jag slutat spela, i ilska, så fick jag måla mina naglar och även det höll på att bli i ilska då nagellacket till synes från en början skulle krångla trots knepet med nagellacksborttagningsmedel i för att förebygga den dåliga konsistensen. Men jag upptäckte dock sen att det funkade som tur var, annars hade något gått sönder här inne...

Sen blev jag bara allmänt less på att min stereo dog med flit förra veckan för att reta mig vilket gör att jag får lyssna på en pinsamt dålig cdspelare istället (nej ljudkortet är paj så jag kan inte lyssna på datorn tack för tipset anyway) med äckligt ljud.  Nu ska min kaffedrog och Beatles hjälpa mig upp igen. Hej då för helvete

PS Blev psykologi idag till slut och läraren verkar seg men det blir nog intressant iaf.  Nu måste jag läsa historia samt måla äckliga bilder till kulturhistorian, hmmm. DS

Glöm inte: Ändå chill ändå nice ändå värt!

Söndag 1/2-2009

I look at the world and I notice it's turning
While my guitar gently weeps
With every mistake we must surely be learning
Still my guitar gently weeps

Ibland är ett rött, saftigt äpple det godaste man kan äta i hela universum. Helvete vad gott det är. Kom hem från stan för ett tag sedan, vi (jag och Hanna) pluggade väl inte alltför mycket men lite har jag NOG lärt mig. Matte suger. Men fick gomiddag på Tre Kronor iaf, och det är ju inte så dåligt. Eller fick och fick, jag fick betala för det men gott vare anyway. Jag köpte godis utan artificiella färgämnen (sådant som påstås göra barn hyperaktiva) men jag vet inte riktigt varför... mitt godissug är helt dött, kommer förmodligen aldrig bli taggad på godis mer. Burken kommer bli dammig.

Vi fick känna på kaffedarren idag också (när man druckit lite för mkt kaffe och inte ätit på några timmar). Det var inte så jävla kul men maten fixat! Nu ska jag dissa bloggen och duscha och sova. Ska lägga mig innan tolv för en gångs skull, jag hoppas att jag får stöd för min positiva utveckling inom sömnområdet, för då kanske jag blir taggad på att fortsätta sova mycket. HEJRÅHEJRÅHEJRÅ

ps Nu äre februari = 1/12 av året avklarat ds

pps.Imorrn är det bara 39 veckor kvar till min 18årsdag!!! dds

Lördag 31/1-2009

Nu har vi det svart på vitt; det tar exakt på pricken 40 min att gå från stan till mig. Så nu vet jag det i fortsättningen. Kom hem från Linnizz nyligen och vi hade mucho trevligt! Vi såg El Orfanato, även känd som Barnhemmet, och den var faktiskt över förväntan bra. Blev faktiskt lite rädd där några gånger, och slutet var bra samt oväntat. Så om du är sugen på en spansk thriller: varsågod.

Sitter här med ännu en kopp te. Te äger. Idag har jag bakat blåbärspaj och det satt ganska fint vid två tillfällen. Ändå chill ändå nice ändå värt! Att baka äger och att äta det man bakat äger också. Så det kan ju egentligen inte bli bättre än så.  Imorrn ska jag plugga matte med experthjälp av Hanna, och det behövs sannerligen inför provet. Har dock noll förväntningar över resultatet men går det skit (vilket det är ganska många procentenheters stor risk att det faktiskt gör) så kan jag åtminstone säga att jag försökte. Lite. Lite. Inte illa va? :)

Bibi, som för övrigt heter Total Recall officiellt. Frågan är hur fan tänker man om man namnger en katt till Total Recall?? Tål att tänkas på... Ni hör ju själva hur töntigt det låter; Total Recall...Hmmmm

Nu i helgen har det varit Amplified. Jag är inte besviken för att jag inte var där. Jag kan dock säga att jag önskar så mycket att jag hade taggat Umeå Open, men i dagsläget så är förväntningarna under noll.... Och det känns så jävla drygt för det hade suttit så fint med en riktigt nice konsert just nu. Riktigt fint. Jag får väl fortsätta drömma vidare om framtida Umeåvisit av bra artist.

Taggar sömnen som jag ska få att infinna sig riktigt snart nu!!! Känner tröttheten smyga sig bakom ögongloberna. Asnice med chans för min kropp att återhämta sig och bearbeta alla intryck, mina vänner. Det är värdefullt.

Now it's time to say good night
Good night Sleep tight
Now the sun turns out his light
Good night Sleep tight
Dream sweet dreams for me
Dream sweet dreams for you.

RSS 2.0