Fredagfredagfredag

Whatever happened to
the life that we once knew?
Always made me feel so free.

Free as a bird.
It's the next best thing to be.
Free as a bird.
Free as a bird.
Free as a bird.

Hemvandrad från staden och bion. Jag vägrar fan betala pengar för nattbuss när jag köpt månadskort för 380 riksdaler, det är fanimej inte rimligt. Då går jag hellre. Min kropp blir ju glad av det också, den gillar väl att jag rör på den ibland åtminstone...Hur som helst, filmen i fråga var Benjamin Knapp och hans tvärtomliv. Den var faktiskt bättre än väntat! Folk som tycker att den är dålig tycker förmodligen att den är för lång. Och jag håller med om att den är lång, men den handlar om en mans hela liv, då måste man ju göra filmen rätt lång för att få med allt. Orkar inte recensera den här och nu skitsamma, men jag kan säga att den är sevärd, så se den!

Go see it!


Satt fint med lite kaffe och kaka (Mmm, macadamianut!) på Subway med Hanna, innan jag begav mig hemmåt i vintermörkret med mina 54 asbra Beatleslåtar som sällskap. Det var härliga tider, inte ens kallt! Idag var vi som sagt på en utställning på Bildmuseet med temat kartor (ja ni hör ju redan där hur kul det var...), men en förvånande och glädjande grej var att där fanns ett konstverk av Yoko Ono! Hennes konstverk, här på ett fjuttigt museum i en liten skitstad i norra Sverige! Man slutar aldrig förundras över saker och ting. Hur som helst; för er som inte är med i galoppen så är Yoko Ono änka efter John Lennon. Verket är från 1968, och består av en 50 min lång film där John Lennon sakta men säkert börjar le mer och mer. Tanken med konstverket var att visa det i direktsänding över hela världen samtidigt, för att protestera emot Vietnamkriget. John Lennon skulle symbolisera alla människor som utsätts för kriget. Men tyvärr så gick inte hennes vilja igenom så det blev inget med det. Jag blev dock glad av att se en leende John Lennon, det värmde.

Ett klipp med Beatles var även med i filmen ikväll, ändå chill ändå nice ändå värt! Imorrn ska jag förhoppningsvis :
1. Sova ut riktigt jävla mycket.
2.Träffa Emma en schväng på stan
3. Öva mer på Für Elise (fast jag fick typ damp igår... men det berodde förmodligen på att jag var äckligt trött)
4. Chilla
5. Äta middag hos mamma (blir paj till efterrätt, jag taggar!)
6. Eventuellt träffa Linnizz och hitta på something fun

Idag har jag även kommit fram till att jag förmodligen skulle bli en usel mamma. Detta kom jag på när jag skulle fixa en grej och det inte funkade, och allt höll på att gå sönder. Jag blev hetsig och fick damp (ni som känner mig vet vad jag talar om) och det slutade med att mamma fick fixat åt mig... Att vara dampig och hjälplös finner jag inte som bra eller passande egenskaper för en mor... Hoppas mina blivande barn inte kommer hata mig alltför mycket bara, det får jag ta då i sådanafall :----)

HejdaHejdaHejdaHejda

Jävla psykologi

Woke up, got out of bed
Dragged a comb across my head
Found my way downstairs and drank a cup
And looking up, i noticed i was late
Found my coat and grabbed my hat
Made the bus in seconds flat
Found my way upstairs and had a smoke
Somebody spoke and i went into a dream
Ah


Nej, nu har Emma och Mikaela inspirerat mig och jag ska dissa psykologin så jävla mycket imorrn. Nu äre strejk och jag tänker fan inte krypa inför de "högre uppsatta" varje lektionstillfälle för att upptäcka att lärarna, skolan, hela skolstyrelsen skiter i oss helt fullständigt. Som Grynet så väl skulle uttryckt det: Ta ingen skit! Man blir helt enkelt bara ARGGGGGG.

Nu börjar jag tagga Sthlm riktigt mycket, blir askalas so to speak!!!

Och utställning imorrn, vad fan vill de mig egentligen, det hade vart helt ok om det inte inneburit att irritationsobjekt nummer ett  kommer medverka... alla hatar henne så jävla mycket.... Ojoj, nu bör jag nog byta låt för den här skivan laggar kanske liiite för mycket; låten (Good Day Sunshine - Beatles) låter typ som en av The Knife fast ännu konstigare (konstigare på ett negativt sätt alltså).... ganska creepy egentligen...

Idag var jag djärv som fan.  Jag tog steget ut i det okända för att pröva på nåt jag velat göra så länge, och nu var tiden alltså inne.  En sked honung i det svarta kaffet. Förväntningarna var ganska nollställda, men nyfikenheten ack så stor. Hur skulle det smaka? Skulle detta bli århundradets smaksensation? Kommer det att bli en ny trend? Kanske  blir man jättesjuk av det pga att de olika ämnena i kaffe och honung blir extremt farliga kombinerade (detta trodde jag inte så jävla hårt på dock...kanske!)? Det var lite svårt att få bukt över hur smaken egentligen blev... Det var som att smaken var instängd i ett rum och därmed blev ganska svår att definiera. Men jag kan säga att det smakade precis som... kaffe med honung i! Rätt och slätt. Drickbart, men kanske inget jag kör på i fortsättningen. Nu är min undran stillad, och sådant är ju alltid positivt.

Ska till Vilhelm och Amandus till veckan och äta middag+se film, och det ska bli nice som fan för V har laddat ner Blow, och den har jag taggat att se aslänge eftersom Johnny Glad är med, plus att den enligt säkra källor ska vara asbraaaa. Känns värt! Bra med något som lyser upp veckan som annars får tankarna enbart att glida åt ännu ett drügt prov i Matte B på onsdag...Funny isn't it?

Well I think I have to go now, really. Byeee

Torsdag 29/1-2009

Picture yourself in a boat on a river,
With tangerine trees and marmalade skies.
Somebody calls you, you answer quite slowly,
A girl with kaleidoscope eyes.


Det är rätt illa när det känns huuur tidigt som helst att komma hem kvart i två. Men så tänker man när man har ett fucked up schema som jag. Speciellt den här terminen vill mig något: sovmorron endast EN dag i veckan (till 10.00) och sen slutar jag aldrig innan tre... ibland efter fyra. Jag kommer aldrig hem innan halv fem, så det man hinner göra är att komma hem och äta middag sen är det bara kvällen kvar. Jävligt ovärt egentligen...

Skönt att idag inte var en sån dag iaf! Hade foto och det var ganska lamt för vi gjorde inget spec, plus att jag hatar att handskas med photoshop osv för jag har inga skills i det. Men vi slutade iaf typ halv elva så då bar det av till Vildis för intag av lunch, sen stekte jag och Elin på stan ganska länge. Det var kul och hon var klantig, men det bästa av allt var fikaaaat. Fika makes my day! Sen drog jag hem och spelade piano and that was a lot of fun. Två tekoppar senare sitter jag här och chillarrrr, ska snart iväg igen. Men innan dess ska jag chilla lite till och lyssna på musik, vilket jag redan gör.

Blir det inte psykologilektion imorrn heller för fjärde gången i rad, så blir jag jävligt irriterad. Då ska någon jävel göra något av det här för jag tål det inte. Cpskola som dissar alla lektioner, jag trodde att det var det som var syftet med skola: Att man går till lektioner och blir utbildad i olika ämnen av lärare, men jag hade nog jävligt fel i den föreställningen för det stämmer inte alls på Midgård.

Converse All Star Light som jag skrev om igår. Asniiiice fast jag vill dock inte ha den här färgen men

Onsdag 28/1-2009

What would you think if I sang out of tune,
Would you stand up and walk out on me.
Lend me your ears and I'll sing you a song,
And I'll try not to sing out of key.
Oh I get by with a little help from my friends,
I get high with a little help from my friends,
Oh I'm gonna try with a little help from my friends.

Har spenderat kvällen men att:
1.Prata i telefon med Eija ca 2 h
2.Se Top Model ätandes glass medan de svälter sig (modebranschen är hemsk)
3. Pratat med Lova ca 1 h 15 min

Och ibland är det bara så underbart att prata i telefon (nu menar jag fast telefon, och över en timme), jag hade nästan glömt bort detta urfenomen som sker lite mer sällan än vad det kanske borde. Mitt rekord är nog 4½ h tror jag bestämt, med Eija i somras och då slutade vi för att klockan var ca 01.00 och jag skulle upp 07.30  och jobba. Så kul kan man ha det! Telefon är fan världens bästa uppfinning (trots att jag säger detta så var jag mobilfri hela dagen igår då jag glömde mobilen hemma. Det gick oväntat bra, tänkte bara på det till en början sen glömde man bort det!).

Great day today, ändå chill ändå nice ändå värt! Kul kul att träffa Mikaela idag också, hon gled otippat in i filmsalen på föreläsningen om musikhistoria. Good to see you! Tråkigt att Hanna inte närvarade, men så äre ju ibland. Ses ju imorrn tror jag så :) Kikade runt på kläder med Mikaela och Elin idag och jag hittade en wannabe skinnjacka på H&M (wannabe min älskejacka från Rock&Blue dvs) och den var fan skabbig... H&M tappar sin klass mer och mer (iofs har de aldrig haft nån heller...) och jag är fortfarande sur för att de ändrat om och förstört hela jävla butiken OCH ALDRIG TAR IN SNYGGA KLÄDER ...No happy faces. Men dock så fann jag ett par gorgeous converseskor på Nilsons och inget märkvärdigt i det kan tyckas, men det var en ny modell va. Riktigt snygga, mer "feminina" och det var som en annan stil över de, fast man ser ändå att det är converse. Sjukt snygga iaf. Smekte lite på min önskejacka också, när vi ändå hade vägarna förbi J&C...Det blir alltså Benjamin Knapp och hans otroliga liv på fredag med Mikaela, Hanna, Elin och ev Linn och det känns bara rätt. Bio är fan nice och gör man det tillräckligt sällan så kan man förbise det sinnesjuka priset. Blir mys anyway. Hade Show&Tell idag som sagt och det gick helt ok. Nu har den pesten krupit ur min kropp och jag slipper tänka på det mer, ändå nice ändå chill ändå värt! Pratade om Beatles såklart, and I brought their LP called Sgt. Peppers Lonely Hearts Club Band. Wonderful isn't it?!


Nu jag dra ska snart. Och förresten, hur FAN kan du veta vem som vann Top Model 11 Linnizz? Och snälla dra inte en Molly, då blir jag ledsen i ögat. Hoppas på antingen Marjorie eller Elina men eftersom det aldrig blir som man vill så kommer det förmodligen bli nån dryg jävel, typ Sheena eller hon blonda med kort hår. Lollllllll

Hejrå


Tisdag 27/1-2009

Living is easy with eyes closed, misunderstanding all you see.
It's getting hard to be someone but it all works out.
It doesn't matter much to me.

Let me take you down, 'cause I'm going to Strawberry Fields.
Nothing is real and nothing to get hung about.
Strawberry Fields forever

En tisdag har gått och jag undrar vad i helvete jag gav mig in på när jag valde Bildkursen, 40 minuters jävla genomgång hade vi!!! Alla blev så jävla less och vi måste fan göra nåt åt det här, det kan inte fortsätta... Irritationsobjekt nummer ett är helt enkelt för jävla jobbig och jag vill spy när jag tänker på det. Orkar inte att en person ska förstöra något som kan och ska vara bra egentligen. Det är alltså två stora problem med Midgård nu; infon (eller snarare bristen på info) och detta. Maten orkar jag inte nämna för det är för uttjatat och kommer ändå aldrig att rättas till... Som tur var så muntrade Snälla  Hanna upp mig och Elin lite efter denna alltför långdragna dag och bjöd oss på fika på NK, trots att hon inte fick :( Tack så mycket iaf, asmys och gott!!

Amandus och Vilhelm var och åt här idag, it was really nice. De stämde pianot liiite så det lät inte riktigt lika fördjävligt när jag skulle öva på läxan (für elise) som innan, but still not great. Vi ska försöka få hit farmors gamla piano (hon var pianolärare) från Älvsbyn nån gång, det vore rätt trevligt. Det lär ju vara bättre än vårt lilla söta oseriösa ting som vi har här.Har sett Top Model och det var nice och nu ska fan Marjorie vinna tycker jag! Hon är duktig och hon är inte så jävla egocentrisk (synd att hon har dålig självkänsla dock, men den kan byggas upp!) som vissa modeller kan ha tendens att vara: "Jag är snyggast i världen" osv. På tal om egocentrisk idag: Vi kom in på vad värt det vore att ha flera uppsättningar av sina organ i kroppen, typ 2 hjärtan, flera levrar osv. Det första tanken som slog mig var: "Fan vad värt, då kan man leva exakt hur dåligt man vill, för man har ju ändå dubbla uppsättningar och tål på så vis mer!!" Sen påminde mina kloka klasskompisar mig om att man antagligen skulle donera organen om man hade flera stycken, och då fick jag dåligt samvete för mina tankar... Haha, men iaf; självklart skulle man donera bort de extra organen och rädda liv, det är ju det enda rätta att göra.

Nej, nu ska jag nog börja förbereda mig åtminstone lite inför Show&Tell på engelskan. Det är ju trots allt imorrn vi ska redovisa. Ändå nice, ändå chill ändå värt! Eller...

Why why why why why why do you say goodbye goodbye, oh no?

Goodbye

Måndag 26/1-2009

He walks in the room
air reaches me
skin becomes sheets covering me
fog carves a crack
cuts open wounds
veins made of steel feed all this cold

your words are heavy
but they lack so much substance
to fall is the cure for vertigo

Trevlig dag idag, som så brukar. E det inte nice? Jo! Såg en intressant film på historian om kvinnors kamp för jämställdhet under 1900-talet. Trots att det var ett viktigt ämne så bjöd den på en del skratt ändå, mest från mysko propagandafilmer från USA på 40-, 50-, och 60talen. Men även från en tjej som sa: "And then it happened....Twins!" och det var bara så klockrent. Inte för att ni som läser detta förstår sammanhanget, men tänk på nåt annat rolig som du kan skratta åt istället because laughter is good. Really good you know.

Och man blir fan så äckligt påverkad av reklam (jag hjärntvättas dock mindre med reklam dagligen än vad ni kära tvtittare matas in med), jag och Hanna såg en colaburk ute och jag blev så jävla sugen på läsk, pga den. Jag dricker inte läsk speciellt ofta men jag blev helt enkelt tvungen till att köpa en i kafeterian, och gott var det (men jag köpte inte äckelcola...)! Och vad gör Lova på morgnarna? Skolkar du eller varför är du inte på 77:an... Hmmm? Jag och Emma ser det som ett mysterium.

En tragisk grej är att jag nu lyssnar på mp3 med högtalaren, hellre än att lyssna på den lilla minicdspelaren som jag har till förfogande sen min stereo gick sönder. Av den anledningen att det är bättre ljud i mp3'ns högtalare, än vad det är på den äckliga cdspelaren, och det är fan illa...... ÅHHHHH varför ska mina teknikgrejer alltid gå sönder???? Orkar verkligen inte köpa en ny stereo men jag har ju fan inget val.... om jag inte omges av musik minst 7h av dygnet händer nåt och jag vill inte veta vad.

Hatar att köpa nya teknikgrejer, det är ungefär det jobbigaste man kan köpa. Här är några förklaringar till varför:
1. Det är dyrt
2. Det är drygt
3. Det är svårt att hitta det man vill ha, för det ska alltid vara nån funktion som saknas osv
4. Jobbigt att kolla runt i alla äckliga reklamblad som jag helst vill bränna upp, för att jämföra vilka maskiner som finns på marknaden (för glöm att jag spenderar en lördag på att åka runt till olika affärer och titta på alla prylar)
5. Det känns så meningslöst att köpa nytt när man hade en fullt fungerande sak för en dag sedan....

But that's life you know! Nu ska jag jag go paint my nails. Och glöm inte dagens visdomsord: Lick 'em apple seeds!
(det sista är fullt oförståeligt för alla, även för oss (retardsen i klassen som kommit på det dvs). It makes no sense! But it's funny anyway)Söndag 24/1-2009

Well well well, hello there once again! How is it???

Hanna The Man stack nyss, hon har kortat ned mitt steg mot G i matte B avsevärt, om vi pluggar nästa söndag också har jag förmodligen en större chans att få G i nästkommande prov än vad jag någonsin haft annars. Nu anstränger jag mig för ämnet matte, jag hoppas det ger resultat. Annars skiter jag i hela skiten för resten av livet. :----)  Fast man får ju få IG i sammanlagt 250 poäng, och i och med att Matte B är en 50poängskurs och dessutom enda kursen som jag får IG i så gör det inte så mkt, man behöver bara ha G i matte A, i de flesta universitetsutbildningar (förutom om man vill läsa till typ läkare men glöm att jag blir det). Så det e chill!!!

Tack Hanna för hjälpen iaf, asnice!  Mmm, gottigotti kaffe är det. Feels great you know. Jag och Jenny tränade som sagt power-strike igår (var jag hurtig eller, gick fan upp 8.30 för att träna en LÖRDAGSmorgon!!!!!)  och det var faktiskt kul, trots att tränaren var lite för taggad så som de brukar vara. Sen gick jag fram o tillbaka från stan - teg, fram och tillbaka från Myrorna och mitt hem, plus från Teg till Mariehem på kvällen också. Hurtig dag! Det känns lite här och där i min kropp men det e nice. Kom även på när jag gick hem på natten hur jävla utsatt man är när man går där liten (det är jag iofs alltid men), hungrig och trött = inte så mycket energi att försvara sig med, plus iskall. Kommer det nån så har man noll chans, men samtidigt ska man inte vara rädd i sin egen stad tycker jag. Så man chillar och hoppas på det bästa!

Ful fast söt :)

Emma, Linnizz och Elin och jag fikade på lördagen  på stans bästa café enligt mig, Café Victoria och det var fett värt eftersom det gladde mina smaklökar. På kvällen var vi plus Molly hos E&E och spelade Singstar, det gick rätt bra på några låtar, ändå nice ändå chill och kul var det också! Sen såg vi Edward Scissorhands eftersom mina vänner var tvungna att bli av med sin Edward Scissorhandsoskuld. De gillade filmen och vad annars kan man göra med världens bästa regissör och världens bästa skådespelare i samma film. Älskar den filmen, den är så mysig, och det är så synd om lille Edwardgubben.

LOLOLOL, min stereo har gett upp!!! Efter att jag lyssnat klart på en skiva så skulle jag ta ut den och byta, men då dissade den allt jag kommenderade den till att göra. Jag tryckte på alla knappar men den har tydligen gått ur tjänst, strejkar för att den anser sig inte få tillräcklig ersättning för det viktiga arbetet den utför. Men stupid machine, förstår du inte att din betalning är den underbara musiken du får höra genom att arbeta????? Hur som helst, köpte den sommaren -07, så garantin gäller fortfarande. Fortfarande drygt att köpa en ny, plus att skivan i den inte går att få ur. Tur att det var en bränd skiva, hade det varit en av de jag köpte förra veckan hade jag fått riktig jävla damp. Så nu måste jag lyssna på en riktigt Bcdspelare med skitäckligt ljud. Tragic, isn't it?  Men heter man inofficiellt Tur-Med-Teknik-Filippa så är det sånt här man får vänta sig lite då och då i vardagen....LOL

Well actually I have to go now, so byeeee

Fredag 23/1 (Monicas 19årsdag!!!) 2009

The wise man said just walk this way
To the dawn of the light
The wind will blow into your face
As the years pass you by
Hear this voice from deep inside
Its the call of your heart
Close your eyes and your will find
The passage out of the dark

Nyss hemkommen från Café Station, 3 glasskulor+en kopp kaffe rikare. Jag och Hanna var som sagt hos Elin efter skolan och det var mys, trots att det låg i bushen (har själv bott utanför Umeå i cpholmsund så jag vet att det kan suga att bo i bushennn. Men det är nog både positivt och negativt antar jag). Jättegosig katt, en fisk som saknade ett öga och tre assöta hundar varav en gjorde give me five flera ggr i rad. Synd bara att bussarna är fucked (som alla bussar är) så att man  måste dra hem tidigt.... Askul på bussen på vägen dit när busschauförren önskade oss en trevlig helg på skånska, jag trodde först att det var nån som snott micken för att prata, för personen lät fett oseriös. Jag och Hanna hade extrema problem med att försöka att skratta så diskret som möjligt....Hur som helst kul och mucho trevlig kväll

Det är verkligen hatkärlek jag känner till Midgård måste jag säga: Skulle ha min första psykologilektion (den i måndags blev inställd...) imorse 8.25 men nog fan var det ingen lektion idag heller, och det blir man inte så happy av när det innebär att man kunnat sova minst 1½-2 h längre.... Så informationsdelen blir jag så jävla förbannad på så att jag får lust att dampa ut mina känslor, vilket jag även gör (IRL iaf, ska försöka tona ner det lite på bloggen..). Men sen, när man fortfarande har lite irritation kvar någon timme senare så hör man i högtalaren: "Nu är det korvgrillning utanför entrén, så varsågoda!" och då får man rast för att kunna gå och äta korv, rast från en riktigt jävla boring never ending konceptkonstredovisning, och då blir man bara så glad! I slutändan älskar man nog Midgård trots vissa brister, men vem är perfekt egentligen?

Idag diskuterades det, angående ett konstverk som en i min klass gjorde, om hur onödig lyx kaffe egentligen är. Jag håller delvis med, men blir lite oförstående i att alla som kommenterade och höll med om detta, inte verkar förstå att det är precis så det är med tusen andra produkter vi använder dagligen. Att just kritisera ner på kaffe bara för att man själv inte råkar dricka det, är ju ett lätt sätt att klanka ner på någon annan samtidigt som man själv kan ha gott samvete. Det är självklart att det är moraliskt fel att konsumera en produkt, oavsett vad det är, som producerats under oetiska förhållanden. Kaffe är onekligen en onödig produkt kan tyckas, i och med att det inte är viktigt för att man skall överleva. Vad är dock skillnaden i att konsumera kaffe jämfört med att äta mat som transporterats/besprutats/producerats under odrägliga förhållanden, eller till exempel att använda produkter som är skadliga, exempelvis hårspray? Jag menar, du MÅSTE ju inte vara snygg för att överleva, men du väljer att konsumera produkterna i alla fall. Jag tycker att det är sjukt att västvärlden ser ut som den gör, och att all konsumtionshets är helt fucked up, men om det samtidigt är som det är, kan jag då inte få dricka kaffe om inte för att det är livsnödvändigt, men för att jag tycker att det är gott, socialt och för att jag mår bra av det? Det är ingen skillnad på kaffe och andra likvärdiga produkter som också förstör mycket under framställning och transport. Kan dessutom tillägga att man inte gärna behöver överkonsumera något, och att man alltid ska försöka köpa produkter som är så etiskt korrekta som möjligt, dvs fairtrade-märkta samt krav-märkta. Think about it. (Angående diskussionen i skolan så la jag ner den ganska snart, orkar inte diskutera om ingen ändå är öppen för andra åsikter...)

Bilden börjar bli till åren nu men den är klassiker! Angående kaffet....

Imorrn ska jag träna power-strike med Jenny 10.30 och hur FAN  ska det gå? Måste dissa en av två potentiella sovmorgnar denna vecka och gå upp i ottan för att hinna... Jaja, det är så skönt att träna så det blir nog värt det ändå i slutändan. Taggar gängträff imorrn btw!!!!

 Byeeee

Torsdag 22/1-2009

I heard you
for the first time on the radio
when I was going somewhere in a car
you touched my heart
like a knife that's very sharp
or like a bird
you just set free
that's just like me
when I hear you speak


Jävlar vilken lång dag! Den var lång på riktigt! Fast inte lång som i negativt lång; har haft fullt upp ända sedan 06.45 imorse och jag älskar dagar när man gör fett mycket saker, även om man blir sjukt trött efteråt. Har haft min första fotolektion vilket var helt ok, fast vi ska tydligen inte ha Jörgen utan Jonas eller vad fan han heter och han har jag ju bara hört negativa saker om, så jag får se vad det leder... Sen har mina kära klaskamrater och jag fixat värsta snygga utställningen (jag är typ asstolt att vi fixade ALLT själva utan lärare) och det var asnice! Så se den om du har vägarna förbi Midgård :) Gick oförståeligt nog på föreläsnings/infon om Individuella valen och det var en tabbe kan jag medge. SAMMA skit som förra året, jävligt meningslöst när exakt allt ändå står på skolans hemsida.... Kul dock när Leons betyg blev uppvisat för halva skolan :---)

Sen var vi på ännu en neverending konstnärsföreläsning och han hade fan fått min sympati om han hade skippat den där jävla filmen i slutet, vem som helst hade kunnat filma bättre än kameramannen gjorde, istället för att filma konstären eller pianogubben så filmade han på randoms genom ett fönster (han hade nyss upptäckt zoomingsfunktionen.... ) och annat shit. 30 jävla minuter fick vi lida genom filmen, jag dessutom med 2 koppar kaffe skvalpandes i magen vilket ledde till lite jobbigare lidande... But I did manage!

Åt middag på Vildmannen och det var lite mysko att äta middag på skolan, kändes som värsta internatet fast på ett positivt sätt. Drog därefter vidare på pianolektion för att få en värd läxa som jag längtat ett tag efter, chill! Sen stressmåla i tre timmar för att hinna till deadline imorrn, vilket ledde till att jag missade Lovas spelning i kaféterian och även Nomadic UF (Molly+vänners företag som säljer omsydda beg. kläder;  www.nomadicuf.blogg.se) som hade ett bord i kaféterian. Det sög för jag ville gärna se båda.... Men men, that's life I guess.

OCH vill även påpeka till er alla som läste det jag skrev om Mamma Mia: Jag håller fast vid att jag inte tyckte om filmen; men det att jag jämförde filmen med Tim Burtons filmer var inte menat som en sådan jämförning som ni tänker er. Jag menar, det är ju sjukt att jämföra 2 helt olika genrer som de två filmerna är?!! Men syftet med det jag skrev om Tim Burton var att visa/förklara av vilket skäl jag inte gillade Mamma Mia : och i och med att jag beskrev hur Tim Burtons filmer är (dvs filmer som jag gillar), så kunde jag tydliggöra i varför Mamma Mia inte ligger mig varmt om hjärtat. Den är helt enkelt olik den sorts filmer som jag gillar. Och det var inte för något annat. So now you know :)Är äntligen klar med satans collagebilden nu (Beatles var mitt tema) och jag lyckades fixa till den lite hemma så nu ser den relativt ok ut.... känns jävligt drygt dock då den hade kunnat blivit så mycket bättre om "irritationsobjekt nummer 1" inte hade gett fel instruktioner vilket ledde till att jag var tvungen att stressa klar skiten. AHHHH. But now it's done så nu ska jag chillllllla! Och dagens var förmodligen när Lova sade en så jävla bra misstolkande mening som verkligen passade in också: "Hon är rakad". Orkar inte förklara sammahanget för nu ska jag duscha och sova, sjukt trött.

Imorrn blir det en underbar skoldag 8.25-16.20, inga hål inkluderat (mina fredagar från och med nu kommer att döda mig.)! Sen efter skolan ska jag och Hanna bege oss mot Sävar och se Elins hus, mys! Jag hoppas på att mina drömmar om Ben&Jerrys slår in. Det vore nice.

Onsdag 21/1-2009

Wednesday morning at five o'clock as the day begins
Silently closing her bedroom door
Leaving the note that she hoped would say more
She goes downstairs to the kitchen clutching her handkerchief
Quietly turning the backdoor key
Stepping outside she is free.

She (What did we do that was wrong)
is having (We didn't know it was wrong)
fun (Fun is the one thing that money can't buy)
Something inside that was always denied
For so many years. Bye, bye
She's leaving home. Bye, bye


Well hello there! Chill att börja 12.10 idag. Nice KuHiföreläsning om musikhistoria, sen gick det utför på matten. Genomgång HELA lektionen (Hela!!!!!) och det är totalt omöjligt att kunna koncentrera sig mer än tre sekunder (har inte koncentrationssvårigheter är bara ointresserad). Det skulle kunna uppfattas som ett problem men jag chillar istället för att oroa mig. En eloge till alla er som fått G eller mer (MVG!) i Matte B. Ni är så jävla smarta. Bara så ni vettttt.

Taggar imorrn då jag kommer att spendera 12 h i sträck  på skolan, ändå kul!!!! Hmmm, nej, men vad gör man då alla nior ska komma och kika på gymnasiet (inte många som orkar ta sig uppför bildens hemska trappor dock, så därför är  vårat närvarande vid skolan egentligen ganska meningslöst). När jag var på den där öppethuskvällen på Midgård i nian så kollade jag inte på Bild&Form av nån anledning. Jag kollade fan på Arena och massa andra linjer som jag inte ens ville gå (?), relativt onödigt kan tyckas. Aja taggar en sak på riktigt imorrn iaf och det är att våran fotokurs (obligatorisk för bildprogrammet) börjar imorrn, och läraren jag ska ha är tydligen bra så det känns finfint!! Ska bli asduktig på att fota nu. Har nyligen fått veta att pappa var fett intresserad av foto förr, hade analog systemkamera och mörkerrum hemma osv, så kanske att jag har gener för fotografi? Hur som helst så utveklas man ju alltid inom allt egentligen so it's gonna be a lot of fuuun, yes indeed it will! Synd dock att tiden nu är förbi då man hade lediga torsdagar ofta .... :( De behövdes

Dubbeltydig som jag e så var jag på Myrorna idag trots att jag snackade skit om det på min blogg igår. Kupan var dock stängt så därför hade jag inget större val. Hittade inte så mycket grejer egentligen... de hade nästan inget intressant, det skiljer ju sig ganska mycket från gång till gång. Och vad fan är dealen när en skjorta som saknar TRE knappar kostar 65 riksdaler???? Snikna jävlar, en intakt vara som de dessutom fått borde de fan ge bort... (jag köpte den inte för jag är inte störd)

Tänkte tillägga att jag såg Mamma Mia igår, i syftet att se om den är skit eller nice. Den var inte det sistnämnda.... Nu ska jag beskriva filmen: smörig Amerikansk komedi (den genren jag hatar mest), äckliga skarpa färger, dåliga skådespelare, dåliga covers på Abbas låtar och en ganska tråkig historia. En plastig film som typ försöker vara djup men misslyckas? Tim Burtons filmer är tvärtemot: mörka färger, fantasifulla miljöer, asbra musik, bra dialoger, bra skådespelare, djup och lärande handling, intressant att se. Men nu har jag iaf sett filmen och kan därmed vara skeptisk med ett rättvist underlag.

Hmmmm.....

Well well well, nu ska jag spendera tiden på ett bättre sätt, så bye bye bye bye!

Tisdag 20/1-2009

Imagine no possessions
I wonder if you can
No need for greed or hunger
A brotherhood of man
Imagine all the people
Sharing all the world

You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will live as one


Det var riktigt mycket på tiden, men nu har Amerika äntligen bytt bort skräpet och fått in lite fresh stuff i utbyte. Bra grejer. Hann, trots överdrivet seg skoldag som dessutom drogs ut av hatobjektet,  vittna om denna historiska händelse i direktsändning, och såg när han hackade sig igenom presidenteden "God Bless America!" (Hmmm...hade gud funnits, av vilket skäl skulle han då välsigna usa av alla länder...?) och höll sitt 20 min långa tal. Finfint :) Plus att Barack och Michelle är så fina tillsammans, inte för att det är viktigt men de ser lyckliga ut. Hoppas han klarar sig bra. Det är trots allt rätt mycket han har att leva upp till.

Oj, paketet från Ginza kom på en dag, snabba? Fett chillllll! Dagen har asägt: Mot alla odds så blev det kul med skidor på gympan, mysigt i jättemycket pudersnö+milt väder. Sen for vi nästan hela klassen och åt lunch tillsammans på Great Eastern, fett värt med lunchbuffé+dryck+kaffe för 79 kr!!! Det blev en del kaffe, mums. Det var faktiskt riktigt trevligt, och det kändes lite som en 20årsreunion från början, fast på ett positivt sätt alltså :) Efter en lång och mättande (!) lunch, så drog vi tillbaka till skolan för att förbereda inför utställningen som blir uppskjuten till torsdag. Det känns bra och jag tror att folk kommer att uppskatta den. Kanske lägger upp bilder på det jag gjorde senare, om jag ids fotografera mitt konstverk.


Nya Mindyard (Midgårds skoltidning) kom ut idag btw och den äger så det är nice, ska kasta mig över artikeln om tatueringar efter jag skrivit klart det här. Jag skulle också vilja göra en tidning, det vore jättekul. men detta är endast förunnat de som går media/arena programmen (arena om man valt rätt paket dvs). Japp, hela dagen har vart riktigt nice, bortsett från en hemsk felsägning:
Linnéa: "Nej, det är varmt, jag går och dör nu" (vi stod i gröna rummet och hon hade täckjacka på sig och var på väg hem)
Jag: "Ja, gör det!"
Fast jag menade förstås som svar på att hon skulle hem (hon hade inte yttrat orden "jag går nu" men jag förstod på förhand att hon hade det i tankarna), ingenting annat! Så tokigt det kan bli :---)

Och blir man lite sur? VK hade igår en aritkel om hur Myrornas försäljning stadigt ökar. Positivt att folk konsumerar begagnat istället för nytt om dnu måste konsumera. Men come on, snacka inte så jävla mycket om vad "bra" det är att stödja Frälsningsarmén, annars kanske jag spyr. Plus att de har riktigt överdrivna priser på saker som de faktiskt FÅTT. Inte OK. Hur som helst, det som störde mig mest med artikeln var att de hade en bild på en assnygg Beatlesaffisch från 60-talet dessutom (såg det på den) och jag vill ju haaaa deeeeen!!!! Den är dock såld. Skulle inte tacka nej till en äkta affisch från när bandet faktiskt fanns. Lyckligtvis så har jag iaf LPskivor från den tiden och de är nice. men ändå, det var en affisch i svartvitt också... SVATTVITT!

Funderar över om jag ska se Top Model eller inte, Ahhhhh jobbigt!!!!! Se det, eller lyssna på musiken jag fått idag???? fan, jag tar musiken. Imorrn blir chill dag. Nu jag dra ska då hej

midgårds enorma brist på info

Once there was a way to get back homeward
Once there was a way to get back home
Sleep pretty darling do not cry
And I will sing a lullabye

Golden slumbers fill your eyes
Smiles awake you when you rise
Sleep pretty darling do not cry
And I will sing a lullabye

Once there was a way to get back homeward
Once there was a way to get back home
Sleep pretty darling do not cry
And I will sing a lullabye

Ännu en måndag har sett sitt ljus. Dagen blev inte så lång som den borde ha blivit med tanke på att det var 2 feta hål där. Och bliiiir man lite irriterad kanske? Dock inte förvånad: pga att historian uteblev så hade jag ca 2 h hål mellan engelskan och psykologin, och när man äntligen sitter i lektionssalen för att få ha sin första efterlängtade psykologilektion (det var kursstart) så får man veta efter 15 min att lektionen uteblir!!!! HATAR Midgårds jävla brist på information, exakt HUR svårt kan det vara att informera om uteblivna lektioner? Det är inte okej att vara med om liknande scenario typ 5738 ggr varje jävla vecka. Fuck Midgård!!!!!

Hann iaf, då jag stannade på skolan omedvetet i onödan, göra klart mitt konstverk till formen. Det var  ganska positivt för nu slipper jag bli stressad när jag tänker på det imorrn. Eftersom psykologin uteblev så följde Emma med mig till Great Eastern och jag bokade bord för klassens lunch där imorrn, blir mys! Gotttttgotttttgotttt!!! Och vilken tur vi har att det snöar som fan idag så att det garanterat blir skidor på gympan imorrn... not. Varför måste de envisas med skidor och skridskor på gympan när de vet att ALLA hatar det. Hade vi bott i södra Sverige hade vi sluppit både kyla, snö och äckliga utegympalektioner.... Jaja, man ska kanske inte klaga på saker som man ändå inte kan göra speciellt mycket åt, ellerrrrr?

 Jag gjorde ett vuxentest nyligen, var lite nyfiken på resultatet bara. Och svaret blev : "Din ålder borde vara 30 enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse"... jag vet inte om det skall tolkas som positivt eller negativt. Förmodligen negativt då 30+ låter jävligt olockande i mina öron... Riktigt jävla olockande...Här är iaf testet om du vill se din mentala ålder, http://www.vuxenpoäng.com/ (försökte länka men det laggar , så kopiera länken bara). Hanna borde göra det, då vi pratat idag om din lite barnsliga sida som framhävts lite för mkt idag :) :) :) :) Glöm inte att skicka din formuppgift!

Taggar bara sommarn lite för mkt. Bilden påminner om högstadiet, övergångsstället man passerade every singel dayyy

Vill att mina skivor från Ginza ska komma nuuuu, men läste på min mail att paketet skickades idag (?), förmodligen så sent för att de kollat runt i 1000 år om Sweeney Todd Soundtrack fanns inne på lager vilket den inte gjorde vilket suger. Men men, jag klarar mig nog ändå :) Några dagar iaf. Har lånat Mamma Mia och Pink Floyd - The Wall. Mamma Mia är ett lite spännande test här, ska se vad jag tycker om den. Har hört starka reaktioner från båda sidor: vissa hatar filmen extremt medan andra älskar den. Själv har jag ingen uppfattning än eftersom jag inte hunnit se den. Men jag har inga förväntningar eller förhoppningar, skall vara totalt likgiltig inför den innan jag ser den. Undrar vad jag kommer tycka om den. Jag har mina misstankar, ska se om de stämmer :)

Taggar imorrrn då Barack Obama äntligen tar Bush plats! Kommer bli intressant att se hur han fullföljer sitt arbete. Han har ganska mycket att fixa och leva upp till, men har det på ett sätt lätt i och med att han verkligen inte KAN sköta saker sämre än Bush gjort. Go Obama!söndag once again

det e nån som våldtar din mamma
på storvaruhusetes golv
det är nån som kidnappar små små barn
och torterar dom med tuggummivåld

han slipar sin kniv
sen tar han ditt liv

jack ripper, jack the ripper
det går en mördare lös
jack ripper, jack the ripper
vem vågar vittna när blodet frös
vem vågar vittna när blodet frös

Just så var det. I London år 1888. Då lär även Sweeney Todd verkat, om han hade funnits. But he didn't. Trevlig middag med familjen, men Hillevi kom typ 1000 h försent as usual, i fortsättningen ska vi säga att vi ska träffas en time tidigare än vad vi egentligen ska, för att hon ska ha en någorlunda god chans att komma i tid.... Men men, vi fick asgod mat+asgod nybakt äppelpaj med vaniljvisp i magarna och en trevlig stund, så det gjorde ju som inget!

Jag förstår faktiskt inte riktigt varför, men jag är riktigt taggad på den kommande veckan. Kanske är det för att min Psykologi A kurs börjar, att vi ska ha vår andra utställning i skolan, att jag ska träna på Träna med Jenny, att vi ska äta lunch på Great Eastern med klassen på tisdag, att jag ska klippa mig (färga mig?), att mitt skivpaket från Ginza kommer, att jag kanske köper de där niceiga jeansen på GinaTricot, att Barack Obama intar sin sits som USAs president och därmed blir världens mäktigaste man på riktigt på tisdag och Bush kickas ut ur Vita Huset, eller kanske bara rent allmänt för att det nalkas ännu en nice vecka då jag får chans att umgås med alla underbara människor i min omgivning once again. Hur som helst, it's gonna be fun!

Nu äre din tur jävligt snart

Konstigt nog lyssnar jag på Fear Of The Darkskivan nu. Det var riktigt riktigt längesen sist, nog för att alla omkring mig verkar tycka att jag är Iron Maidennörd men om sanningen ska fram har jag nästan ine lyssnat på de överhuvudtaget sen jag såg de på Stockholm Stadion 16/7 förra året. Jag är mer en Beatlesnörd. Är och förblir. Men man ska inte underskatta andra band bara för att man gillar ett extra mycket. Därför lyssnar man på massor av all bra musik som bjuds på här i världen. För att gå till något helt annat så undrar jag varför jag skriver här, när jag har en text att skriva, om mitt konstverk i vår uppgift med konceptkonst, plus att jag ska duscha, renbädda sängen unt so weiter (jag lärde mig aldrig tyska. kanske det blir ryska och teckenspråk nån gång??? isländska!). Så där är det allt som oftast, man dissar det man bör göra. Men det är helt ok, i slutändan så löser det sig ju alltid.

Well well well, I'm about leaving right now, 'cause time's up. Bye


Söndag 18/1-2009

Hejhejhejhejhejhejhejhejhej. Jag är så dank. Vad har jag gjort idag? Exakt ingenting, verkligen ingenting. Sov till halv två, läste lite bloggar efter att ha dragit mig i sängen i tusen år. Sen åt jag frukost och läste lördagens VK som jag inte hann med igår. Det stod om kyla. Jag hatar kyla. Efter det gick jag in i mitt rum och där, mina vänner, möter man kyla om någonstans. Termometern är mytoman och påstår att det är 20.9, när det känns som -10…. Så därför gömde jag mig i min säng i värmen och läste i Beatles. Sen halvsov jag lyssnandes på Frida Hyvönen som nominerats både till Grammis och P3 Guldpriser men inte vunnit. Hon är lika bra för det. Mina bröder kom klockan fem, då förstod jag att jag kanske bör klä på mig och socialisera mig. Hillevi kommer också snart. Söndagar, det är en jävligt konstig dag. Perfekt till att plugga (om man nu inte går Bild o Form och därmed inte har plugg dvs), städa rummet, baka, måla och bara allmänt göra saker som man vill göra som man annars aldrig hinner. Men vad är det man gör i slutändan? Ingenting. Jag är dank.


Lördag 17/1-2009

Oh thunder in my heart
These razors cutting sharp
And leaves me with an ever bleeding scar

So soft, so suddenly
So that I can not breathe
I'm drawn into a circle painted black

Oh I'm hanging high
Oh won't you let me down
Back where I started at
You know I'm a little lost

Texten ovan av Lykke Li, som faktiskt blev prisad som årets nykomling i P3 Guldgalan ikväll, så rätt! Hon fick ju ingen Grammis trots två nomineringar, så nu var det på tiden. Synd bara att manegern läste upp fel tal, lite pinsam situation, men sånt som händer. Eller snarare sånt som inte ska hända! Så glad för Lykke iaf, och jag ångrar att jag inte beställde hennes skiva Youth Novels istället för Sweeney när jag beställde skivor på Ginza i veckan, eftersom Sweeney var slut i lagret och jag därmed får en skiva mindre, som lika gärna kunde ha fyllts upp med Lykke Li. Får beställa båda senare istället :)

Lykke Li är nog lycklig nu

Såg iaf P3galan som sagt, med Molly,Emma,Elin och Lova hos Molly. Det var riktigt trevligt, tråkigt dock att Linnizz inte kunde vara med. Hoppas hon hade kul iaf :) Ibland är det bara så skönt att vara med folk man känt i så många år. Så det var en mysig kväll, tog mig hem med hjälp av apostlahästarna i den milda (tack för det) vinternatten. Med la musica. Fick en extrem lust att baka just nu, och jag vet inte riktigt vad jag ska göra åt det. Hade jag bott i min egen lägenhet hade jag lätt gjort en asgod tigerkaka, eller chokladmuffins eller nåt sånt. Men den tiden kommer väl den med. Taggad på att psykologin börjar på måndag, och jag kom till insikt ikväll att jag fram till nu hela tiden tagit för givet att jag ska ha Elin  som lärare och att jag och Emma kommer vara i samma grupp. Det behöver ju verkligen inte bli på det viset, så det var ju ganska dumt att jag sett fram emot saker som kanske inte är. Går vi inte i samma grupp tänker vi dock byta :)

Jessica och Monica var ju här igår och vi såg American Beauty som sagt. Hade fan glömt bort hur djup den är! Och lite mysko sådär... men det är det som gör den så bra, att den är en väldigt originell film med konstiga karaktärer. Det är även en av de där "filmer-man-måste-ha-sett" filmerna, så gör det. Se den alltså. Fler filmer i den listan är t.ex Titanic, Gudfadern, Shawshank Redemption, Big Fish, Forrest Gump, Terror På Elm Street, Excorsisten, The Shining, Sjätte sinnet osv mm i all oändlighet. Kan även tilläggas att American Beauty har 8,6 av 10 poäng på imdb, ändå coolt!!!! typpp.. Hur som helst: den e random, men bra.

Btw random idag när Jessica skulle köpa grejer att täta vattenpipan med, vi gick till Spicy för att se vad de hade. Kom in genom dörren och lukten av alla kryddor kastar sig över en, som en arabisk tiger (har ingen aning om det finns sådana, men annars får du fantisera). Vi begav oss 5 steg mot kassan:
Jessica: "Har ni gummipackning att täta  vattenpipan med?"
Kassör: "Toback?" (han uttalade det så, det är inte jag som är dysse)
Jessica: "Nej, alltså gummipackning som man har för att täta vattenpipor?"
Kassör: "Kol?"
Jessica (börjar bli lite frustrerad över hans oförstående): "Nej alltså saker som man har för att göra vattenpipan tät????"
Kassören går ut in i ett rum bakom disken, är där i några sekunder, kommer sedan tillbaka skakandes på huvudet....
Grejen är att vi vet att de säljer delar till vattenpipor där, men han hängde inte med riktigt i vad vi ville. Även sådant kan hända ibland.

Nej, nu ska jag göra mig iordning och lägga mig och läsa i Beatles (handlar inte om riktiga beatles, utan om 4 beatles wannabes typ..). Förresten är den fan onice i vissa delar, i ett ställe finns beskrivet när en kille stoppar in en smällare i munnen och tänder stubinen (han är full och störd). När han försöker ta ut den har den fastnat och den sprängs i munnen. Hans läppar, mun, tänder, it's all gone. Bara ett stort svart hål och hans tårar som rinner längs kinderna.... Ändå nice!!

Nighty night
Fredag 16/1-2009

Buffalo soldier, dreadlock rasta:
There was a buffalo soldier in the heart of america,
Stolen from africa, brought to america,
Fighting on arrival, fighting for survival.

I mean it, when I analyze the stench -
To me it makes a lot of sense:
How the dreadlock rasta was the buffalo soldier,
And he was taken from africa, brought to america,
Fighting on arrival, fighting for survival.

 

Jag blir så otroligt lycklig av att åka med reggaebusschauffören så jag kan inte beskriva i ord! Direkt när man kliver in i bussen, ser hans glada och lugna ansikte och den ljuva musiken tränger in i öronen så stänger man av mpthreen på en gång, sätter sig tillrätta, andas ut och chillar hela resan. Man märker hur mkt folk uppskattar honom också, många kommer fram och tackar för resan etc. Jag för min del måste säga något eller göra någon gest åt honom, man kan inte dissa när glädjen är så stor. Man hälsar och säger hej då, åtminstone. Snacka om att ha fattat något av livet: Han kanske inte har ett jobb som anses som jättekul/bra, men han gör nåt bra av det. Inställningen gör allt, och se hur mycket tacksamhet han får tillbaka! Om fler människor var som han skulle världen onekligen vara en bättre plats, det är jag övertygad om. Han är the man helt enkelt.

 

Underbar dag idag, allt har bara asägt så mycket. Bara en lektion dessutom (okej jag hade kör också men förlåt för att jag inte orkar vänta typ 3½ h på nästa lektion då KuHi'n uteblev…), och bild dessutom så då fick jag fortsätta på mitt beatlescollage, sweet. Sen kom Lova förbi as usual på min fredagsbildlektion, alltid trevligt att träffa henne :) Hade även bakat kladdkaka igår som jag tog med mig till skolan och jag hade inte ens smakat en liten bit själv innan, för att det skulle räcka till så många som möjligt. Blev uppskattat av mina kära klasskamrater, men de äger ju så mkt så det är klart de ska ha lite kladdis! Sen blev det stan med Hanna, vi chillade lite med Molly, Linnizz och Emma där ett tag också. Det var kul att träffa alla! Sen gick jag och Hanna till NK och fikade och slapp få skräckhugg i hjärtat av läskiga tomten som brukar stå i trappen, tur att julen är slut så man slipper den. Det var mucho trevligt och vi blev fan kvar där ganska länge, och vi såg även Sverker Olofsson som unnade sig lite fika så här i början på helgen. Poäng till mig för att jag sett en kändis idag, yeah. Sen fick Simon också glada nyheter och det var väldigt positivt! En bra dag helt enkelt, wonderful.

 


 Lille missekisselisse :----)

 

Hillevi hade även färgat håret idag, och jag vet att det inte är av allmänintresse, men det råkar vara så att hon varit blond i snart 3 år nu, och idag blev hon alltså brunett once again. Det blev riktigt fint faktiskt, hon passar så bra både i blont, mörkbrunt, mellanbrunt, rött, ja allt. För min egen del planerar jag att färga håret inom en snar framtid också, är riktigt sugen. Blir mörkt, dvs inte rött igen. Funderar även på slingor, får se hur det blir med det. Fast aldrig slinghätta mer säger jag bara. Inte nice alls…. Har typ men för livet av det….

 

Snart ska jag äta pappas hemgjorda köttbullar och de är så jävla cpgoda så jag taggar det riktigt mycket (köpta köttbullar kan vara det äckligaste som finns…. Usch), sen ska jag försöka att städa bort lite här innan Jessica kommer så att hon inte får en chock och svimmar eller så. Ska se American Beauty, riktigt längesen jag såg den, sen ska hon även sova över, trevligt!! Då ska hon få bli den som inviger min nya gästbok (som jag för övrigt gjort själv, på formen), nice. Imorrn ska jag prova de snygga jeansen på GinaTricot, hoppas de sitter lika snyggt på bara. Man kan ju aldrig vara säker på jeans, det jobbigaste plagget alla kategorier. Nej, nu har jag annat för mig, så I’d better go now. Men ha en finfin helg iaf!

 

Byeee


Torsdag 15/1-2009

Saskia har ett namn med klang
Hon jobbar på ett pilsnerpang
Häller upp öl åt grabbarna
Grabbarna tycker hon är bra
Grabbarna tycker
Hon är bra
Sen är det inget mer med de’
Saskia hon är vindögd se
Fast hennes blick är ren och klar
Väcker den löje hos en var
Väcker den löje
Hos en var


Hemkommen från pianot. Det var chillllllll, fast cpkallt ute. Alltså kallt på riktigt menar jag! 1000 sylvassa knivars egg skär mot mina lår, det biter i mina kinder, varenda tå är synonymt med ordet isbit, händerna är röda som blod, käken domnar sakta men säkert bort. Vi bor i Sverige. Ibland undrar man faktiskt varför. En positiv grej skulle kunna vara att man blir härdad mot kyla. Fast man blir ju inte det. Jag vill spela brännboll på Öbacka i sommarkvällens ljumma vindar, och njuta av ljuset och gräset som kittlar under fossingarna.

 

 poetisk sommarbild tagen av ETQ (emma the queen)

 

När jag åkte buss hem så åkte jag med samma buss (alltså just den bussen) som jag åkte med till stan. Kände igen den pga av bananskalet som låg kvar. Så jag gjorde en tradition av det hela och satte mig på samma plats igen. Skoja. Lolololol. Ursäkta min dryghet. Tänkte iaf på hur majoriteten av busschaufförer tar sig hem efter jobbet. Jag menar det lär ju ändå finnas 20 anställda minst, och nån av de borde ju åka buss hem. Ändå ironiskt, kliva ur bussen på kvällen, gå till Ultras lokaler, ta av sig arbetskläderna och lämna kassan för att därefter gå ut på Vasaplan och ta bussen hem och heja på ens kollega som inte slutat jobba än. Som om jag, när jag jobbar på kafé, efter jobbet skulle sätta mig i kaféet och fika själv. Fast iofs, det skulle jag ju lätt göra. Ändå chill, varje dag efter jobbet. Så jävla  värt!!!!!!! Mina framtidsförhoppningar är höga!!!

 

Idag var jag och fikade på Kafé Station med Lova en stund. Hon var lite för övertaggad och glad när hon ringde vid halvtvå och jag var riktigt seg då jag var nyvaken (asnice med 11 h sömn!). Men jag tog mig till stan relativt fort och det var gott med kaffe och bulle (bullen självklart sneaky medtagen från Hemköp.). Sen följde jag henne till hennes körskola, hon skulle ha teorilektion. Det är en del som är riktigt taggade i körkortet och det är ju bra. Alltid användbart med körkort. För min del dröjer det nog några år innan jag tar körkort. Kommer inte personligen vara i behov av det än på ett tag, då jag planerar att bo i stan. Bor man relativt centralt så är det skönare att cykla eller gå.

 

Har läst lite mer om off-center labret och jag fortfarande lika taggad efter 1½ års betänketid. Det är så snyggt! Men man får se vad som händer. Nej, nu ska jag bege mig, hade tänkt baka kladdis och eventuellt ta med mig den till skolan imorrn om den blir god. Sen blir det dusch och underbar sömn. Och te!

 

Bye bye bye bye bye bye bye


Ondskan

Once upon a time you dressed so fine
You threw the bums a dime in your prime, didnt you?
Peopled call, say, beware doll, youre bound to fall
You thought they were all kiddin you
You used to laugh about
Everybody that was hangin out
Now you dont talk so loud
Now you dont seem so proud
About having to be scrounging for your next meal.

 

 

Well well well, hello there mate! Jag skrev som jag skrev i förra inlägget, trots det skall jag minsann försöka en gång till, och se hur det går att använda denna skitsida. Såg nyss klart Ondskan, det var riktigt längesen sist alltså! Hatar svenska filmer oftast, för dialogerna är så jävla… overkliga. De säger sina repliker på ett sätt man verkligen inte pratar på annars. Men Ondskan är ju faktiskt bra, det hoppas jag att ni håller med om. Marja, eller Maria, dvs kökstjejen som Erik är taggad i, är lätt bäst. ”Pra gjorrrt!”,  ”Men vem vill pussa en myrstack?” osv. Sen finns det ganska många störda också, varför inte nazilärarn eller Skitenhielm? Vilken härlig samling av människor! Har för övrigt sett en intervju med Jan Guillou där han konstaterar att cigarettfimpningen på Eriks bröst hände Jan i verkligheten. Smärtan, smärtan, smärtan…. Btw, jävligt kul att jag tänkte på parodin av Ondskan när jag såg scenen när Erik kommer till Stjärnsberg för första gången och blir runtguidad av Silverhielm. Det var typ ostämning…  Fast nice ändå du vet :---)

 

 

 

 

Har äntligen äntligen äntligen äntligen beställt skivor på Ginza igen, för första gången på typ 3 kvartal. Blev The Beatles-Help!, The Knife-Silent Shout, Pink Floyd-Dark side of the Moon, Sweeney Todd-Soundtrack och även Edward Scissorhands. Edward kostade för övrigt ynka 49 kr och det mina vänner, är ett kap för den underbara filmen gjord av Tim Burton med Johnny Glad i huvudrollen som lille Edwardgubben. Får se om paketet kommer nån dag till nästa vecka. Musik e livet ja.

 

Ledig imorrn och aint it sweet? Sweet as sugar. Like cool whip (inbitna Family Guyfans vet vad jag menar... cool whip!). Får se hur jag väljer att spendera min lediga dag, det är ju lite oklart när alla andra går i skolan förutom ens klass. Många i klassen bor ju dessutom utanför Umeå så det är inte alltid en självklarhet att man ses då. Och stackars Hanna ska till tandis, men det går NOG bra (du vet vad jag menar..!) :) Men etta på listan är iaf att sova ut, för det e N-I-C-E! Sen funderar jag på att traska till Mariedal på second-hand runda, det var runt en månad sen sist så he e på tin om man säger. Ska även kolla om Hillevi är ledig från jobbet, det vore trevligt att ses en stund. Hur som helst, lediga dagar är som en asjävla god glass en riktigt varm sommardag, ungefär. Nice helt enkelt.

 

Nu skall jag bespara er från detta skumläsande som jag vet försiggår och därmed avsluta det här, här och nu. Byeeeeeeeee

 

P.S hoppas ni gillar att det här inlägget endast har 2 parenteser!!! Jag har faktiskt ansträngt mig så jag hoppas jag får lite uppmuntran....D.S


Onsdag 14/1-2009

Nu ska jag se hur lång tid det tar innan det här inlägget har lagts in på bloggen. Tar det lika lång tid som de senaste gångerna så kommer jag att dissa bloggen ett tag framöver, pallar inte krångel. Har för övrigt vart hos Hanna idag; spelat kort, lärt oss massa om droger, spelat DOA 3, sett Simpsons, druckit kaffe mm, mucho trevligt alltså! Detta är ett helt inlägg utan parenteser så nu hoppas jag att du inte har så mycket negativt att påpeka på, Emma. Och engelskan... less blir man. Less på konstiga bedömningar. Nu ska jag göra en kopp te och se Top Model säsong 11, exiting!

Bye

tis 13/1-2009

There are places i'll remember
All my life though some have changed
Some forever not for better
Some have gone and some remain
All these places have their moments
With lovers and friends i still can recall
Some are dead and some are living
In my life i've loved them all
Jag börjar bli lite less på blogg.se nu, det laggar alltid när man ska uppdatera... Vilket det inte gjorde för en vecka sedan (jag vet att det inte är min dator som e fucked up, då alla andra sidor fungerar finfint, plus att bloggen laggat även på andra datorer). Mikaela sa att det är deras server som dampar.... Vi lever år 2009, fixa det.  Idag har jag tagit tag i kragen och fixat busskort för en månad, sjukt värt då jag personligen sparar 200 kr på detta. Nice att slippa behöva fundera över om man behöver fylla på busskortet eller ej under en månad framöver. Fast fortfarande,  jag borde fan inte behöva betala för att transportera mig till skolan, då blir det indirekt så att jag betalar för att få gå i skolan då jag faktiskt inte har nåt annat val än att åka buss på vintern. Cykla är 100% uteslutet då det är livsfarligt och förlåt för att jag vill uppleva mer saker i livet innan jag dör. Att gå skulle kunna gå (hehe....lame ordvits, Obs inget skämt!) men kul att behöva stiga upp typ 05.00 för att hinna göra sig iordning+gå till skolan? Not a good idea, not really.

SÅ, betala för min jävla skolskjuts eller vad är dealen? Jävla snåla kommungubbar som drar in på skola och sjukvård så fort nåt av deras jävla expandering-av-Umeå-idéer blir ännu större. Bygga badhus, bygga ny Arena, flytta biblioteket, bygga underjordsgarage under rådhusesplanaden (Just det vi behöver, en stad med E4:an mitt genom sig behöver ännu mer bilar i centrum!!), och fan och hans moster. Är det värt det? Är det värt att bli KulturHuvudstad 2014? Umeå kommer ändå aldrig sättas på kartan för allmänheten, jag lovar att  70 % av stockholmarna inte ens vet var Umeå ligger. Varför är de så taggade på att expandera? Med en storstad kommer även stora problem. Umeå är inte en perfekt stad, det är som det är. Men kan det inte åtminstone få vara det då? Det blir inte bättre, det blir det bara inte.

Asnice idag i skolan, mitt arbete med min konceptkonstsgrej gick riktigt fint och jag är i princip klar, det hade jag aldrig trott! Det ironiska var att jag var så äckligt otaggad på att fara till skolan imorse "Alla dagar är ändå likadana, känns sjukt ovärt bara jag vill sova" men tänk att man fortfarande lär sig av sig själv fast man tycker att man är så "gammal". För den här dagen var ju riktigt angenäm! Vi bestämde även att vi ska äta lunch tillsammans hela klassen, på lunchbuffé nästa tisdag, myyys! Jävligt oklart dock om det blev Great Eastern eller Eastern Palace, det dumma är även att jag tror att det är mitt fel att alla säger olika, jag råkade nog förrvirra alla lite. Men det är vilket som, same shit different name känner jag.

Tränade även i gymmet idag på gympan då det var fria aktiviteter. Och jag hade glömt hur skönt det är att tränaaaa, det var så längesen sist! Så jag ska verkligen passa på att träna några ggr nu när Jennys gym har gratisveckor, fett chill! Det gymmet är bra också så det är nice. Längtar till sommarn då man slipper vara beroende av buss, kan cykla och springa och gå och leva livet. Summer is the only thing on my mind at the moment.Och äntliiiiigen, Tjugondag Knut är hääääär!!! Som jag längtat, nu ska ALLT bort. Hej då tomtar, plastgran, orange julstjärna och allt annat som hör julen till. Även hej då julmust, och det sörjer jag lite i mitt hjärta. Men vi ses ju igen till påsk som tur é ;)

Idag när jag skulle låna filmer och skivor på biblioteket (American Beauty var så jävla längesen sist!!!! Nice att den var där) så föll mina ögon på en bok som hade titeln Beatles (jag tror fan på ödet ibland). Det är en skönlitterär bok på 512 sidor (lite svettigt då jag haft en "ickeläsarperiod"som pågått lite förlänge) skriven av Lars Saabye Christensen (random?) som i korta drag handlar om 4 killar i Oslo, i mitten av 60-talet som har Beatles som gudar. När de är ensamma så kallar de varann för Beatlarnas namn (dvs en "heter" John, en annan Ringo, Paul och George. Varje person är alltid samma Beatle) och sen har jag inte kommit så mkt längre. De har spelat lite fotboll och jag hoppas det blir mindre av den varan för annars kommer jag hoppa över sidor som beskriver en fotbollsmatch som jag skiter fullständigt i. Boken är nog helt ok, får se om jag pallar läsa ut den. Kul dock att de referar till Beatles ofta. På insidan av pärmen står även : "5 stjärna * "  (stjärna alltså, inte stjärnor...dysse), "SKITBRA!!" , "superbra * * * * * " skrivet av 3 olika personer så därför måste jag nog ge den en chans först.

Men först ska jag måla klart en riktigt äckligt samhällskritisk målning med tema "USA e fucked uppppp".

Hej så länge

Eight Days A Week

One day you'll look to see I've gone
For tomorrow may rain,
so I'll follow the sun

Some day you'll know I was the one
But tomorrow may rain,
so I'll follow the sun

And now the time has come
and, my love, I must go
And though I lose a friend
In the end you will know, oh

Så var årets första skoldag till ända. Det läskiga är att jag bara kommer kunna använda den meningen EN gång till i mitt liv, i januari 2010. Efter det äre slut med allt vad skola heter. Slut på barndomen. Men det blir kul att ta studenten, fast samtidigt drygt att klippa alla säkra band för ett chill liv, man måste börja anstränga sig på riktigt. För att få jobb och pengar. Man kanske inte kan vara forever young heller så det är bara en del av livet man måste acceptera. Håller dock fast vid det jag sagt förrut: 20 årsåldern är nog nice, men efter 30, då går det utför....

Well, we'll see about that later on. Och matten. Vad gör man? Jag är så äckligt ointresserad så jag kan inte förklara i ord för att ni ska förstå. Så fort det är en genomgång så kan jag koncentrera mig i en sek, sen flyger tankarna iväg på annat. Det är fullkomligt OMÖJLIGT att lyssna. Fick veta idag att mattenationella är nån gång i maj eller när fan det nu var. Det är inte nödvändigt att jag gör de proven, om än i så fall för att sänka mitt självförtroende lite. Fast nej det skulle inte ens sänkas, för jag skiter fullständigt i matten. Jag vet vilka kvaliteter jag har och varför ska jag satsa energi på sådant som jag aldrig kommer att ha användning av? Som Tinika sade idag: "Varför ska vi läsa MatteB om varken föräldrar eller syskon minns nåt av det?" och det var jävligt sant. Matte är bra för otroligt mycket, det är jag starkt medveten om. Men jag kommer ändå inte bidra till mattevärlden eller bidra nåt till världen som har med matte att göra, så låt mig slippa???????? Inte det då, nehej. SYND för mig....Idag var jag Hanna (och båda Mikaelorna en stund var)  på stan och jag fick smeka lite på "Den Perfekta Skinnjackan". Priset låg fortfarande på  irriterande 2000 riksdaler, ekonimikrisen är igång och jag har inget jobb. Jag vill inte inte leva på ingenting i 2 månader för att få den. Det är jävligt lockande dock, för den är så jävla snygg. Önskar jag kunde träffa mig själv i framtiden när jag är vuxen och låna pengar till nu. För den här jackan är en livsinvestering, kommer kunna ha den även när jag är 32 år om jag så skulle vilja. Eller 67. Fan. Jag orkar inte att det finns en designer som har exakt samma smak som jag och därför skapar detta fantastiska ting när jag ändå inte kan njuta av det till fullo.

På stan var det också några äckliga småungar som typ raggade på Hanna,  Mikaela och mig (?). Undrar vad deras problem var egentligen....

Dryg liten kille som tror att han är cool: "Ni är lika varann, är ni tvillingar?" (åt Mikaela och Hanna)
Hanna: "Öhhh, Nej? Vi kommer från olika länder!"
Dryg... : " Jaha, jag hör att du bryter, kommer du från Finland?"
Hanna: "Ja...." (Tänker: Stick cpungar)
 Jag, någon minut senare, till Hanna och Mikaela efter att ha försökt kväva skratt men misslyckats: "Jag är hungrig."
Dryg....: "Jag med. Har nån av er 10 kr? Jag vill ha glass"
Vi: "Nej."

Sen stack de och kom tillbaks med några lite äldre kompisar, fortfarande lika dryga och jävligt påträngande. När den dryga ungen (som pratade från början) puttar sin kompis på mig (vi satt i de fula jävligt konstiga guldsofforna på MVG's nedervåning, och de hade satt sig bredvid oss cp'n som de är) så blev jag less så då drog vi. "Men du chilla!". Idioter....

Ja, att världen är proppfylld av puckon vet alla. Egentligen hatar jag människor. Fast det kanske man inte ska säga högt. Men det är fan svårt att låta bli när man tänker på all skit människan gör (nu syftar jag inte på MVGungarna, utan på människor i världen i allmänhet). Människan är det mest lurade djuret : Hon tror att hon är den fulländade, så otroligt smarta, och den  mest perfekta varelsen på denna jord när hon i själva verket är den mest patetiska. Djur lever som man ska; inga överdrifter, de lever efter sina behov och inte över behoven som vi människor gör. Djur är fan de smartaste varelser jag någonsin stött på. Onekligen är människans hjärna det mest fantastiska som världen skådat, och kan aldrig efterliknas, men den leder till så jävla mycket skit så frågan är om det är värt i slutändan?

Taggar Psykologi A på måndag!! Håller även tummarna för att E&E's lilla kissemiss Signe ska få en helsvart kattunge som jag kan ta hand om, vore finfint. Fast Bibi och Storkisse kommer att dissa den.... hoppas inte. Plus att min telefon (En gammeldags röd Dialog, med nummerskiva och hela köret!) ger mig skräckhugg i hjärtat varje gång det ringer. Sluta ringa för fan! Vad vill ni egentligen? Jag har en mobil sen 6 år tillbaka om ni aldrig la märke till det... One Missed Calls ljuva toner ger mig inte skräckhugg. Jag är så bitter ibland..... Nu ska jag till Ica Mariehem och köpa nåt jävligt gott (inte godis dock för jag är fan aldrig sugen på godis längre, jävligt mysko. Glass skulle dock sitta fint).

Byeeeeeee

Kaffe

Me oh my you thought you had something strong
Me oh my it turned out that you were wrong
Me oh my you your luck seems to be no more
Frightened to get up, fallen to the floor
Me oh my you say what you're going through
Funny you forgot 'cause that's the same thing from you

If you wanna complain
If you wanna complain
I'm not the complaint department
If you wanna complainEftersom jag skrev ett inlägg angående te här för någon dag sen, så kommer härmed det utlovade inlägget i samma anda, om kaffe. Eller coff som Amandus kallar det. Livets dryck? På många  sätt, ja.  Jag drack min första kaffekopp den 4/2 - 2007. Jag firar alltså snart 2 år som kaffedrickare! Självklart sitter jag och dricker en kopp i detta nu, hur ska jag annars kunna skriva om det här utan att ha koffeinet flytande i mina ådror? Ja, här och nu kommer min historia om kaffe, ytterst gripande och otroligt spännande, oja. Håll i er nu! :

Min första kopp kaffe var inte alltför god kan jag medge. Mina bröder Amandus och Vilhelm var extremt jättetaggade på att jag skulle börja dricka kaffe när jag gick i nian. Jag hade sedan tidigare druckit cappuccino ett tag. Sen en kväll, när hela familjen skulle dricka kaffe (vi är en väldigt kaffedrickande familj, kopiösa mängder du vet) så sa de: "Ta fram en kopp till Filippa också!". Och på den vägen är det. Det blev godare och godare för varje kopp och jag uttnyttjade förmånen som fanns på Hagaskolan att få gratis kaffe (ändå chill, tänk om det var så på Midgård???!!!!) någon gång i veckan. Japp, från början var det bara ibland jag drack kaffe. Jag minns när jag och Lova jobbade i hennes stuga en vecka det sommarlovet, då drack jag kaffe varje dag i en vecka för första gången, och det gjorde så att jag fick ont i en av mina blådådror i halsen, det bådade inte gott.... Så jag chillade med kaffet ett tag för att återuppta det i lite mindre skala senare.

Ändå sedan början (hardcore som jag är! Lol....) så har jag druckit kaffet lika svart som din själ. En gång i våras gjorde jag misstaget att smaka på kaffe med socker i av Jenny (varför hindrade du mig inte? Hoppas du ändrat på "socker-i-kaffet-vanan nu iaf!) och det var ungefär det äckligaste jag smakat....nästan. Inte speciellt nice iaf. Kaffe med mjölk i har jag ALDRIG smakat (bortsett från latte och cappuccino lol men nu syftar jag på vanligt kaffe). Det tänker jag nog inte göra heller, är ju van vid svart så he funkar fint för mig! Sen jag började på gymnasiet började jag dricka kaffe oftare, minst en kopp per dag. Vårterminen i ettan (när Hanna började, har det något samband där? Kanske, nu hade jag ju en kaffekompis att dricka med) så blev det mer och mer. Kaffekoppssamlingen i mitt skåp bara växte och växte. Ett tag stod det 12 koppar där (skulle förmodligen stå fler om bildskåpen inte var på tredje våningen). Sen kom jag och Hanna på den briljanta idén att återanvända koppar från skåpet för att på så vis bara behöva betala för påtår, dvs 3 kr istället för 6 kr. Så vi började med detta och egentligen är det ju inte inkorrekt på något vis, jag har ju betalat för full kopp förrut, då borde jag på så vis ha rätt till påtåren också, oavsett när jag väljer att hämta ut den? Yes I think that!

Hur som helst, kaffe är underbart gott, passar så bra till fika, till mackor, till allt eller inget. Kaffet passar så bra ensamt också. Det är även tacksamt att dricka flera koppar i rad. Kaffe är en finsk/svensk tradition som funnits länge och är starkt förknippad till kulturen. Finländarna är etta i världen på kaffedrickande medan Sverige kommer på andra plats. Ordet fika (som är det bästa svenska ordet, ja!) kommer faktiskt från dialektordet Kafi. Kafi betyder kaffe som ni förstår, och i ordet fika har man helt enkelt bytt plats på ändelserna. Ka-fi, Fi-ka. När man fikar dricker man ju ofta kaffe så det känns ganska lämpligt. Så nu vet ni ursprunget till ordet fika! Och även de som påstår sig ogilla kaffe bör hålla om att nymalet kaffe luktar underbart gott :) :) Kaffe är grejen va.


"KAFFE!!"

Lördag 10/1-2009

Today the first snow went to see the ground
The white and innocent to watch and learn
In silent houses quiet christmas trees
stand sadly wrapped in electricity
Na na na na na na

Är riktigt otaggad på att blogga, men jag kanske är beroende? Hmmm, tål att tänkas på. Men jag blir inte beroende av saker så därmed bör jag inte bli det nu heller. Jag orkar inte att jag är så seg, mitt rum ser inte riktigt ok ut, men jag orkar verkligen inte göra något åt det. Även när jag faktiskt är hemma i några timmar så ligger jag hellre och sover, lyssnar på musik eller något annat. Chilla kallas det. Fast det är ju ganska nice det med. Men mitt rum förblir ostädat.

Inatt drömde jag en mardröm för första gången på länge. Och som alltid när jag drömmer mardrömmar (jag menar verkligen 100% av alla ggr) så drömde jag att någon jag känner väl dog. Den här gången var det Hannas tur :( Och det är så verkligt, så otroligt obehagligt. Hon flyttade iaf till Sthlm av någon anledning och bodde där. Någon gång hade hon gjort något dum mot någon (minns inte vad men du hade typ varit uppkäftig mot nåt random). Den personen hade oturligt nog en massa gangstermaffiakontakter. Förstår ni hur det artar sig? Ett plus ett är lika med.... vadå????? Ja, fortsättningen är som följer: Hanna får ett sms av nån riktigt otäck maffiakille: "Du, stick från Stockholm nu, om du vill fortsätta leva". Men dum  som hon var så lydde hon inte rådet, hon skrattade bara bort det!!! Och sen gick det som det gick, hennes lägenhet var tom och kvar fanns endast hennes mobil (detta kom förmodligen från att Hanna glömde mobilen på festen i torsdags). INTE ROLIG DRÖM!!!!! :( :( :( :(

Drömmar är fucked up. Tänk om verkligheten var en dröm? Då skulle jag fan inte vilja vara med. Nu ska jag socialisera mig med mina bröder lite som är på besök once again, innan middagen. Sen blir det fika på Station för 6:e gången det här lovet (övriga 3 ggr på andra fik) med asbra vännner. STATION!


Te

Coming home after a long, long walk
Coming home after a dozen of walks
Coming home after a long, long war
Coming home after a dozen of wars

We are out of wind
We have pock-marked chin
We have lots of water
We turn the other cheek and we win

Varför känns det som att jag spenderar mer tid med att uppdatera den här bloggen jämfört med vad jag läser andras bloggar? Det är mycket roligare att läsa andras än att skriva själv, så jag önskar att det var tvärtom. "Börja läsa fler bloggar då" tänker du förmodligen, men de jag redan läser nu är de som är värda att läsa. Kissie, Blondinbella, Kenza osv, är inte riktigt min grej. Ge tips på bra bloggsidor om ni har! Eller så kan ni som läser det här, som vet att jag läser eran blogg dagligen, börja uppdatera oftare. Vore nice va!

Idag utökade jag tebeståndet här hemma med en ytterligare sort, 16+1=17. Dvs lika många år som jag har levt. Te är en obeskrivlig dryck. Så gott, så värmande, så lugnande (haha det här låter inte bra, men det äre), så nyttigt. Om alla drack en kopp te per dag minst skulle världen förmodligen vara en bättre plats att leva på. Te gör folk snälla och kloka. Så här ligger det till:
Svart te, nej. Grönt te, okej. Alla andra teer, sådär. Rött te, underbart - jag är kär!
Vill du ha nåt sagt, säg det med rim i en dikt. Då blir det alltid bra på lång sikt. LOL

Iaf, te är just wonderful. Började med 2 sockerbitar i som 10åring och då var det SunTea som gällde (SunTea karamell, FAN att de jävlarna tog bort det!!!! Bluefruits väcker också nostalgi) för hela slanten. Sen trappade jag ner med sockret och blev enkel tedrickare utan tillsatser. Sen drack jag med mjölk och honung en period (usch.... mjölk är fan inte ok i te). Efter det blev jag ren igen. Sen mina vänner, började jag ha honung i mitt röda te på heltid, vilket är ironiskt eftersom jag alltid HATAT honung så otroligt mycket hela mitt liv. But not anymore I guess. Det dryga är dock att jag vant mig vid att dricka te med honung och alla andra än min familj dissar honung till 100%, så man får alltid dricka utan när man är hos folk :(

En annan dag ska jag berätta om min relation till kaffe, för det kan ni tänka er är otroligt intressanta grejer! (Och Emma, spara din förutsägbara kommentar: "Åh vad dryg du är Filippa som skriver om ovärda grejer", för varför sitter jag vid datorn nu tror du? Deep inside you know the answer, I know you do. See you tomorrow though). Här kommer en bild för att illustrera tedrickandet:

"Det var en gång ett random som drack te..."
 
Hur historien sen förtäljer får du aldrig veta

Torsdag 8/1-2009

We would be warm below the storm
In our little hideaway beneath the waves
Resting our head on the sea bed
In an octopus' garden near a cave

We would sing and dance around
because we know we can't be found
I'd like to be under the sea
In an octopus' garden in the shade

Well well well, hello there! Till er som mot förmodan råkade kika på ett fucked up inlägg tidigare ikväll: visst var det det bästa jag skrivit? Er som inte hann göra det: Too bad for you, ni kommer aldrig få det heller, 'cause it's gone. Trevlig kväll iaf, med trevliga män i skor (ja, people duvet). Trots att det var några som inte kom på klassfesten (vi blev fler efter ett tag) av diverse skäl så blev det askalas ändå. Lite mysko bara när Lips (samma sorts spel som singstar, fast mycket häftigareeee yeah visst är det så) kom upp med texten till The Ring Of Fire, en manga/animefilm rullade som bakgrund och In Bloom ljöd ur högalarna. Då blev jag confused. Men spelet ville väl ha lite kul också kanske. Eftersom saker och ting sällan blir som man tänkt sig så for vi på en fest på V.Ersboda senare under kvällen. Det var trevligt. Skåningen på Statoil var för övrigt riktigt kul, hon trodde att Simon var fransos och hade det riktigt svårt att förstå vad vi menade när Hanna skulle be om en liten påse med salt. Hon var chill ändå, le mot världen och världen ler mot dig heter det ju.

En sak jag aldrig kommer komma underfund med är hur hundar har energi för att vara så övertaggade hela tiden? Det borde inte kunna rymmas i så små kroppar. Söta är de ju alltid iaf (och ja jag brukar ibland utge mig för att halvhata hundar lite, men så är inte fallet. Kan dock störa mig på vissa hundägare ibland. Men det är en annan historia), och oftast vänliga. Jag håller tummarna för att E&E får som dom vill :) Fick en härlig nattpromenad (jag ÄLSKAR natten) tillslut och det var bara nice. Det är något speciellt med natten, det är som en annan värld på nåt sätt. Det bästa med sommaren är ju lätt (om man bor här i Norrland dvs) de svala, ljusa sommarnätterna. Är det inte underbart att cykla hem, en riktigt lång bit, med asnice musik i mpthreen, glida genom dimman som är permanent på mariehemsängarna och njuta av folktomheten. Lite så vare nu, bortsett från att det var mörkt, stjärnklart, snö, jag gick istället för att cykla. Men med samma brist på människor och samma bra musik. Det är bara så det är, jag är och förblir en nattmänniska. Varför tror du jag annars sitter och bloggar halv fyra på natten?Btw, det satt fint att insändaren kom med i VK. Av egen erfarenhet så vet jag att alla som läser tidningen aldrig lusläser Ordet Fritt sidan varje dag, därför tipsar jag om det. Del 2, s. 43. Ett svar på en annan persons insändare. Blev förvånad över hur snabbt det gick; skickade in den i onsdags på eftermiddagen, och en dag senare kom den in. Produktiva är dom sannerligen. Jag tror att det är kul att jobba på¨en tidning faktiskt. Självklart finns det mängder med arbetsområden, och jag kan inte just nu peka ut något specifikt. Men rent allmänt, kul att jobba på tidning. Inte VF dock, till den säger jag: Stick va. Fort!

Imorrn ska jag på stan med mamma för första gången på cplänge. Det blir mys, och lunch på Eurasia, Mmmm. Sen på eftermiddagen ska jag förmodligen fara på födelsedagsfika hos Linn.K i min klass, eftersom HON FYLLER 18 IDAG! GRATTIS :) :) :) Happ, för mig är det väl bara cirkus 43 veckor kvar då. Helvete. men det blir nice.

Nu ska jag gå och lägga mig och sova så jävla gott. Ett tips: försök inte vända på dygnet med 6-7 h på en gång, det ffunkar inte. Provade igår och jag låg fan vaken i 3 h. Nu försöker jag vända med lite mindre extrem marginal. Good night sleep tight!

Onsdag 7/1-2009

So long ago
Was it in a dream, was it just a dream?
I know, yes I know
Seemed so very real, it seemed so real to me

Took a walk down the street
Thru the heat whispered trees
I thought I could hear (hear, hear, hear)
Somebody call out my name as it started to rain


Hej du! Fikat idag igen, för sjunde gången detta lov (på kafé alltså. Utanför kafé är det väl lika många ggr till). Med Hillevi, och det ägde. Hon blev även ägd när vi gick till Synsam för att justera hennes glasögon och optikern sa :
"Har du nyligen hämtat ut de här?"
H: "Nej, jag har haft dom i 1½ år"
"Jaha, för de här skruvarna ska ju inte sitta här! Tog de inte av dem innan du fick glasögonen?"
Då har hon alltså gått runt med skruvar på glasögonen som inte ska vara där, i över ett år. Även jag har sett de skruvarna, men jag trodde att de skulle vara där! Hahaha, lol. Jag slår vad om att optikern stod och försökte kväva sitt skratt när hon gick in till det andra rummet för att justera glasögonen samt ta bort skruvarna. It was funny anyway!


Jag ba fikar hela jävla tiden liksom ba. Jag föddes på ett kafé!

Ikväll äre Grammisgalan, och jag gillar inte alltför mycket att jag här propagerar för att folk ska titta på tv när jag egentligen HATAR tv, men grammisgalan e faktiskt kul att kolla på. Kommer ihåg 2007 när The Knife vann 6 (!) priser i olika kategorier och ändå inte dök upp för att ta emot priserna. Skickade filmer istället. Det var grymt, de är coolaaaaa. Nu när jag insett vilket privilegium det är att ha tillgång till Spotify (vilket fås via inbjudning) så börjar jag bli jävligt taggad på att fixa ljudkortet till min dator snarast. Anledningen till att jag kan vara utan ljudkort på datorn är att jag har en finfin stereo samt skivor, plus LPspelare med tillhörande skivor. Jag gissar att majoriteten av människor oftast lyssnar på på musik via dator. Eller äckelradio, huuuh. Fast radio Umeå är fan bra, samt den nya rockkanalen som kommit för att dissa Rix Fm (inte mig emot). Men det enda radio jag lyssnar på är typ p1 eller p2 som oftast är på i köket här hemma. Kanske inte så kul men lärorikt. Det är fan intressanta program ibland, en gång var det ett program om Abbey Road t.ex, och me gusta mucho!

Den här mandarinen eller clementin som det faktiskt heter (mandariner har inte importerats till Sverige sedan 70talet. Så ingen har egentligen ätit mandarin, men ändå säger alla mandariner? That's fuckedddd uppp!) smakade lite.... mysko. Som apelsin. Och det är sannerligen inte positivt. Jag känner mig lurad. Ikväll funderar jag på att måla, det var cplänge sedan och det är på tiden! Fan vad kul det ska bliii. Ska bara stanna hemma, är hemma så sällan och ibland vill man bara chilla (fast jag chillar ju ändå alltid, oavsett var jag är eller vem jag är med. Slå upp ordet chilla i ordboken och där finns en bild av mig!). Det är nicccceeeee duvet. Men nu jag dra ska snart. Hej då på dej då
Tisdag 6/1-2009

I drive my friend to the station
it's the second day of June
Wearing white thin leather gloves
and a heady headache from last night
Now, you do the talking and I'll keep us on the road
I am transporting a treasure here
and I'm making sure that he gets home
The sun is shining
I have everything
The strenght to see him off
with no promise of his return
turn turn turn
turn turn turn
turn turn turn


Jävligt nice känsla det där. Att läsa någons åsikter, få en storm inom sig av tankar och känslor, och sedan sätta ner det bokstav för bokstav på något i fysisk form. Återkommer till detta om några dagar om det blir något jag hoppas på. Mysigt utomhus faktiskt, ett vinterland men samtidigt mysigt. Like a cosy tavern you know. Var det inte det bästa ikväll, när jag med Vilhelm fick se både Beatles och Johnny Depp? Vi såg först en dokumentär om Beatlarna, ett litet minus för att det inte var Beatlesmusik med i den bara. Det är så underbart att se dom, att höra deras konversationer, den jargongen de har mellan sig och emot andra. De är så jävla sköna, humoristiska, kloka, vänliga. Med i dokumentären var självklart bilder från konserter och flyplatser de anlände till. Det är bara att konstatera; fenomenet Beatles är något unikt som aldrig kommer att upprepas.

 

 

Hur kom Johnny Depp in i bilden då? Jo, vi såg filmen Ed Wood regisserad av Tim Burton (vad förväntar du dig av mig egentligen?) efter ett tips jag fått av kära Monica. Och det var ett bra tips, filmen var nice! Svartvit och den handlar om den misslyckade men ack så entusiastiske regissören Ed Wood (som faktiskt har funnits i verkligheten) och hans strävan att göra en film som faktiskt blir omtyckt av åtminstone en person. Johnny Depp spelar den speciella personligheten Ed Wood. Han gör sig bra även i svartvitt, men  vem hade trott annat? Har aldrig sett Depp i en sådan roll förut, så det var kul. Ett litet filmtips såhär i vinterkylans stjärnklara mörker.

 

 

Har förutom att träffa Vilhelm även varit hos Hillevi (var det Sibling’s Day idag eller?). Vi gjorde chokladbollar och det var göttt, sen chillade vi och skrattade. Det lustiga med mig och mina syskon är att vi delar många uppfattningar om saker och ting, trots att vi aldrig hört den andras åsikt om just det fenomenet. Man kanske får liknande värderingar av att växa upp tillsammans.

 

Många börjar skolan på torsdag, men inte vi midgårdselever, vi får chilla till nästa måndag. Det är skönt med lov. Fast det känns dock som om det var 1000 år sedan jag träffade min klass, och det är inte speciellt positivt. Men vi ses väl några stycken på torsdag iaf, det blir nice. Eftersom jag vänt på dygnet totalt så är jag inte ett dugg trött. Funderar bara på hur jag skall fördriva tiden dom kommande timmarna (är ingen vits att lägga sig när man ändå inte är trött) eftersom jag inte umgås med någon kompis i detta nu. Hade jag umgåtts med någon nu hade jag förmodligen inte varit så asocial att jag bloggade heller, för det är inte ok. Måste iaf måla naglarna, det kan jag ju faktiskt göra nu. Och lyssna på wonderful music. As always. Undrar hur många timmar per dag man lyssnar på musik? Idag är det nog 4 skulle jag kunna tro. Det låter rimligt. En ännu rimligare grej är att jag ska bege mig härifrån i detta nu, you see I’m  bored of this shit now.

 

You say goodbye, and I say hello. You say hello and I say goodbye?

 

P.S Nya Top Model säsongen (nummer 11) började tydligen idag. Hade verkligen inte koll på det och missade därmed det. Fuck. That. Shit. Men ingen kommer ändå vara nya Lauren ändå, så det kanske inte gör nåt? D.S


Måndag 5/1-2008

Hela tvätten stod stilla i Arlöv
Chefen slet sitt hår
En jugoslav fick gå
Men dom vågade inte focka Hanna
Så fick vi då till slut en fläkt
Det var en ynklig fläkt
Det var nästan lika varmt som förut
Men jag lärde mig att fajtas


Dagarna bara flyter på här när man har lov. Usch, jag kom att tänka på inledningen till Days of Our Lives när jag skrev föregående mening:

“Like sands through the hourglass... so are the Days of Our Lives.”. Förstår ni hur äckligt många skitäckelserier som kommer från USA???? Va, vavava? Förstår ni hur mkt skit som rent allmänt kan kopplas till USA. Senast idag drog vi en parallell till vilket skitland det är när vi var på apoteket och kom att tänka på deras jävligt mysko sjuksystem de har. Skulle nästan tycka synd om dom, om det inte vore för att föraktet är för stort. Det som är sjukast av alla sjukheter i hela denna sjuka värld är att hela världen, och Sverige är läskigt nog extremt mycket inkluderat, gör allt som krävs för att bli en liten minikopia av USA. Vissa saker är och förblir obegripliga. Men 20 jan taggar vi, change! Yes, we can osv

 

Hade ungefär huuuur trevligt som helst igår med världens bästa och skönaste människor, tack! Fick prova på Guitar Hero och det inkluderat att pröva på hur förudmjukelsens vingar flaxar när jag blev utbuad på 2 av 3 låtar… Och vad fan är Buzz fel egentligen? Han mobbar typ spelmedlemmarna under spelets gång, jag blev fan sur på riktigt. Vilken ful liten äckelfjant han är, tror att han e nåt va! Men guess what, du är en jävligt onice liten tvspelsfigur och kommer för alltid att stanna kvar i din virtuella värld, så jag bryr mig inte om dina taskiga kommentarer. Jag säger som det är, jag kommer drömma mardrömmar om honom.

 

 


folk kanske ser uttråkade ut men så var inte fallet. :----)

 

 

Har äntligen lagt in bilder på bilddagboken igen. Kolla in om ni mot förmodan har lust till det, har samma nickname som på bloggen (ja, det du tittar på alldeles exakt nu i denna sekund alltså). N-I-C-E liksom. Kung eller president? Inte diktator…. Min matsäck…, eller vänta nu, nu blev jag jävligt osäker, heter det matsäck eller magsäck???? Magsäck för fan, lol! Jag har fan sovit alldeles för lite under 2 veckor, ca 4 h/natt, det är min förklaring till detta ytterst oförnuftiga yttrande. Men imorrn, då jävlar blir det skönhetssömn på riktigt. Hur som helst, min maGsäck har lite för mycket ledigt utrymme och det bör jag snarast göra något åt. Hmmm, har ett litet dilemma dock;

 

1.Jag sitter i mitt rum

2.Maten är i köket

3.Köket ligger inte i mitt rum

4.Jag är hungrig

5.Exakt varför finns insertknappen?? Jag ska peta bort den med en kniv.

6. Jag går nu

 

Fast jag är ändå kvar. Och Rolling Stones dansar i mina hörlurar.  Tiden är på deras sida, det skall alla ickeexisterande gudar veta. Och nu vet jag att jag ska skriva till dig att jag ska dra. HEJRÅÅÅÅ (RÅRÅRÅR)

 

P.S Imorrn är det röd dag. Varför i helvete är det röda dagar exakt hela tiden? Jag vet svaret men jag tål det inte och jag tål inte att jag inte kan göra något åt det. Jag hatar röda dagar så otroligt mycket. Så nu vet ni det. D.SSSSSSS


Lördag 3/1-2009

Sitting in an english garden waiting for the sun.
If the sun don't come, you get a tan
From standing in the english rain.
I am the eggman, they are the eggmen.
I am the walrus, goo goo g'joob g'goo goo g'joob.

Expert textpert choking smokers,
Don't you thing the joker laughs at you?
See how they smile like pigs in a sty,
See how they snied.
I'm crying.Idag sov jag till 14.30, välbehövligt och SÅ underbartttt!! Hade sovit typ 4 h varje natt den här veckan så det var på tiden. Kylan blir värre och värre för varje minut som går, nu är vintern här på riktigt. Som alla taggat! Inte... Varför folk  vandrade uppåt och bosatte sig i Sverige (speciellt i norra delen..) från första början är och förblir en gåta för mig. Det är ju fan ologiskt att vilja bo på ett ställe som man faktiskt dör på om man är ute en natt lättklädd. Plus att det 3/4 av året är jävligt ont om grödor och sånt som människor lever/levde av. It makes no sence. Men nu när vi väl bor här får vi bita ihop helt enkelt. Samt förfrysa händerna när man tar av sig vanten på promenaden för att svara i mobilN. (Vantar är för mesar ja, men det finns gränser)

Tredje dagen av det här året är här, och jag har redan upptäckt den första "nya" artisten/bandet för mitt musiklyssnande, nämligen Frida Hyvönen. Och ja, hon har hållit på ett tag, men jag har liksom aldrig kommit för mig att lyssna på henne förren nu. Jag gillar singer/songwriters överlag så så blev det även med henne. 2008 hittade jag massa musik, och det är så underbart att upptäcka ny musik! Det är som en alldeles speciell, asnice present som varar livet ut typ. Lykke Li, Bob Dylan, The Knife, Rolling Stones, Pink Floyd, Ane Brun och Janis Joplin är några av de som jag börjat lyssna riktigt mkt på under 2008. And it's so niiice. Beatles är såklart alltid nummer ett i alla kategorier oavsett vad, men jag älskar att lyssna på blandad musik. Man skulle bli less av att bara lyssna på en genre. Därför lyssnar man på alla! Eller många iaf :) :) :)


Den här LP'n införskaffade jag mig på Garageland Records (på Västra Esplanaden) i veckan för ynka 10 riksdaler. Jag tycker omslaget är så vackert, kärleksfullt. Förmodligen en av, om inte det allra sista som John Lennon gav ut innan han mördades, eftersom det står på baksidan att den är utgiven 1980...

Hade trevligt igår iaf, fast synd att Emma, Elin och Jessica inte kom :( Men på söndag, då jävlar blire guitar hero för hela slanten på teg! Alla måste komma. Jag har fortfarande inte insett hur långt det här lovet verkligen är! Vi midgårdselever börjar ju inte förren 12/1, och det är skitlångt bort ju! Känns skönt att få vila upp sig ordentligt, och umgås med alla som man träffar så sällan när man är upptagen av skola 24/7. Nästa vecka ska jag iaf träffa Linnéa.M nån dag, umgås med Hillevi som jag inte träffat själv på 1 månad seriöst (hon jobbar ofta och båda två är upptagna när den andre har tid...), äta middag + se film hos mina bröder nån kväll as usual, HA KLASSFESTTT som jag taggar mkt! Sen ska jag självklart träffa alla andra underbara personer som jag inte nämner här pga att vi inte bestämt vilka dagar osv. Men ödet har bestämt att vi ska ses iaf! Angående klassfesten så är det verkligen på tiden, vi har ju ändå gått i samma klass i 1½ år nu. It will be fuuuun, hoppas många har tid bara. Och Hanna The Man, om du läser det här, hoppas du har det riktigt trevligt i Suomi :) Och att det inte är lika cpkallt i Närpes som i Umeå.

Nej, nu vill jag att bror nr 1 ska komma hem med matN så jag kan laga den (min far fortfarande i Sthlm hos sin tjej), fan vad gott det ska bli! Sen ska jag glida vidare till Linnizz och chillaaaa, chi-chillaaaa. Det blir N-I-C-E. Nu jag gå snart ska.

P.S Igår satt jag uppe halva natten och strukturerade upp min mp3, gjorde mappar till alla artister så att man slipper bläddra genom hundratals låtar för att hitta en låt, nu kan man bläddra mellan mappar vilket tar ungefär 1000 ggr mindre tid. Det var värt besväret och nu gillar jag världens bästa uppfinning ännu lite mer. D.S


Byeee

Fredag 2/1-2009

I've got a new story now and it goes like this
I took my hand out of my pocket up came a fist
It was headline news
One more abuse
I've got to tell it with a fist
And it goes like this

Ho ho ho ho
Huh huh huh huh

Hej igen. Har fortfarande inte vant mig till 100% med tanken på att behöva säga 2009 nu, men det kommer med tiden. Igår blev det ca 4 h sömn, men vad gör det när man är glad i själen? Bättre att sova lite och ha kul när man är vaken, än att sova bort hela livet, I think! Hur som helst så kom Eija förbi igår på dagen då (därav att jag varken kunde eller ville sova bort hela dagen) och det var mucho trevligt! Vi fikade, lagade assen middag (varför blir middagen alltid råsen när jag lagar mat? Typ 20.00... Men dock så blir det så gotttt så det är värt all väntan!), Lova kom förbi och träffade Eija för första gången på ett år! Såg lite av Corpse Bride (Mmmmmm, Burton+Depp!) och därefter blev det älskade Tjenare Kungen. Jag och Lova har sett den ca 1000 ggr men den är så jävla clean! Brukar inte gilla svenska filmer men den är faktiskt nice. Sen chillade vi och Lova stack relativt tidigt då hon hade andra grejer för sig. Eija sov iaf över, och for vid tre idag, men det var riktigt kul att få umgås med henne i så många timmar, det blir ju så sällan! Så nu väntar jag bara på att jag ska fara till Sthlm igen och hälsa på henne, måste se hennes nya lägenhet som inte är ny längre... Det blir askalasAmandus kom nyss förbi och hämtade upp cykeln som jag så givmit gav honom. Han blev glad eftersom att det är en nice en, monark. Sen stannade han och fikade lite också, trevligt trevligt. Nice med kafffffeeeee. Har även diskat bort all skit idag eftersom jag får besök senare ikväll, och jag förståååår verkligen inte hur det kan bli så jävla mkt disk på mindre än ett dygn!!! There must be some magic, some evil power. Evil power I tell you! Som fixar all disk menar jag va. Nejnej men som sagt, nice nyår, kunde inte blivit så mkt bättre, och ett nice lov rent allmänt. Blir filmkväll här hemma med asbra människor ikväll och jag är väldigt nyfiken på vad vi ska se. Får se vad alla släpar med sig för filmer. But now I'm about to take a shower, and then have some pretty nice food. Fooodiiie. Blir nåt simpelt dock, enklare så plus mindre disk då. Have a nice evening folks!

1 JANUARI 2009, ascoolt

>Well well well, hello theere!


Happ, då vare 2009 då. Hmmmm!! Kom hem nyss iaf, på nån randomcykel. Fan vad jag älskar cyklar, pga den uppfinningen slapp jag frysa ihjäl inatt, vilket kan uppfattats som positivt. Kvällen blev, eftersom jag taggade noll innan, mycket roligare än förväntat. Lär er detta>: tagga inte högtider/traditioner, du blir besviken då! Men så blev det inte för mig. Blev lite  besviken på att Hannas och SImons skumpa var ca 10000 ggr godare än min trots att det bara skiljde 10 spänn. Men vad gör det om hundra år, kan man fråga sig. Nada! Den där cukeln var helt ok faktiskt, undrar om handbromsen funkar? Hann aldrig prova det. Får göra det vid ett senare tillfälle. Och nej det märks inte att man lever på jävla 2009 när mobiltelefonnäten fuckar up sig as usual under nyår. Men egentligen, hur svårt kan det vara att fixa det??? Det borde inte vara omöjligt. Fast vad vet jag, itne så mkt egentligen. McDonalds ska man bojkotta till 100% iaf, det vet jag och det ska jag hålla till år 2079. Yeees, indeed I will. Var på Tomtebo först iaf, sen drog vi till stan där alla kommer och sticker om vartannat som sig bör, men jag slapp träffa idioter som skjuter raketer på en som tur var. Sen drog vi till Thomas några stycken. och jag vägrar sjunga singstar om det inte är Beatles!!! Fast faktumet att det fanns en Nirvanalåt gjorde mig ytterst glad, och vi fick se Kurt Cobain... fast jag blir typ ledsen när jag ser honom. Poor Kurt :( Skitsamma, den här världen går ändå utför så det är fan inget att missa, egentligen... Fast ändå

Några bra citat under kvällen:
"Men man kan ju inte ha rena lungor på Nyår!"
"Man kan inte bestämma träff under en björk när man bor i björkarnas stad!"
"..Schhhhh!!!"

Hahah, L-O-L. Imorrn, (eller imorrn, vem försöker jag lura? om några timmar iaf..) ska jag äntligen få träffa Eija. Har itne setts sen Iron Maiden vilket var typ 16 juni om jag inte minns jättefel vilket jag förmodligen gör. Det var hur som helst längesen och det ska bli asnice!!!! Taggar :) :) :) Nyårslöften ska man förresten inte ha, de är till för att brytas och vad fan är det för vits med ett löfte om man ändå bryter det? Well well well. Det var jävligt hängigt det här med kameran. Är nämligen skitdåligt på att anvönda den och när jag kvällen till ära äntligen tagit med den så fick jag en bild. EN bild innan batteriet tog slut! Så äre. Men jag har glitter i magsäcken, en varm kopp te bredvid mig, skitbra musik i öronen (i hörlurar för att vara snäll mot mina grannnar som jag ändå skiter fullständigt i), och en glad stämning runtom mig.

Gott  Nytt År!

RSS 2.0